0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
به نظر من قصدشون اینه که فقط چیزهایی رو که لازمه و برای عموم استفاده میشه رو بزارن و نرم افزارهایی که حرفه ای ترن رو حذف کنن. خوب به طبع اون، حجم م کم میشه.
اگر دی وی دی رو با دی وی دی مقایسه کردی، حرف و سوالت منطقی است و خب جوابش رو هم خودت گفتی دیگه: برای اینکه حجمش رو کم کنن تا هم دانلود سریع بشه و هم فشار به سرورهای خودشون در موقع دادن ورژن جدید (:این روزها آدم ها برنامه هاشون رو از اینترنت دانلود می کنن و برای دانلود باید زمان بذارن. حتی با سرعت خوب، فرق بین دانلود ۳ گیگ و ۴ گیگ مشخص می شه و در نتیجه احتمالا توزیع ها ترجیح می دن حجم دانلود اولیه رو کم کنن تا سیستم طرف راحت و زود نصب بشه و بعد «چون سرعتش اینترنتش خوبه» هر چیزی که خواست نصب کنه رو بتونه سریع نصب کنه. مساله اصلی عقب بودن ایران از دنیا و زندگی ما توی ایرانه. دی وی دی یا سی دی لینوکس معمولا فقط مال نصب اول است و بعد کنار گذاشته می شه و طرف فقط از طریق اینترنت بسته هاش رو به روز و کم و زیاد می کنه. با یک اینترنت متوسط در سطح کشورهایی که لینوکس توشون داره توسعه پیدا می کنه، نصب یک برنامه از اینترنت و دی وی دی نه تنها تفاوتی نداره بلکه احتمالا با احتساب زمان پیدا کردن دی وی دی و گذاشتنش توی درایو و این حرفها، نصب از اینترنت مثلا گیمپ، سریعتر هم خواهد بود. خب توی ایران هم اگر کسی می خواد مشکل رو حل کنه، باید بره سراغ توزیع های چند دی وی دی که بتونه همه چیز رو بدون اینترنت نصب کنه و فقط برای آپدیت سراغ اینترنت بره.
نقلقول از: سعید زبردست در 01 آذر 1388، 08:46 قظبه نظر من قصدشون اینه که فقط چیزهایی رو که لازمه و برای عموم استفاده میشه رو بزارن و نرم افزارهایی که حرفه ای ترن رو حذف کنن. خوب به طبع اون، حجم م کم میشه.سلام فکر نمی کنم آخه کدوم دمیه که kpacagekit رو به سیناپتیک ترجیح بده
نقلقول از: negarsoft در 01 آذر 1388، 12:31 بظنقلقول از: سعید زبردست در 01 آذر 1388، 08:46 قظبه نظر من قصدشون اینه که فقط چیزهایی رو که لازمه و برای عموم استفاده میشه رو بزارن و نرم افزارهایی که حرفه ای ترن رو حذف کنن. خوب به طبع اون، حجم م کم میشه.سلام فکر نمی کنم آخه کدوم دمیه که kpacagekit رو به سیناپتیک ترجیح بدهسیناپتیک بر اساس gtk نوشته شده و kpackagekit بر اساس qt و در نتیجه کوبونتو به صورت پیش فرض از نرم افزاری استفاده میکنه که بر اساس qt باشه.
نقلقول از: سعید زبردست در 01 آذر 1388، 01:46 بظنقلقول از: negarsoft در 01 آذر 1388، 12:31 بظنقلقول از: سعید زبردست در 01 آذر 1388، 08:46 قظبه نظر من قصدشون اینه که فقط چیزهایی رو که لازمه و برای عموم استفاده میشه رو بزارن و نرم افزارهایی که حرفه ای ترن رو حذف کنن. خوب به طبع اون، حجم م کم میشه.سلام فکر نمی کنم آخه کدوم دمیه که kpacagekit رو به سیناپتیک ترجیح بدهسیناپتیک بر اساس gtk نوشته شده و kpackagekit بر اساس qt و در نتیجه کوبونتو به صورت پیش فرض از نرم افزاری استفاده میکنه که بر اساس qt باشه.منم نگفتم به صورت پیش فرض می گم که سیناپتیک کاربردی تره ولی تو دی وی دی کوبونتو نیست
دوست عزیز. سیناپتیک که جزء گنوم نیست. بر فرض هم باشه، تنها عیبش اینه که سرعت باز شدنش کمتره، اونم فقط بار اول(چون با GTK نوشته شده و GTK توی استارتآپ KDE لود نمیشه. فکر نمیکنم از کتابخانههای گنوم استفاده کرده باشه)توی اوپنسوزه قبل از ورژن ۱۱ (فکر میکنم) ابزار قدرتمند YaST رابط گرافیکی GTK نداشت و فقط Qt داشت. توی گنوم هم از همون رابط Qt استفاده میشد(طوریکه من به همون رابط Qt عادت کرده بودم و توی ورژن ۱۱ کار با رابط GTK برام سخت بود). به نظر من تا یه معادل کامل پیدا نکردن دلیلی نداره جایگزین کنن. تنها مزیت این کار سرعت لود شدن برنامه هست(چون توی گنوم کتابخانههای Qt اولش لود نمیشه و توی KDE کتابخانههای GTK اول کار لود نمیشه) حتی ظاهر گرافیکیشون رو هم میشه کاملاً شبیه هم کرد. یعنی برنامههای QTK از لحاظ ظاهری کاملاً شبیه Qt بشن(حتی با تغییر تم Qt هم عوض بشه) و بالعکس.