با سلام
من معمولا سریالهای مورد علاقهام رو با کامپیوتر دانلود میکنم و اونها رو از طریق تلویزیون میبینم. تلویزیون الجی من فقط زیرنویسهای همنام با فایل ویدئو و با کدپیج عربی cp-1256 رو نمایش میده و در نمایش تگهای داخل زیرنویس هم مشکل داره. به همین دلیل من همیشه مجبور بودن زیرنویس ها رو جداگانه دانلود کنم و پس از اصلاح کنار فایل ویدئو بذارم. بعد از مدتی تصمیم گرفتم اسکریپتی برای این کار آماده کنم.
این اسکریپت فولدر رو میگرده و فایلهای mkv رو پیدا میکنه. سپس زیرنویس سریالهای خاطرات یک خونآشام، اصیلها و شیلد (اگر مورد طبع دوستان واقع شد برای دانلود تمامی سریالها اصلاحش میکنم) رو طبق فرمول فوق دریافت میکنه. برای استفاده دفعه بعد هم لیست زیرنویس ها رو در فایلی نگه میداره (پارامتری برای آپدیت لیست اضافه خواهد شد).
برای استفاده از این زیرنویس اونو دانلود کرده و با یک نام (برای مثالsub) در مسیری از مسیرهای PATH ذخیره کنید.
سپس در فولدر مورد نظر اسم اونو تایپ کنید. (بدیهیه که باید خصوصیت اجرایی فایل رو ست کنید)
https://paste.kde.org/pukoh7zcxچون معادل بسیاری از این دستورات رو در bash یا بلد نبودم یا خیلی سخت بود اسکریپت رو با php نوشتم و برای اجرا باید روی سیستم شما نصب باشه.
توجه: این اسکریپت به تازگی نوشته شده و ایرادات زیادی داره.
لطفاً اگر اونو ارتقا دادید نسخه جدید رو برای من هم بفرستید (ایمیل در کامنت اسکریپت هست)