انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اجرای برنامه های خارج از home در code block(حل شد)  (دفعات بازدید: 1615 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین آرام محمدی!

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
با سلام من تازه لینوکس رو نصب کردم دو روزه کلی با code block سر و کله زدم  ](*,) ](*,) ](*,) هیچ کدی توش run نمیشه مگر این که تو پوشه ی home باشه.
اگه میشه راهنمایی کنید چطور میشه برنامه هایی که تو درایو های دیگه هست رو هم با code block اجرا کرد؟!
با تشکر قبلی
« آخرین ویرایش: 09 خرداد 1394، 10:42 ق‌ظ توسط آرام محمدی! »

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
پاسخ : اجرای برنامه های خارج از home در code block
« پاسخ #1 : 03 خرداد 1394، 08:35 ق‌ظ »
منظورت درایوهای ویندوزی هست؟
کافیه اون درایو رو Mount کنی.
از منوی سمت راست برنامه‌ی مدیریت فایل (همونی هومی که می‌فرمایید) درایو مورد نظر رو باز کن تا Mount بشه.

آفلاین آرام محمدی!

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 03 خرداد 1394، 01:37 ب‌ظ »
منظورت درایوهای ویندوزی هست؟
کافیه اون درایو رو Mount کنی.
از منوی سمت راست برنامه‌ی مدیریت فایل (همونی هومی که می‌فرمایید) درایو مورد نظر رو باز کن تا Mount بشه.

سلام
مگه میشه بدون باز کردن یه درایو برنامه ای که توش هست رو اجرا کرد؟
یا مثلا یه پروژه جدید توش ساخت؟؟
نمیدونم شما چرا فکر کردید من تا حالا درایمو باز نکردم! درایوم هم mount هست! ??? :-|
نسخه ی لینوکس من mint  هست و موقع نصبش یه پوشه به اسم home میسازه که فولدرای پیش فرض مثل داکیومنت و ... توش ساخته میشه. یه جورایی منظورم درایو لینوکس بود!خواستم دقیق تر گفته باشم و الا دیگه فرق sidebar و home رو میدونم!!.:-| ](*,)
 درسته گفتم دو روزه لینوکس نصب کردم ولی دیگه انقدر ها هم که شما فکر میکنید بی اطلاع نیستم!!
« آخرین ویرایش: 03 خرداد 1394، 01:58 ب‌ظ توسط آرام محمدی! »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 03 خرداد 1394، 01:39 ب‌ظ »
خب تا وقتی توی home نباشی نباید هم اجرا بشه! جون فقط توی home دسترسی کامل برای نوشتن و اجرا رو داری
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین آرام محمدی!

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 03 خرداد 1394، 01:47 ب‌ظ »
خب تا وقتی توی home نباشی نباید هم اجرا بشه! جون فقط توی home دسترسی کامل برای نوشتن و اجرا رو داری

حالا نمیشه یه کاریش کرد؟؟؟
تمام فایل های من تو یه درایوه هیچ وقت به درایو های اصلی سیستم عامل اعتماد ندارم میترسم سیستم بپره زار و زندگیم بره رو هوا!
حالا نمیدونم فک کنم تو لینوکس احتمالش خیلی کم باشه ولی بازم من اعتماد نمیکنم.
به غیر از شورتکات ساختن یه راه دیگه نیست که یه فولدر تو دو درایو مشترکک باشه و فایل های توی هر دو یکسان باشه یه تغییر توی یکیشون ایجاد بشه رو بقیه هم اعمال بشه یه جورایی لینک بشن که هم کار من راه بیفته هم code block! ;D

آفلاین 藤沼

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
« پاسخ #5 : 03 خرداد 1394، 02:26 ب‌ظ »
یک اینکه توی سیستم‌های بر‌پایه‌ لینوکس امکان نداره بدون اینکه کاربر کار اشتباهی انجام بده سیستم‌عامل دچار پیچیدگی بشه پس در این باره خیالتون آسوده باشه. دو اینکه شما می‌تونید کارهاتون رو درون دایرکتوری home انجام بدید و به شیوهٔ روزانه از این دایرکتوری بک‌آپ/کپی بگیرید تا اگر یک زمان کاری انجام دادید که برای سیستم اتفاقی افتاد بتونید دوباره از فایل‌هاتون استفاده کنید.
« آخرین ویرایش: 03 خرداد 1394، 02:32 ب‌ظ توسط نوید راد »

آفلاین آرام محمدی!

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 03 خرداد 1394، 02:52 ب‌ظ »
یک اینکه توی سیستم‌های بر‌پایه‌ لینوکس امکان نداره بدون اینکه کاربر کار اشتباهی انجام بده سیستم‌عامل دچار پیچیدگی بشه پس در این باره خیالتون آسوده باشه. دو اینکه شما می‌تونید کارهاتون رو درون دایرکتوری home انجام بدید و به شیوهٔ روزانه از این دایرکتوری بک‌آپ/کپی بگیرید تا اگر یک زمان کاری انجام دادید که برای سیستم اتفاقی افتاد بتونید دوباره از فایل‌هاتون استفاده کنید.

سلام
ممنون از جوابتون خب دیگه ممکنه آدم یه موقع هایی خودش خرابکاری کنه! ;D یعنی من زیاد ازین کارا انجام میدم!!!
فک کنم همون باید هر روز کارامو کپی کنم تو درایوم! :(
ممنون بازم!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 04 خرداد 1394، 12:00 ب‌ظ »
اگه شاخه‌ی خانگی شما توی یه پارتیشن جداگانه باشه، فکر نمی‌کنم خراب کردنش خیلی راحت باشه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن