اعدادی که انگلیسی نوشته شده، اعداد اصلاحی هستن . من اشتباهی نتایج اسنو اورکلاک شده رو گذاشته بودم
اسنو رو پردازشگر من که در فرکانس ۲.۵ گیگاهرتز کار میکنه امتیاز ۶۰۸۵ رو کسب میکنه نه ۷۲۰۰ و اون امتیاز در سیستم اورکلاک شده من بوده
برنامه گیگ بنچ (geekbench) رو شما بگیرین. من روی سون ۶۴ بیتی امتیازم، 5754 بود و روی اسنو هم 6085 . اما روی اوبونتو ۴۸۰۰ بود و الان رو کوبونتو ۳۴۰۰ رسیده
خوب یعنی یه جای کار داره میلنگه
خوب حالا میریم تو ریز کار.
برای اسنو ، نتیجه تست Blur image که معلومه کارش بلور کردن تصویر هست، در صورت استفاده از ۴ هسته (multi-threaded scalar ) امتیازی که من میگیرم، 25663 (۲۵ هزار) اما نتیجهای که در کوبونتو برای من ثبت شده یک هشتم این مقدار!!!! (۳۲۹۱) هست.
اما همین تست Blur image هنگام استفاده از تک هسته نتایج رو مقایسه میکنیم.
برای اسنو امتیاز بوده 6549 اما همین مورد در کوبونتو بوده ۲۱۷۴. یعنی در مورد تک هسته تقریبا یک سوم عملکرد اسنو رو داشتم! که وضعیت در مقایسه با ۱/8 خیلی خیلی بهتره!
می ریم تست دیگهای مثل sharpen image رو با هم بررسی میکنیم.
تست اسنو برای قسمت مربوط به چند هستهای، امتیاز من 20520 هست، اما همین تست برای کوبونتو به ۷۴۵۴ میرسه (۲.۵ برابر عملکرد کمتر) اما در مورد تک هستهای، امتیاز من در اسنو 5344 هست و برای کوبونتو ۵۹۳۱ هست که می بینیم باز وضعیت در مورد محاسبات مربوط به تک هسته حتی کوبونتو جلوتره اما چند هستهای خیر!
تست Primality Test و مربوط به قسمت چند هسته ای برای اسنو امتیاز من 14818 هست، برای کوبونتو ۵۶۶۷ هست (سه برابر ضعیف تر) اما همین تست در مورد وضعیت تک هسته برای اسنو 4908 و برای کوبی ۳۸۹۶ هست که باز نشون میده وضعیت زیاد اسفناک نیست.
در مورد دو تست آشنای فشرده کردن عکس و عمل عکسش هم این قضیه صادق هست. در تست Image Decompress و قسمت چند هستهای اسنو 8266 رو مییاره اما کوبی ۲۴۰۴ رو میياره
اما در مورد استفاده از تک هسته وضعیت برای اسنو 2234 و برای کوبی ۲۳۴۴ هست که باز در قسمت تک هستهای کوبی جلوتره، اما استفاده از چند هسته عقب تره.
و آخرین تست مورد بحث Image Compress و چند هستهای، اسنو امتیاز 8407 و کوبونتو امتیاز ۳۲۰۸ (۱/۳ قدرت اسنو) اما در مورد تک هسته وضعیت اسنو 2161 و کوبی ۱۹۷۶ هست که باز اختلاف خوبیه.
از زاویه دیگه هم اگه به نتایج نگاه کنیم شاید برداشت خوبی در این مورد پیدا کنیم، که فعلا کوبونتو در مورد استفاده از ۴ هسته عملکرد خوبی رو کسب نمیکنه.
از آخر به اول اگه شروع کنیم( Image Compress) امتیاز کوبونتو در مورد تک هسته ۱۹۷۶ و چند هسته ۳۲۰۸ هست و در تست Image Decompress و تک هسته ای امتیاز کوبی ۲۳۴۴ و چند هسته ۲۴۰۴ رو کسب میکنه!
دقت کنید یعنی کوبی اصلا حرفی برای گفتن نداره
یعنی معلومه حتی کوبی از دو هسته هم نمیتونه استفاده کنه! و اگه ۲۵۶ هسته هم بهش میدادیم امتیاز همین ۲۴۰۴ میموند:(
پس همیبینیم که زیاد این قضیه حسی نیست! به خصوص که میدونم اختلاف اوبونتو ۶۴ بیتی وسون ۶۴ بیتی در سخت افزار دو هستهای اینتل خیلی کمتره! و ما به جای دیدن اختلافی در حدود، سه هزار، فقط شاهد اختلاف هزارتایی هستیم که مشخصه علت در همون تعداد هستههای کمتره!
