انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل ubuntu 15.04 با میز کار gnome 3.16  (دفعات بازدید: 1311 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین adamak1

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
مشکل ubuntu 15.04 با میز کار gnome 3.16
« : 05 خرداد 1394، 04:16 ب‌ظ »
سلام دوستان من تازه به دنیای لینوکس وارد شدم من هرموقع پوسته gnome shell یا gnome 3.16 رو روی ubuntu 15.04 نصب می کردم با این که تمام کد ها رو توی ترمینال چک می کردم که مشکلی نداشته باشن باز وقتی دانلود فایلها تموم می شد و گزینه مربوط به نصب پوسته gnome رو انتخاب میکردم پس از نصب دیگه نه windows 8.1 و نه ubuntu 15.04 هیج کدام بالا نمی آمدن و وقتی گزینه ویندوز را انتخاب میکردم صفحه مانیتور به صورت شطرنجی و غیر قابل استفاده می شد و هنگام انتخاب ubuntu بدون هیچ پیغام خاصی فقط وارد یک صفحه سیاه میشدم که فقط موس داخل آن بود و همان طور قبل از صفحه ی login می ماند و فقط ترمینال رو میشد با کلید ترکیبی ctrl + alt +f2بالا آورد حالا سوال من این هست که جگونه می تونم ubuntu 15.04 رو با desktop اولیه و پیشفرض gnome 3.16 داشته باشم خیلی تو نت گشتم جیزی پیدا نکردم الان ubuntu 15.04  رو با رابط کاربری یا desktop unity دارم اگر gnome 3.16 نمیشه حد اقل لینک 3.14 رو بهم بدین بیش از 10 باره کل هاردم رو پارتیشن بندی و دو باره ویندوز و لینوکس نصب کردم ولی تا میخوام رابط کاربری لینوکس رو عوض کنم اینجوری سیستم قاطی میکنه سیستم مورد استفاده ام اینه :lenovo g510 -ram 8gig 1600-hdd:500gb -graphic 2gb amd radeon 8570 فقط نیاز به کمک فوری دارم
« آخرین ویرایش: 05 خرداد 1394، 04:19 ب‌ظ توسط adamak1 »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19718
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مشکل ubuntu 15.04 با میز کار gnome 3.16
« پاسخ #1 : 05 خرداد 1394، 04:21 ب‌ظ »
اوبونتو گنوم رو نصب کن با میزکار گنوم ۳.۱۴: https://wiki.ubuntu.com/UbuntuGNOME/GetUbuntuGNOME/Non-LTS
اگه ۳.۱۶ رو می‌خوای باید بری روی فدروا یا آرچ
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین adamak1

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #2 : 05 خرداد 1394، 04:26 ب‌ظ »
خیلی ممنون از پاسخ سریعتون  :) :) :)

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
« پاسخ #3 : 05 خرداد 1394، 05:26 ب‌ظ »
اوبونتو گنوم رو نصب کن با میزکار گنوم ۳.۱۴: https://wiki.ubuntu.com/UbuntuGNOME/GetUbuntuGNOME/Non-LTS
اگه ۳.۱۶ رو می‌خوای باید بری روی فدروا یا آرچ
یا مدتی صبر پیشه کنی تا ۳.۱۶ برای اوبونتو هم بیاد.
اینکه دقیقا کی میاد مشخص نیست.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19718
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 06 خرداد 1394، 02:51 ب‌ظ »
یا مدتی صبر پیشه کنی تا ۳.۱۶ برای اوبونتو هم بیاد.
اینکه دقیقا کی میاد مشخص نیست.
با این وضعی که می‌بینم فکر نمی‌کنم برای اوبونتو دبیان بخواد بیاد به صورت رسمی. همون‌طور که بعد از ۳.۱۰، نگارش ۳.۱۲ هم نیومد و یک دفعه ۳.۱۴ به‌جاش اومد.
« آخرین ویرایش: 06 خرداد 1394، 02:55 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن