انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتو بدون محیط گرافیکی  (دفعات بازدید: 2454 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین saeed_e00

• Full Member
  • *
  • ارسال: 221
اوبونتو بدون محیط گرافیکی
« : 11 اردیبهشت 1394، 07:45 ب‌ظ »
سلام

یه سیستم نسبتا خیلی قدیمی هست با منابع خیلی قدیمی  ;D
الان میخایم از این سیستم واسه تست و دانلود شبانه و این چیزا استفاده کنیم

یه ورژن از لینوکس ( اوبونتو باشه بهتره ) هست که فقط محیط متنی داشته باشه ؟؟ که نصب و اجراش کمترین منابعو درگیر کنه

استفاده از ورژن سرور اوبونتو منطقیه ؟

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
پاسخ : اوبونتو بدون محیط گرافیکی
« پاسخ #1 : 11 اردیبهشت 1394، 08:11 ب‌ظ »
ّپیشنهاد میکنم آرچ نصب کن

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
« پاسخ #2 : 11 اردیبهشت 1394، 08:43 ب‌ظ »
پیشنهاد میکنم PuppyLinux یا TinyCore را آزمایش کنید.

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #3 : 11 اردیبهشت 1394، 08:54 ب‌ظ »
از Ubuntu Minimal CD استفاده کنید، دقیقا همون نسخه‌ای از اوبونتو هست که به دنبالش هستید.

https://help.ubuntu.com/community/Installation/MinimalCD
« آخرین ویرایش: 11 اردیبهشت 1394، 08:56 ب‌ظ توسط M!lad »
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین inception

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
« پاسخ #4 : 11 اردیبهشت 1394، 11:42 ب‌ظ »
از Ubuntu Minimal CD استفاده کنید، دقیقا همون نسخه‌ای از اوبونتو هست که به دنبالش هستید.

ای بابا. چرا درست دقت نمی‌کنید. Minimal CD نسخه‌ی خاصی از اوبونتو نیست. تنها فرقی که داره اینه که بسته‌ها رو درحین نصب، دانلود میکنه. بنابرین حجم ایمیج دانلودی به شدت کمه چون قرار نیست همه‌ی بسته‌ها روی خود سی‌دی باشه.
The Minimal CD will download packages from online archives at installation time instead of providing them on the install CD itself. Downloading packages at install time reduces the size of the install CD to approximately 5 to 30MB depending on architecture (see below), as well as providing only the packages needed for installation

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #5 : 12 اردیبهشت 1394، 12:51 ق‌ظ »

ای بابا. چرا درست دقت نمی‌کنید. Minimal CD نسخه‌ی خاصی از اوبونتو نیست. تنها فرقی که داره اینه که بسته‌ها رو درحین نصب، دانلود میکنه. بنابرین حجم ایمیج دانلودی به شدت کمه چون قرار نیست همه‌ی بسته‌ها روی خود سی‌دی باشه.
The Minimal CD will download packages from online archives at installation time instead of providing them on the install CD itself. Downloading packages at install time reduces the size of the install CD to approximately 5 to 30MB depending on architecture (see below), as well as providing only the packages needed for installation

در این نسخه هیچ چیز بدون اجازه کاربر نصب نمیشه، همین الان بنده رو نسخه کاملا شخصی سازی شده خودم از اوبونتو که توسط همین iso تهیه شده هستم، نه از یونیتی خبری هست نه از هیچ بسته و سرویس اضافی دیگه، در توضیحاتی هم که قرار دادید جایی نیومده تمام بسته‌ها رو دانلود میکنه، تنها بسته‌های مورد نیاز که توسط خود کاربر مشخص میشه.

شما درست دقت نمی‌کنید!
« آخرین ویرایش: 12 اردیبهشت 1394، 12:54 ق‌ظ توسط M!lad »
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
« پاسخ #6 : 12 اردیبهشت 1394، 01:50 ق‌ظ »
ّپیشنهاد میکنم آرچ نصب کن

به شدت ارچ پیشنهاد میشه.
فکر کنم حتی بتونی رابط گرافیکی هم نصب کنی.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین inception

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
« پاسخ #7 : 12 اردیبهشت 1394، 02:03 ق‌ظ »

در این نسخه هیچ چیز بدون اجازه کاربر نصب نمیشه، همین الان بنده رو نسخه کاملا شخصی سازی شده خودم از اوبونتو که توسط همین iso تهیه شده هستم، نه از یونیتی خبری هست نه از هیچ بسته و سرویس اضافی دیگه، در توضیحاتی هم که قرار دادید جایی نیومده تمام بسته‌ها رو دانلود میکنه، تنها بسته‌های مورد نیاز که توسط خود کاربر مشخص میشه.

شما درست دقت نمی‌کنید!
من نصب نکرده‌بودم و صرفاً توضیحات لینک شما رو خوندم. کمی در این مورد جستجو کردم و اینجا بهتر مسئله رو توضیح داده:
If you have an older computer or a computer with a small amount of memory, see the guides below for help on installing Ubuntu

Installation/LowMemorySystems - Install Ubuntu on older computers with low memory

LowEndSystemSupport - Making the desktop interface snappier on machines with low memory

Installation/MinimalCD - From a minimal CD that downloads packages during install
مثل اینکه حق با شماست. من کمی زود قضاوت کردم. قصد بی‌احترامی نداشتم. معذرت می‌خوام.

آفلاین saeed_e00

• Full Member
  • *
« پاسخ #8 : 12 اردیبهشت 1394، 04:04 ب‌ظ »
سلام
ممون از راهنماییتون

من اوبونتو Minimal رو سعی کردم نصب کنم ، ولی تحت هیچ شرایطی بدون اینترنت نصب نمیشه
در طول نصب درخواست اینترنت داره واسه دانلود پکیج هاش و تا زمانی که نت دار نشه اصلا نصب نمیشه

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #9 : 12 اردیبهشت 1394، 04:16 ب‌ظ »
سلام
ممون از راهنماییتون

من اوبونتو Minimal رو سعی کردم نصب کنم ، ولی تحت هیچ شرایطی بدون اینترنت نصب نمیشه
در طول نصب درخواست اینترنت داره واسه دانلود پکیج هاش و تا زمانی که نت دار نشه اصلا نصب نمیشه
دوستان هم گفتن که اینترنت می خواد :)

آفلاین saeed_e00

• Full Member
  • *
« پاسخ #10 : 12 اردیبهشت 1394، 04:17 ب‌ظ »
سلام
ممون از راهنماییتون

دوستان هم گفتن که اینترنت می خواد :)

درسته ، ولی من فک نمیکردم از بیخ و بن هیچی تو این ایمیجه نباشه به جز یه نصب کننده  ;D

آفلاین bn3232

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
    • مشاوره و ارایه محصولات لینوکسی
« پاسخ #11 : 12 اردیبهشت 1394، 05:00 ب‌ظ »
سیستمت مگه چقدر قدیمیه؟ اوبونتو رو سیستم های قدیمی هم خوب اجرا میشه. از اونجایی که کاربرد ساده ای میخوای و دنبال مثلاْ یه سرور یا سیستم embedded نیستی خیلی ارزش نداره وقت بزاری واسه لینوکس سبک. یه اوبونتوی معمولی نصب کن. یه سرور ssh هم روش بیار بالا.

سلام

یه سیستم نسبتا خیلی قدیمی هست با منابع خیلی قدیمی  ;D
الان میخایم از این سیستم واسه تست و دانلود شبانه و این چیزا استفاده کنیم

یه ورژن از لینوکس ( اوبونتو باشه بهتره ) هست که فقط محیط متنی داشته باشه ؟؟ که نصب و اجراش کمترین منابعو درگیر کنه

استفاده از ورژن سرور اوبونتو منطقیه ؟
مشاوره و ارایه محصولات لینوکسی embedlinux.ir

آفلاین mehrzadmo

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 77
« پاسخ #12 : 13 اردیبهشت 1394، 08:31 ب‌ظ »
من دارم روی یه سیستم قدیمی با 512 مگ رم و یه سی پی یو 1600 مگاهرتز از لوبونتو استفاده می کنم و راضیم ! پیشنهاد می کنم اینو تست کنی .

آفلاین userb

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 96
« پاسخ #13 : 13 اردیبهشت 1394، 09:59 ب‌ظ »
Elive برپایه دبیان هست، که از دسکتاپ‌منیجر Enlightenment استفاده می‌کنه. سیستم مورد نیاز:
The "minimum hardware requirements" for running Elive are

100MHz CPU
64MB of RAM
At least 3 GB of disk space - for full installation and no swap space
VGA graphics card capable of 640x480 resolution
CD-ROM drive Or USB-boot capable BIOS