انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سیاه شدن دسکتاپ (منصرف شدم!)  (دفعات بازدید: 6946 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 藤沼

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
پاسخ : سیاه شدن دسکتاپ
« پاسخ #15 : 06 خرداد 1394، 10:57 ق‌ظ »
من از یکی از دوستانم توی کانال kde# پرسیدم و ایشون گفتن انگار plasma-shell یا plasma-desktop به‌درستی بارگیری نمی‌شه برای همین باید از راه ترمینال یکبار این میزکار رو بارگذاری کنی تا خطاها و رویدادهایی که توی این بازهٔ زمانی پیش میاد نمایان بشه تا ببینیم پیچیدگی کجا رخ می‌ده و چرا.
« آخرین ویرایش: 06 خرداد 1394، 10:59 ق‌ظ توسط نوید راد »

آفلاین MSN_Issue

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
    • www.MyTraining.ir
« پاسخ #16 : 06 خرداد 1394، 11:12 ق‌ظ »
موقع بارگیری این خطاها نمایش داده میشه:
msn@MSN-HP-PC:~ > plasma-desktop
QDBusConnection: session D-Bus connection created before QCoreApplication. Application may misbehave.
QDBusConnection: session D-Bus connection created before QCoreApplication. Application may misbehave.
QDBusObjectPath: invalid path ""
QGraphicsLinearLayout::insertItem: cannot insert null item
plasma-desktop(4777)/libplasma Plasma::isPluginVersionCompatible: unversioned plugin detected, may result in instability
msn@MSN-HP-PC:~ > Bus::open: Can not get ibus-daemon's address.
IBusInputContext::createInputContext: no connection to ibus-daemon
X Error: BadPixmap (invalid Pixmap parameter) 4
  Major opcode: 54 (X_FreePixmap)                                                 
  Resource id:  0x4a00073                                                         
  Resource id:  0x4a0006a                                                         
  Resource id:  0x4a00061                                                         
  Resource id:  0x4a00058                                                         
  Resource id:  0x4a0004f                                                         
  Resource id:  0x4a00046                                                         
  Resource id:  0x4a0003d                                                         
  Resource id:  0x4a00034                                                         

برای هر چیز زکاتی است و زکات علم نشر دادن آن است /* امام صادق (ع) */

آفلاین 藤沼

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #17 : 06 خرداد 1394، 11:35 ق‌ظ »
یک دایرکتوری (برای بک‌آپ) ایجاد کنید و بعد درون‌مایه‌های مسیر زیر رو «جابه‌جا» کنید و دوباره plasma-desktop رو اجرا کنید.
mkdir ~/.temp
mv "~/.kde/socket-*/" ~/.temp
« آخرین ویرایش: 06 خرداد 1394، 12:08 ب‌ظ توسط نوید راد »

آفلاین MSN_Issue

• Jr. Member
  • *
    • www.MyTraining.ir
« پاسخ #18 : 06 خرداد 1394، 12:16 ب‌ظ »
یک دایرکتوری (برای بک‌آپ) ایجاد کنید و بعد درون‌مایه‌های مسیر زیر رو «جابه‌جا» کنید و دوباره plasma-desktop رو اجرا کنید.
mkdir ~/.temp
mv "~/.kde/socket-*/" ~/.temp
نه متاسفانه،‌فرقی نکرد

یه چیز دیگه که فهمیدم اینه که فقط با بعضی از ویجت ها و پنل ها مشکل داره!
با پنل استاندارد(دیفالت) و ویجت ساعت و تاریخ و ... مشکل داره !

آفلاین 藤沼

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #19 : 06 خرداد 1394، 12:50 ب‌ظ »
شما هر بار که کاری انجام میدی خروجی رو اینجا بذار، الان خروجی قبلی رو بعد از اون کار لطف کنید بذارید.

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
« پاسخ #20 : 06 خرداد 1394، 12:50 ب‌ظ »
یه راه دیگه هم هست اصلا بیا اپدیتش کن به پلاسما 5.3.1 ببین چی میشه !!!
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین MSN_Issue

• Jr. Member
  • *
    • www.MyTraining.ir
« پاسخ #21 : 06 خرداد 1394، 01:02 ب‌ظ »
دوستان خیلی ممنون از لطفتون و البته وقتتون...
ولی زیادی رو اعصاب بود برای همین قیدشو زدم و کلا کی دی ای رو بیخیال شدم!!!

یه xfce نصب کردم، خلاص

بازم میبخشید که وقتتونو گرفتم

آفلاین 藤沼

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #22 : 06 خرداد 1394، 01:28 ب‌ظ »
عذر می‌خوام ولی این شیوه‌اش نیست توی اینجور کارها و به‌ویژه توی لینکوس باید به‌قولی «گرانجان» باشید.

آفلاین MSN_Issue

• Jr. Member
  • *
    • www.MyTraining.ir
« پاسخ #23 : 06 خرداد 1394، 01:33 ب‌ظ »
حق با شماست نوید جان
ولی دوتا مساله هست.
اول اینکه زیادی داشت وقت خودم و شما دوستان رو میگرفت
و دوم اینکه کلا مساله دسکتاپ و اینترفیس اونقدر مهم نیست که بخوایم زیاد روش وقت بذاریم...

بازم ممنون

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
« پاسخ #24 : 06 خرداد 1394، 03:12 ب‌ظ »

عزیزم وقت ما را نمیگرفت من یکی که کلا علاف انجمنم از موقعی که اومدم انجمن اطلاعاتم داره روز به روز بیشتر میشه بم میگن درست را بخون امتحان میگم مگه نمبینین کار مهم دارم !!!

حسین حیدری :

you just have two choice get hurt by upercut from problem or hurt problem by upercut

مشکلات را همیشه حل کن ولی خب به هر حال این منصرف شدم را به ته موضوع تاپیک اضافه کن
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
پاسخ : سیاه شدن دسکتاپ (منصرف شدم!)
« پاسخ #25 : 06 خرداد 1394، 03:44 ب‌ظ »

عزیزم وقت ما را نمیگرفت من یکی که کلا علاف انجمنم از موقعی که اومدم انجمن اطلاعاتم داره روز به روز بیشتر میشه بم میگن درست را بخون امتحان میگم مگه نمبینین کار مهم دارم !!!

حسین حیدری :

you just have two choice get hurt by upercut from problem or hurt problem by upercut

مشکلات را همیشه حل کن ولی خب به هر حال این منصرف شدم را به ته موضوع تاپیک اضافه کن

مهم‌ترین کار شما همون درس خوندنه :دی
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.