انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دوراهی بر سر زبان برنامه نویسی (حل شد)  (دفعات بازدید: 1993 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Thomson

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 258
دوراهی بر سر زبان برنامه نویسی (حل شد)
« : 11 خرداد 1394، 03:37 ب‌ظ »
سلام دوستان
واقعا برسر دوراهی هستم شاید خیلی های دیگه هم باشند.
من الان روی سی پلاس پلاس کار میکنم (هدف توسعه ی نرم افزار)‌ و درتلاش هستم تا به حد قابل قبول برسم.
اما مسئله ای هست! اینکه آقامون rms و لینوس قبول ندارن سی پلاس پلاس رو کلا باهاش حال نمیکنن. (طبق سوال ها و جواب هایی که باهاشون کردن)
الان این سوال پیش میاد که باید سی یاد گرفت یا سی پلاس رو؟؟ یعنی وقت دارم تلف میکنم روی پلاس؟
« آخرین ویرایش: 11 خرداد 1394، 06:59 ب‌ظ توسط Thomson »
همواره تشکر میکنم از بهترین دوستانم، در انجمن اوبونتو فارسی که استادانه بنده علم آموختند.

آفلاین 不眠症

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
    • lazygeek
پاسخ : دوراهی بر سر زبان برنامه نویسی
« پاسخ #1 : 11 خرداد 1394، 03:53 ب‌ظ »
چه کار به گفته آنها دارید؟!
 برای کار خودتون هر ابزاری که دوست دارید استفاده کنید
اینها بحثهای فنی همراه با سلیقه است و در مجموع باعث نمیشه که یک زبان رو زیر خاک کرد!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 11 خرداد 1394، 04:41 ب‌ظ »
شما برنامه‌نویسی رو یاد بگیر کامل، بعد می‌تونی خیلی راحت سوییچ کنی به هر زبونی. ولی خب وقتی از این طرف چیزی مثل سی و از اون طرف چیزی مثل پایتون هست، خیلی برای توسعه‌ی نرم‌افزار سی++ مفید نیست. ولی باز هم یاد گرفتن کاملش بهتر از بلد نبودن برنامه‌نویسیه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Thomson

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 11 خرداد 1394، 06:03 ب‌ظ »
قبول دارم حرفاتونو اما یعنی انقدر سی با سی پلاس فرق داره که سی پلاس بدردنخورد خونده بشه؟
و دوم اینکه به نظرتون اول یادگرفتن یه زبون اسکریپتی مثل پایتون بهتره یا نه اول سی / سی  پلاس رو تموم کنم بعد برم سر وقتش؟
و سوال نهایی اینکه اگه انقدر بد میگن از سی پلاس پس چجوری ناب ترین برنامه ها باهاش نوشته شده؟؟
همواره تشکر میکنم از بهترین دوستانم، در انجمن اوبونتو فارسی که استادانه بنده علم آموختند.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 11 خرداد 1394، 06:19 ب‌ظ »
قبول دارم حرفاتونو اما یعنی انقدر سی با سی پلاس فرق داره که سی پلاس بدردنخورد خونده بشه؟
کسی نگفته به‌دردنخوره! صحبت اینه که چیزهای خیلی بهتری ازش هست.

و دوم اینکه به نظرتون اول یادگرفتن یه زبون اسکریپتی مثل پایتون بهتره یا نه اول سی / سی  پلاس رو تموم کنم بعد برم سر وقتش؟
توصیه من اینه که همین رو تموم کنی اول

و سوال نهایی اینکه اگه انقدر بد میگن از سی پلاس پس چجوری ناب ترین برنامه ها باهاش نوشته شده؟؟
حتا با سی‌شارپ و دات‌نت هم برنامه‌ی خوب نوشته شده و با سی و پایتون هم برنامه‌ی بد نوشته شده. رابطه‌ی منطقی‌ مستقیمی بین زیان خوب و برنامه‌ی خوب وجود نداره
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Thomson