و البته امتیاز اوبونتو برای من نسبت به کوبونتو ۱۵۰۰ تایی بیشتره! و البته همین اوبونتو کارمیک آلفا ۶ رو یادمه که امتیاز ۳۸۰۰ بود که بعد یک سری آپدیت به ۴۸۰۰ رسید! و من هنوز نسخه نهایی رو نصب نکردم تا نتیجه رو به شما دوستان بگم . اما چیزی که مشخصه کوبونتو علارغم پایدار شدن دسکتاب هنوز خیلی مونده تا حتی گنوم برسه(استفاده از هستههای بیشتر)
و دیگه تست مربوط به اسنو رو میتونید از ادرس زیر به صورت دقیق ببینید.
http://browse.geekbench.ca/geekbench2/view/183536تست کوبونتو هم به دلیل کم بودنش، ثبت نکردم و نتایج ترمینال رو فقط برای شما دوستان میگذارم
Geekbench 2.1.4 : http://www.primatelabs.ca/geekbench/
System Information
Platform: Linux x86 (64-bit)
Compiler: GCC 4.1.2 20070925 (Red Hat 4.1.2-33)
Operating System: Linux 2.6.31-14-generic x86_64
Model: Linux PC (Intel Core 2 Quad Q9300)
Motherboard: Unknown Motherboard
Processor: Intel Core 2 Quad Q9300
Processor ID: GenuineIntel Family 6 Model 23 Stepping 7
Logical Processors: 4
Physical Processors: 1
Processor Frequency: 2.00 GHz
L1 Instruction Cache: 0.00 B
L1 Data Cache: 0.00 B
L2 Cache: 3.00 MB
L3 Cache: 0.00 B
Bus Frequency: 0.00 Hz
Memory: 3.87 GB
Memory Type: N/A
SIMD: 1
BIOS: N/A
Processor Model: Intel Core 2 Quad Q9300
Processor Cores: 4
Integer
Blowfish
single-threaded scalar 1743 ||||||
multi-threaded scalar 3638 ||||||||||||||
Text Compress
single-threaded scalar 2168 ||||||||
multi-threaded scalar 4138 ||||||||||||||||
Text Decompress
single-threaded scalar 2043 ||||||||
multi-threaded scalar 3679 ||||||||||||||
Image Compress
single-threaded scalar 1976 |||||||
multi-threaded scalar 3208 ||||||||||||
Image Decompress
single-threaded scalar 2344 |||||||||
multi-threaded scalar 2404 |||||||||
Lua
single-threaded scalar 4912 |||||||||||||||||||
multi-threaded scalar 6389 |||||||||||||||||||||||||
Floating Point
Mandelbrot
single-threaded scalar 1867 |||||||
multi-threaded scalar 2945 |||||||||||
Dot Product
single-threaded scalar 3084 ||||||||||||
multi-threaded scalar 5906 |||||||||||||||||||||||
single-threaded vector 2605 ||||||||||
multi-threaded vector 3741 ||||||||||||||
LU Decomposition
single-threaded scalar 2279 |||||||||
multi-threaded scalar 2318 |||||||||
Primality Test
single-threaded scalar 3896 |||||||||||||||
multi-threaded scalar 5667 ||||||||||||||||||||||
Sharpen Image
single-threaded scalar 5931 |||||||||||||||||||||||
multi-threaded scalar 7354 |||||||||||||||||||||||||||||
Blur Image
single-threaded scalar 2174 ||||||||
multi-threaded scalar 3291 |||||||||||||
Memory
Read Sequential
single-threaded scalar 3800 |||||||||||||||
Write Sequential
single-threaded scalar 3617 ||||||||||||||
Stdlib Allocate
single-threaded scalar 2763 |||||||||||
Stdlib Write
single-threaded scalar 3118 ||||||||||||
Stdlib Copy
single-threaded scalar 3018 ||||||||||||
Stream
Stream Copy
single-threaded scalar 2371 |||||||||
single-threaded vector 2473 |||||||||
Stream Scale
single-threaded scalar 2535 ||||||||||
single-threaded vector 2625 ||||||||||
Stream Add
single-threaded scalar 2521 ||||||||||
single-threaded vector 2673 ||||||||||
Stream Triad
single-threaded scalar 2963 |||||||||||
single-threaded vector 2192 ||||||||
Integer Score: 3220 ||||||||||||
Floating Point Score: 3789 |||||||||||||||
Memory Score: 3263 |||||||||||||
Stream Score: 2544 ||||||||||
Overall Geekbench Score: 3360 |||||||||||||
خلاصه فک میکنم یه تیم باید بیاد فقط بشینه، از کرنل بگیرین تا تک تک برنامههای مشهور و معروف رو ، با پردازشگرای ۲ و ۴ هستهای بهینه کنن. من تا جایی که میدونم برنامه نویسی برای استفاده از ۴ هسته، کار رو پیچیده تر میکنه و اینطوری نیست، که بهمون شیوه و روال عادی باشه و خودش یک مهارتی رو میطلبه!