انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مخفی کردن فایل/دایرکتوری بدون اضافه کردن "." در دلفین (حل شد)  (دفعات بازدید: 5590 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
رسول جان میتونی کل پارتیشنات رو EXT4 بزنی بعد یه برنامه هست تو ویندوز بهش قابلیت دیدن این نوع پارتیشن ها رو میده و جالب اینکه هرچی تو لینوکس با نقطه اولش مخفی کنی اونجا هم مخفی میشه!!!!
در ضمن اینقدر هم به ویندوز توهین نکن شاید ویندوزیای دیگه که ********** هستند توهین کنند اما از یه گنو لینوکسی اصیل بعیده.

آره میدونم برنامه ای هست برای اینکارا. ولی دردسر به خودم نمیدم.

اولا خنگ بودن، توهین نیست. مثل بی سواد بودن. هیچ کدوم توهین حساب نمیشن. به یه دزد بگی دزد آیا بهش توهین کردی؟ مسلما نه! به کسی که سواد نداره بگی بی سواد آیا بهش توهین کردی؟ نه! پس خنگی هم توهین حساب نمیشه.
دوما توهین به ویندوز، توهین به شخص دیگه ای نیست.
بعضی لینوکسیا به ویندوز توهین می کنن چون که صاحبش مایکروسافته و خوشبختانه توی ایران سهامدار هم نداره. و هیچ کدوم از توهین هاشون مربوط به کاربران اون سیستم عامل نیست. چون هیچ کاربر ویندوزی، حقی بابت ویندوز نداره.
من اگه میگم ویندوز خنگه (همین الان معلوم شد اون دایرکتوری چه بخوای چه نخوای درست میشه. مثل یه زامبی یا باکتری) باید به نادلا و تیمش بربخوره. نه کاربرایی که دارن ازش استفاده می کنن.
خنگ بودن ویندوز دلیل بر خنگ بودن کاربراش نیست.  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
رسول جان میتونی کل پارتیشنات رو EXT4 بزنی بعد یه برنامه هست تو ویندوز بهش قابلیت دیدن این نوع پارتیشن ها رو میده و جالب اینکه هرچی تو لینوکس با نقطه اولش مخفی کنی اونجا هم مخفی میشه!!!!
در ضمن اینقدر هم به ویندوز توهین نکن شاید ویندوزیای دیگه که ********** هستند توهین کنند اما از یه گنو لینوکسی اصیل بعیده.

آره میدونم برنامه ای هست برای اینکارا. ولی دردسر به خودم نمیدم.

اولا خنگ بودن، توهین نیست. مثل بی سواد بودن. هیچ کدوم توهین حساب نمیشن. به یه دزد بگی دزد آیا بهش توهین کردی؟ مسلما نه! به کسی که سواد نداره بگی بی سواد آیا بهش توهین کردی؟ نه! پس خنگی هم توهین حساب نمیشه.
دوما توهین به ویندوز، توهین به شخص دیگه ای نیست.
بعضی لینوکسیا به ویندوز توهین می کنن چون که صاحبش مایکروسافته و خوشبختانه توی ایران سهامدار هم نداره. و هیچ کدوم از توهین هاشون مربوط به کاربران اون سیستم عامل نیست. چون هیچ کاربر ویندوزی، حقی بابت ویندوز نداره.
من اگه میگم ویندوز خنگه (همین الان معلوم شد اون دایرکتوری چه بخوای چه نخوای درست میشه. مثل یه زامبی یا باکتری) باید به نادلا و تیمش بربخوره. نه کاربرایی که دارن ازش استفاده می کنن.
خنگ بودن ویندوز دلیل بر خنگ بودن کاربراش نیست.  ;)
نه اشتباه نکن.من نگفتم که به کاربرای ویندوزی توهین میکنی بلکه در کل دوست دارم فضای تاپیکت از حاشیه به دور باشه.
به هر حال شما خودت اختیار داری.
این قسمت قرمز رو هم متوجه نشدم؟؟؟
این نرم افزاره دردسر نداره اصلا قبلا استفاده کردم خیلی هم باحاله.

