انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سوال خارج از مباحث درباره‌ی فایل های iso  (دفعات بازدید: 867 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین arman_mx

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
سوال خارج از مباحث درباره‌ی فایل های iso
« : 12 اردیبهشت 1394، 05:13 ب‌ظ »
سلام دوستان،
پیش از هرچیز عذر میخوام که میخوام سوالی خارج از فضای مربوط به لینوکس بپرسم، ولی هم سرچ هام نتیجه ای نداد، هم هرموقع که از بچه های عزیز اینجا کمک گرفتم نتیجه بخش بوده.
من یک نسخه ویندوز ریکاوری لپتاپم رو داشتم که میخوام ازش فایل ایزو بسازم و روی فلش بریزم و از روی فلش نصبش کنم.
این نسخه ریکاوری در دو دی وی دی هست و طبعا وقتی فایل های ایزو رو میسازم دوتا فایل ایزو میشه که یکی برای دیسک اول و دیگری برای دیسک دومه. سوال من اینجاس که برنامه هایی که فایل ایزو رو روی فلش میریزن معمولا یه فایل ایزو رو از ورودی میگیرن و فلش رو بوتیبل میکنن.
آیا راهی هست که من دو دی وی دی رو در یک فایل ایزو جای بدم؟
یا راهی هست که دو فایل ایزو رو پشتوانه ی هم برای بوتیبل کردن فلش مموری استفاده کرد؟
نرم افزارهایی که ازشون استفاده کردم: برای ساختن فایل ایزو: UltraISO و برای فلش بوتیبل: YUMI

ممنون.

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
پاسخ : سوال خارج از مباحث درباره‌ی فایل های iso
« پاسخ #1 : 12 اردیبهشت 1394، 11:29 ب‌ظ »
سلام دوستان،
پیش از هرچیز عذر میخوام که میخوام سوالی خارج از فضای مربوط به لینوکس بپرسم، ولی هم سرچ هام نتیجه ای نداد، هم هرموقع که از بچه های عزیز اینجا کمک گرفتم نتیجه بخش بوده.
من یک نسخه ویندوز ریکاوری لپتاپم رو داشتم که میخوام ازش فایل ایزو بسازم و روی فلش بریزم و از روی فلش نصبش کنم.
این نسخه ریکاوری در دو دی وی دی هست و طبعا وقتی فایل های ایزو رو میسازم دوتا فایل ایزو میشه که یکی برای دیسک اول و دیگری برای دیسک دومه. سوال من اینجاس که برنامه هایی که فایل ایزو رو روی فلش میریزن معمولا یه فایل ایزو رو از ورودی میگیرن و فلش رو بوتیبل میکنن.
آیا راهی هست که من دو دی وی دی رو در یک فایل ایزو جای بدم؟
یا راهی هست که دو فایل ایزو رو پشتوانه ی هم برای بوتیبل کردن فلش مموری استفاده کرد؟
نرم افزارهایی که ازشون استفاده کردم: برای ساختن فایل ایزو: UltraISO و برای فلش بوتیبل: YUMI

ممنون.

سلام
یعنی راه حلش اینقدر ساده است که خودتون هم تعجب میکنید.
میتونید با نرم افزار های مخصوص تغییر فایل های iso ابتدا دو فایل رو با هم یکی کنید و سپس از فایل حاصل یک فلش بوتیبل بسازید.!!!
البته من برا سیستم عامل تست نکردم ولی در اکثر موارد بدون مشکل تونستم فایل ایزو رو لود کنم.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین arman_mx

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
« پاسخ #2 : 13 اردیبهشت 1394، 11:45 ق‌ظ »
مگه همین UltraISO یک نرم افزار تغییر فایل های ایزو نیست؟  :D
چه طوری چنین کاری ممکنه؟

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
« پاسخ #3 : 13 اردیبهشت 1394، 11:51 ق‌ظ »
یک راه حل خوب و عالی به همراه Script که قبلا هم خودم برای Join کردن ISOهای Debian استفاده کردم. ( Script را امتحان نکردم )

https://stereochro.me/ideas/debian-merging-isos

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
« پاسخ #4 : 13 اردیبهشت 1394، 02:44 ب‌ظ »
مگه همین UltraISO یک نرم افزار تغییر فایل های ایزو نیست؟  :D
چه طوری چنین کاری ممکنه؟

Ultraiso مال ویندوز ولی اگه سوال ویندوزی داری باید تو فروم خودش مطرح کنی به هر حال !!! به من مربوط نیست دخالت نمی کنم !!!

ولی اگه بخوام کمکی کرده باشم poweiso 6 را معرفی می کنم که قوی ترین برنامه برای گرفتم ایزو از دیسک های سیستم است  :) :)
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس