انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کمک برای فعالسازی کاربر با دسترسی روت در اوبونتو 14.04  (دفعات بازدید: 5952 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sara100

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
سلام دوستان بنده هر کاری کردم نتونستم روت سیتم عامل لینوکس را فعال کنم و دسترسی بنده فقط به حالت معمولی است خواهشا یک راه 100 درصد تست شده و عملی در این راه به بنده معرفی کنید شدیدا نیازمندم...

آفلاین 藤沼

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
لینکوس بر پایه پرگیرها (محیط) ساخته‌شده پس دسترسی به جزئیاتش هم وابسته به همین موضوعه پس با این تعریف دیگه چیزی به نام دسترسی کامل نداریم چون دسترسی با نگاه به پرگیرها ساخته می‌شه و برای هر کاربر متفاوته ولی شما می‌تونید از دستور زیر که بیشتر توانایی‌ها و نیازهایی که یک کاربر ریشه داره رو فراهم می‌کنه، بکار ببرید. توجه کنید که معمولاً نیازی به دسترسی کاربر ریشه نیست چون می‌تونید عمدهٔ کارها رو با دستور sudo command انجام بدید و برای روشن‌تر شدن موضوع این مطلب رو هم یک نگاهی بندازید:
sudo -
sudo su
« آخرین ویرایش: 06 خرداد 1394، 07:04 ب‌ظ توسط نوید راد »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
شما به هیچ عنوان نباید کاربر ریشه را فعّال کنید. سازنده‌های اوبونتو که احمق نیستند، از شما بیش‌تر بارشون بوده که کاربر ریشه رو غیرفعّال کردن! شما به کار عادی با رایانه ادامه بدید و هرجا نیاز به دسترسی‌های سیستمی داشتید، با زدن sudo پیش از دستوری که می‌خواید، اون دستور رو با دسترسی کاربر ریشه اجرا کنید.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 666
درسته.بشخصه تجربشو دارم.
هر وقت با ریشه یه کاری کردم فرداش یجا مشکل پیش اومد!
یسوال:
مثلا من برای کپی از کش apt مجبورم فایل منیجرو با sudo باز کنم...
راهی هست برای انجام چنین کاری دیگه با ریشه باز نکنم؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
درسته.بشخصه تجربشو دارم.
هر وقت با ریشه یه کاری کردم فرداش یجا مشکل پیش اومد!
یسوال:
مثلا من برای کپی از کش apt مجبورم فایل منیجرو با sudo باز کنم...
راهی هست برای انجام چنین کاری دیگه با ریشه باز نکنم؟
البته باید این رو توی یه موضوع جدید می‌پرسیدی و البته که قبلش با جست‌وجو هم پیدا می‌شد ولی برای این که یه نمونه هم از روش کار با sudo بشه:
$ sudo cp -nv /var/cache/apt/archives/*.deb ~
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
کامنت من کجاست؟ شما پاک کردی دانیال؟ دقیقا بگو جواب من خلاف کدوم یکی از مقرارت انجمن بوده که از سر خودت زدی پاکش کردید؟ ایشون سوال کرد من هم جواب دادم! مسخره کردید ما رو؟ اگه فکر میکنی این فروم سایت شخصیتون هست و هروقت حال کنی میزنی جواب بقیه رو پاک میکنی بگو تلکیف خودمون رو بدونیم. ایجاد اکانت روت تو خود سایت اوبونتو توضیح داده بعدش شما شدید کاسه داغ تر از آش! خود کاربر وظیفه داره از سیستمش مراقبت کنه و نحوه استفاده‌ و شخصی سازی های مد نظرش هم به خودش ربط داره.
http://askubuntu.com/questions/44418/how-to-enable-root-login
https://help.ubuntu.com/community/RootSudo

آفلاین 藤沼

• Sr. Member
  • *
ایجاد اکانت روت تو خود سایت اوبونتو توضیح داده بعدش شما شدید کاسه داغ تر از آش! خود کاربر وظیفه داره از سیستمش مراقبت کنه و نحوه استفاده‌ و شخصی سازی های مد نظرش هم به خودش ربط داره.
نقل‌قول
Enabling the root account is rarely necessary. Almost everything you need to do as administrator of an Ubuntu system can be done via sudo or gksudo. If you really need a persistent root login, the best alternative is to simulate a root login shell using the following command...

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • Debian 11
ایجاد اکانت روت تو خود سایت اوبونتو توضیح داده بعدش شما شدید کاسه داغ تر از آش! خود کاربر وظیفه داره از سیستمش مراقبت کنه و نحوه استفاده‌ و شخصی سازی های مد نظرش هم به خودش ربط داره.
نقل‌قول
Enabling the root account is rarely necessary. Almost everything you need to do as administrator of an Ubuntu system can be done via sudo or gksudo. If you really need a persistent root login, the best alternative is to simulate a root login shell using the following command...
خوب!؟ کی چی دوست عزیز؟ یعنی مجوز این کار رو به ناظر میده بدون اخطار بزنه پاک کنه اصلا کجای مقررات به این مورد اشاره شده؟
نقل‌قول
یک راه 100 درصد تست شده و عملی در این راه به بنده معرفی کنید شدیدا نیازمندم...
این چیزی بود که ایجاد کننده تایپیک خواسته! بعد اون آقا الکی زده کامنت من رو پاک کرده؟ بازم میگم هرکسی مسئول مراقبت از سیستم خودش رو برعهده داره! حداقل یه نفر رو بزارید ناظر که درک و فهمش از یه حداقلی برخوردار باشه نه هر آدم بی منطق و خودخوایی که الکی و غیرقانونی میزنه جواب بقیه کاربرها رو پاک کنه! مسخره‌ش رو در اورده

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • Debian 11
کامنت من هیچ مشکلی نداشت این آقا یا هرکی که جواب من رو پاک کرده کارش خلاف مقررات انجمن بوده و سلیقه ای عمل کرده! این آقا اگه خیلی دغدغه امنیت بقیه کاربرها رو داشت میتونست در تکمیل جواب من بگه ایجاد اکانت رووت ممکنه مشکلات امنیتی رو به خاطر اشتباه کاربر ایجاد کنه نه اینکه بزنه کامنت کاربری رو که جوابش در راستای تایپیک بوده بدون اینکه چیزی بگه پاک کنه. این مثلا ناظر انجمن هست! که خودش داره قانون انجمن رو خیلی راحت نقض میکنه!!
« آخرین ویرایش: 06 خرداد 1394، 09:36 ب‌ظ توسط Bijan »

آفلاین 藤沼

• Sr. Member
  • *
خوب!؟ کی چی دوست عزیز؟ یعنی مجوز این کار رو به ناظر میده بدون اخطار بزنه پاک کنه اصلا کجای مقررات به این مورد اشاره شده؟
دوست عزیز نوشتهٔ من به‌هیچ‌عنوان دفاع از فرد خاصی نبود و فقط جهت اشاره آوردم.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
بازم میگم هرکسی مسئول مراقبت از سیستم خودش رو برعهده داره!
درسته، ولی قرار نیست بجای نشون دادن راه درست، به افراد راه اشتباه رو یادشون بدیم، حتی اگر باعث میشه در کوتاه‌مدت کارشون رو راه بندازه.

اگر می‌خواید به کسی کمک کنید، ابتدا باید به اون فرد توضیح بدید که لازم نیست با root در سیستم لاگین کرد و می‌تونید همون لینک سایت اوبونتو رو بدید که کامل توضیح داده چرا نباید چنین کاری کرد و بعد اگر کاربر بخواد، با اطلاعاتی که داره می‌تونه تصمیم بگیره. نه اینکه فقط کدهاش رو بنویسید که باعث بدون اطلاعات اون دستورات رو اجرا کنه و بعد هم بدلایل نتایج اون، کلی مشکلات دیگه پیدا کنه.

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • Debian 11
بازم میگم هرکسی مسئول مراقبت از سیستم خودش رو برعهده داره!
درسته، ولی قرار نیست بجای نشون دادن راه درست، به افراد راه اشتباه رو یادشون بدیم، حتی اگر باعث میشه در کوتاه‌مدت کارشون رو راه بندازه.

اگر می‌خواید به کسی کمک کنید، ابتدا باید به اون فرد توضیح بدید که لازم نیست با root در سیستم لاگین کرد و می‌تونید همون لینک سایت اوبونتو رو بدید که کامل توضیح داده چرا نباید چنین کاری کرد و بعد اگر کاربر بخواد، با اطلاعاتی که داره می‌تونه تصمیم بگیره. نه اینکه فقط کدهاش رو بنویسید که باعث بدون اطلاعات اون دستورات رو اجرا کنه و بعد هم بدلایل نتایج اون، کلی مشکلات دیگه پیدا کنه.
آقای نیکسون کار ایشون اشتباه بوده شما دیگه چرا دارید توجیح میکنید؟ این جواب شما فقط توجیح کردن و موجه جلوه دادن این عمل هست! جوابی که من دادم خلاف کدوم یکی از بندهای قوانین انجمن است؟ بالاتر هم نوشتم اگه درست کامنتهای من رو بخونید نوشتم:
نقل‌قول
این آقا اگه خیلی دغدغه امنیت بقیه کاربرها رو داشت میتونست در تکمیل جواب من بگه ایجاد اکانت رووت ممکنه مشکلات امنیتی رو به خاطر اشتباه کاربر ایجاد کنه نه اینکه بزنه کامنت کاربری رو که جوابش در راستای تایپیک بوده بدون اینکه چیزی بگه پاک کنه.
به همین سادگی آقای نیکسون! این رو کسی که ناظر انجمن هست باید درک کنه. کار ایشون یا هرکی که کامنت من رو پاک کرده اشتباه بوده

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
سلام دوستان بنده هر کاری کردم نتونستم روت سیتم عامل لینوکس را فعال کنم و دسترسی بنده فقط به حالت معمولی است خواهشا یک راه 100 درصد تست شده و عملی در این راه به بنده معرفی کنید شدیدا نیازمندم...

همونطور که از بحث های بالا متوجه شدید، فعال کردن این کاربر باعث میشه شما بیشترین درجه آزادی رو برای اعمال تغییرات در سیستم عامل بدست بیارید. در خود اوبونتو این کاربر بصورت پیشفرض غیرفعّال هست. البته در بعضی از ویرایش های گنو/لینوکس این طور نیست. این ترجیح نویسندگان اوبونتو بوده. دربین دلایلشون حتما این دلیل هم وجود داره که بسیاری از افرادی که میخوان تازه به جامعه گنو/لینوکس ملحق بشن، فعلا دانش لازم رو برای استفاده ازش ندارن و مثل هر موضوع علمی دیگری بایستی وقت هزینه کنن تا یاد بگیرن. بسیاری از تازه گروندگان بنا به پیشنهاد دیگران یا انتخاب خودشون اوبونتو رو برای شروع انتخاب می کنن. بنابراین فعّال کردن کاربر روت به صورت پیشفرض امکان داره تا تجربه ناخوشایندی برای شخص اتفاق بیفته (کاربرهایی که توی گروه sudo قرار میگیرن، میتونن برخی از وظایف کاربر روت رو انجام بدن). مثلا اوایل که خودم استفاده از اوبونتو رو شروع کرده بودم، با کاربر روت نرم افزار نصب می کردم. یه بار با نصب conky  و یه بار هم با نصب dia یادم هست که رابط کاربریم رو از دست دادم و اون موقع به دلیل این که دانش لازم رو نداشتم، دوباره اوبونتو رو نصب کردم. به نظرم قدر بدونید این رو که افرادی که با هزینه کلی وقت در اینمورد متخصص شدن، دارن تجربشون رو در اختیار میذارن و پیشنهاد میدن که این کاربر رو مگر به دلیلی که لازمه، فعّال نکنید.

به نظرم با توجه به این که احتمال میدم به تازگی یادگیری اوبونتو رو شروع کردید(  مثل همه افراد اینجا که یه روزی تازه شروع کرده بودن)، اون دلیلتون برای فعّال کردن کاربر روت رو بگید تا بیشتر روی اون دلیل بحث بشه و ببینیم آیا به کاربر روت نیاز هست یا نه؛ تا اینکه فعّال کردن خود کاربر روت که بعدا خواهید دید کار ساده ای هم هست.
pacman -Rs ubuntu

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS

همونطور که از بحث های بالا متوجه شدید، فعال کردن این کاربر باعث میشه شما بیشترین درجه آزادی رو برای اعمال تغییرات در سیستم عامل بدست بیارید. در خود اوبونتو این کاربر بصورت پیشفرض غیرفعّال هست. البته در بعضی از ویرایش های گنو/لینوکس این طور نیست. این ترجیح نویسندگان اوبونتو بوده. دربین دلایلشون حتما این دلیل هم وجود داره که بسیاری از افرادی که میخوان تازه به جامعه گنو/لینوکس ملحق بشن، فعلا دانش لازم رو برای استفاده ازش ندارن و مثل هر موضوع علمی دیگری بایستی وقت هزینه کنن تا یاد بگیرن. بسیاری از تازه گروندگان بنا به پیشنهاد دیگران یا انتخاب خودشون اوبونتو رو برای شروع انتخاب می کنن. بنابراین فعّال کردن کاربر روت به صورت پیشفرض امکان داره تا تجربه ناخوشایندی برای شخص اتفاق بیفته (کاربرهایی که توی گروه sudo قرار میگیرن، میتونن برخی از وظایف کاربر روت رو انجام بدن). مثلا اوایل که خودم استفاده از اوبونتو رو شروع کرده بودم، با کاربر روت نرم افزار نصب می کردم. یه بار با نصب conky  و یه بار هم با نصب dia یادم هست که رابط کاربریم رو از دست دادم و اون موقع به دلیل این که دانش لازم رو نداشتم، دوباره اوبونتو رو نصب کردم. به نظرم قدر بدونید این رو که افرادی که با هزینه کلی وقت در اینمورد متخصص شدن، دارن تجربشون رو در اختیار میذارن و پیشنهاد میدن که این کاربر رو مگر به دلیلی که لازمه، فعّال نکنید.

به نظرم با توجه به این که احتمال میدم به تازگی یادگیری اوبونتو رو شروع کردید(  مثل همه افراد اینجا که یه روزی تازه شروع کرده بودن)، اون دلیلتون برای فعّال کردن کاربر روت رو بگید تا بیشتر روی اون دلیل بحث بشه و ببینیم آیا به کاربر روت نیاز هست یا نه؛ تا اینکه فعّال کردن خود کاربر روت که بعدا خواهید دید کار ساده ای هم هست.
ببخشید میپرم وسط بحث بزرگان (و اینکه من ارچ دارم و با اوبونتو فرق داره) اما به نظرم همه کارهایی که نیاز دارند و ممکنه نیاز داشته باشند به راحتی با sudo قابل انجامه یعنی ۹۹٪ کارها با همین دستور انجام میشه مگر در موارد خیلی نادر و با توجه به اینکه ایشون تازه از اوبونتو استفاده میکنند فکر نمیکنم جزء اون موارد نادر باشند.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up