میشه لطفا این برنامه رو معرفی کنی
اگر با قوانین سایت مغایره پیام خصوصی کن :d
مغایر نیست چون نرم افزار متن بازه و برای حل مشکل کاربر لینوکسیه.
اسمش هم ext2fsd هست.
ادرس سایت

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
نه اشتباه نکن.من نگفتم که به کاربرای ویندوزی توهین میکنی بلکه در کل دوست دارم فضای تاپیکت از حاشیه به دور باشه.

آهان. وارد حاشیه نشدم. چون الان مشکل لینوکس نیست که من بخوام حلش کنم. مشکلیه که مربوط به ویندوزه و باید داخل لینوکس جور حل کردنش رو بکشم. ناخودآگاه آدم اعصابش میریزه بهم دیگه  ;D
قسمت قرمز رنگ هم که کاملا مشخصه. جاش اینجا نیست. بذار تو خصوصی بهت میگم.
من سالی یه بار میرم توی ویندوز، برنامه توی ویندوز به درد من نمیخوره. اینکه یه برنامه توی ویندوز به پارتیشن های لینوکسی من دسترسی داشته باشه یه خورده ترسناک به نظر میاد خخخ
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS

آهان. وارد حاشیه نشدم. چون الان مشکل لینوکس نیست که من بخوام حلش کنم. مشکلیه که مربوط به ویندوزه و باید داخل لینوکس جور حل کردنش رو بکشم. ناخودآگاه آدم اعصابش میریزه بهم دیگه  ;D
قسمت قرمز رنگ هم که کاملا مشخصه. جاش اینجا نیست. بذار تو خصوصی بهت میگم.
من سالی یه بار میرم توی ویندوز، برنامه توی ویندوز به درد من نمیخوره. اینکه یه برنامه توی ویندوز به پارتیشن های لینوکسی من دسترسی داشته باشه یه خورده ترسناک به نظر میاد خخخ
فقط به نظرم رسید که شاید این حالت بهتر از هر بار پاک کردن اون فایل ها باشه.
مشتاقانه منتظر پیام خصوصیت هستم. ;)

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین 藤沼

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
میشه لطفا این برنامه رو معرفی کنی
اگر با قوانین سایت مغایره پیام خصوصی کن :d

من دو برنامهٔ زیر رو پیشنهاد می‌کنم:
http://sourceforge.net/projects/ext2fsd
http://sourceforge.net/projects/ext2read

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
دلفین با اون عظمت باید یه افزونه‌ای چیزی برا این کار داشته باشه . گشتی توی افزونه‌هاش ؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
دلفین با اون عظمت باید یه افزونه‌ای چیزی برا این کار داشته باشه . گشتی توی افزونه‌هاش ؟

تو سرویس های اصلیش چه که چیزی نیست. غیر از سرویس های خودش و اونایی که برای دانلود میشه انتخاب کرد، دیگه کجا میشه برای دلفین افزونه پیدا کرد؟

آفلاین mar11

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42

تو سرویس های اصلیش چه که چیزی نیست. غیر از سرویس های خودش و اونایی که برای دانلود میشه انتخاب کرد، دیگه کجا میشه برای دلفین افزونه پیدا کرد؟

رسول تو سایت kde look را هم نگاه کردی؟
شاید اونجا برای دولفین بتونی چیزی پیدا کنی

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
نمیدونم والا. وقتی توی سرویس ها یه سری افزونه واسه دانلود میاره،حدس میزنم اونارو از KDE-Look میگیره. چون برای نصب تم و استایل و ... هم تا جایی که میدونم میره از همون جا دانلود میکنه.
با این حال باز میگردم. شاید یکی یه اسکریپت غیررسمی نوشته باشه  ;)