انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راه حل مشکل کسانی که اینترنتشون ضعیفه و یا اینترنت حجمی دارن  (دفعات بازدید: 671 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین addrtwo

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
سلام دوستان
چندتا مشکل دارم.
یک: بخاطر کم بودن سرعت اینترنت نمی‌توانم بعد از هر بار نصب مجدد اوبونتو آن را بروزرسانی کنم.
دو: بخاطر نصب نرم‌افزارهای مثل متلب و آباکوس که پرحجم و سنگین و نیز دارای مراحل نصب سخت در اوبونتو می‌باشند، نمی‌توانم بعد از هر بار نصب مجدد آنها را دوباره نصب کنم.
سه: من چطور می‌توانم فایل نصبی نرم‌افزارهای که از مخازن ابونتو دانلود می‌کنم را داشته باشم و دیگر نیازی به دانلود مجدد آن نباشد.
سوال اول: من در انجمن فارسی اوبنتو خواندم که با ایجاد پارتیشن جدا به نام Home‌ در مراحل نصب اوبونتو می‌توان نرم‌افزارها را در آن پارتیشن نصب کرد و با توجه به اینکه خود ابونتو در پارتیشن / قرار دارد نصب مجدد اونتو در این پارتیشن مشکلی برای نرم‌افزارهای نصب‌شده و بروزرسانی انجام شده ایجاد نمی‌کند، آیا این موضوع صحت دارد؟ آیا روش بهتری نیز موجود است؟

سوال دوم: با توجه به اینکه من سیستمم را هایبرنت نمی‌کنم، آیا می‌توانم برای درایو swap‌ فضایی مثلا دو گیگ را بگذارم؟
مشخصات سیتستمم:
Lenovo Z510 i7 RAM 6Gi‌‌‌B
سوال سوم : با توجه به اینکه ما از متلب به عنوان یک نرم‌افزار که بهینه‌سازی را انجام می‌دهد استفاده می‌کنیم و معمولا مدت تحلیل آن بیشتر از یک یا دو روز می‌باشد، گذاشتن پارتیشن swap چقدر موثر است؟

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
1- خیر اینطور نیست
دایرکتوری خانه فقط اطلاعات مربوط به نرم افزارها و تنظیمات و شخصی سازی های موبوط به اون ها رو نگه داری میکنه
اگه این دایرکتوری رو ایجاد کردید ، بعد از نصب اوبونتو و >>نصب مجدد نرم افزارها<<  تنظیمات هر نرم افزار مثل قبل خواهد بود
2- توی حالت معمولی کافیه ولی چون از متلب استفاده میکنید ممکنه کم بباد

پ.ن : نرم افزار ریمنستر از کل اوبونتوی شما با نرم افزارهاش یک توزیع میسازه که میتونه از نصب مجدد نرم افزارها جلوگیری کنه ولی یه سری مشکلات خاص داره ظاهرا
پ.ن : شما میتونید بعد از نصب تمام نرم افزارها از دایرکتوری
/var/catch/apt/archiveیه بک آپ بگیرید و دفعه ی بعد که اوبونتو نصب کردید بسته ها رو به همونجای قبلی منتقل کنید و بعد. اقدام به نصب کنید
این روش نیازمند. آپدیت کردن سیستم هست ولی برای خود نرم افزارها مقدار خیلی کمی دانلود میکنه
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
در مورد سوال سوم هم علاوه بر این که بهتره از نرم‌افزاری مثل GNU R استفاده کنی که همون کاری که توی متلب دو سه روز طول می‌کشه رو توی چند ساعت انجام بده، مطمئناً پارتیشن سوپ هم اگه روی دیسک SSD یا حتا کارت SD پرسرعت باشه، کمک خیلی خیلی بزرگیه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن