سلام دوستان
چندتا مشکل دارم.
یک: بخاطر کم بودن سرعت اینترنت نمیتوانم بعد از هر بار نصب مجدد اوبونتو آن را بروزرسانی کنم.
دو: بخاطر نصب نرمافزارهای مثل متلب و آباکوس که پرحجم و سنگین و نیز دارای مراحل نصب سخت در اوبونتو میباشند، نمیتوانم بعد از هر بار نصب مجدد آنها را دوباره نصب کنم.
سه: من چطور میتوانم فایل نصبی نرمافزارهای که از مخازن ابونتو دانلود میکنم را داشته باشم و دیگر نیازی به دانلود مجدد آن نباشد.
سوال اول: من در انجمن فارسی اوبنتو خواندم که با ایجاد پارتیشن جدا به نام Home در مراحل نصب اوبونتو میتوان نرمافزارها را در آن پارتیشن نصب کرد و با توجه به اینکه خود ابونتو در پارتیشن / قرار دارد نصب مجدد اونتو در این پارتیشن مشکلی برای نرمافزارهای نصبشده و بروزرسانی انجام شده ایجاد نمیکند، آیا این موضوع صحت دارد؟ آیا روش بهتری نیز موجود است؟
سوال دوم: با توجه به اینکه من سیستمم را هایبرنت نمیکنم، آیا میتوانم برای درایو swap فضایی مثلا دو گیگ را بگذارم؟
مشخصات سیتستمم:
Lenovo Z510 i7 RAM 6GiB
سوال سوم : با توجه به اینکه ما از متلب به عنوان یک نرمافزار که بهینهسازی را انجام میدهد استفاده میکنیم و معمولا مدت تحلیل آن بیشتر از یک یا دو روز میباشد، گذاشتن پارتیشن swap چقدر موثر است؟