درود
پیشاپیش تشکر میکنم از کسانی که حوصله میکنن و تا آخر، متن رو با دقت میخونن :-)
من ویندوز 8 64 بیتی داشتم و تصمیم گرفتم اوبونتو رو در کنار ویندوز 8 نصب کنم ...
نسخه ی 14.04 (64 بیتی - LTS) رو از سایت اصلی اوبونتو دانلود کردم ...
هارد لب تاپ من 1 ترابایت هست ... دو تا پارتیشن هم بیشتر نداشتم ... یکی C که 300 گیگ هست و بقیه برای D
به کمک یه نرم افزار ویندوزی (که اسمش رو الان یادم نمیاد) 100 گیگ از درایو D رو گرفتم و به یه پارتیشن با فرمت ext3 تبدیل کردم ... وارد مرحله نصب شدم (طبق معمول ستاپ اوبونتو ویندوز رو تشخیص نداد!) گزینه ی Something else رو انتخاب کردم و اوبونتو روی پارتیشن 100 گیگی ext3 که قبلا ایجاد کرده بودم نصب کردم ... اوبونتو بالا اومد ولی دیگه به ویندوز دسترسی نداشتم!
با کمی جستجو راه حل رو پیدا کردم:
1-کد زیر رو در ترمینال زدم
sudo su
nano /etc/default/grub
2- GRUB_DEFAULT=0 بود که به "(Windows 8 (loader) (on /dev/sda2" تغییر دادم و بعد دستور update-grub
این کار مشکل رو حل کرد و تونستم ویندوز 8 رو بالا بیارم و بهش دسترسی داشته باشم.
تا اینکه یه روز اوبونتو پیغام Software Update داد ... من هم نصب کردم! از اون موقع تا حالا هر وقت در منوی Grub ویندوز 8 رو انتخاب میکنم ارور زیر رو میده:
error: no such device: AE9CD3469CD3082B
error: no such partition
error: no such partition
امروز کل نت رو گشتم به و برنامه Boot Repair رسیدم ... تا اونجایی که فهمیدم اومد و Grub فعلی رو پاک کرد و دوباره نصبش کرد! اوضاع که درست نشد هیچ بدتر هم شد چون قبلا ویندوز 8 جزو آپشن های بوت بود ولی الان دیگه نیست!
آخر کار هم این لینک رو داد:
http://paste2.org/Fnb1ZhL7که ظاهر نتیجه تست هایی هست که انجام داده ...
GRUB_DEFAULT هم 0 شده بود ... دوباره به "(Windows 8 (loader) (on /dev/sda2" تغییر دادم و دستور update-grub رو اجرا کردم ولی تغییری حاصل نشد و حتی ویندوز 8 جزو آپشن های Grub نیست!
چه کنم حالا؟ اعصاب نذاشته واسم!
ویرایش:مشکل حل شد
ادمین های عزیز تاپیک در اختیار شماست