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 11 خرداد 1394، 06:59 ب‌ظ »
ممنون دانیال جان

آفلاین hossein_1995

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
پاسخ : دوراهی بر سر زبان برنامه نویسی (حل شد)
« پاسخ #6 : 13 خرداد 1394، 11:14 ب‌ظ »
در مورد زبان برنامه نویسی go کسی چیزی نمیدونه از تجربیات خوش

آفلاین 藤沼

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
« پاسخ #7 : 13 خرداد 1394، 11:29 ب‌ظ »
در مورد زبان برنامه نویسی go کسی چیزی نمیدونه از تجربیات خوش
بهتره در این رابطه یک موضوع جدید ایجاد کنید.

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
« پاسخ #8 : 14 خرداد 1394، 01:38 ب‌ظ »
خیلی برای توسعه‌ی نرم‌افزار سی++ مفید نیست
اگه بهمراه Qt و QML باشه چی؟!!
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
« پاسخ #9 : 14 خرداد 1394، 02:46 ب‌ظ »
نقل‌قول
خیلی برای توسعه‌ی نرم‌افزار سی++ مفید نیست.
c++ همون c هستش که برای راحتی و سرعت توسعه یک سری امکانات به اون اضافه شده.این امکانات یجورایی قابلیت RAD بهش اضافه کردن
و فقط یکی از این امکانات شی گرایی هستش اگه ویژگی های c++11 و c++14 رو بخونین متوجه منظورم میشین.
در عین حال با این همه امکانات شما ازادین به هر مدل که دوست دارین(شی گرا یا ساخت یافته) برنامه نویسی کنین.ولی خیلی ها باور دارن این امکانات فقط باعث پیچیدگی کد میشن و هزینه توسعه پروژه های بزرگ رو بیشتر میکنن
اگه بین انتخاب c++ و c موندین پیشنهاد میکنم اول c++ رو تا حدی یاد بگیرین و بعد سورس دوتا نرم افزار یکی به زبان c و یکی c++ رو بخونین و با هرکدوم احساس راحتی بیشتری کردین همونو ادامه بدین.چون هیچ کار نیست که بشه با c انجام داد و با c++ نشه و برعکس

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
« پاسخ #10 : 14 خرداد 1394، 05:05 ب‌ظ »
سلام به همه :)
نقل‌قول
خیلی برای توسعه‌ی نرم‌افزار سی++ مفید نیست.
c++ همون c هستش که برای راحتی و سرعت توسعه یک سری امکانات به اون اضافه شده.این امکانات یجورایی قابلیت RAD بهش اضافه کردن
و فقط یکی از این امکانات شی گرایی هستش اگه ویژگی های c++11 و c++14 رو بخونین متوجه منظورم میشین.
در عین حال با این همه امکانات شما ازادین به هر مدل که دوست دارین(شی گرا یا ساخت یافته) برنامه نویسی کنین.ولی خیلی ها باور دارن این امکانات فقط باعث پیچیدگی کد میشن و هزینه توسعه پروژه های بزرگ رو بیشتر میکنن
اگه بین انتخاب c++ و c موندین پیشنهاد میکنم اول c++ رو تا حدی یاد بگیرین و بعد سورس دوتا نرم افزار یکی به زبان c و یکی c++ رو بخونین و با هرکدوم احساس راحتی بیشتری کردین همونو ادامه بدین.چون هیچ کار نیست که بشه با c انجام داد و با c++ نشه و برعکس
حتی ساخت سیستم‌عامل؟
« آخرین ویرایش: 14 خرداد 1394، 05:08 ب‌ظ توسط علی ۵۰۰ »

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
« پاسخ #11 : 14 خرداد 1394، 11:56 ب‌ظ »
منظورتون رو از سیستم عامل نفهمیدم.منظورتون کرنله؟ولی هرچی باشه
چرا نشه؟با فری پاسکال هم سیستم عامل ساختن.یه بار هم شایعه ای بود که دارن با پایتون(!)سیستم عامل میسازن که البته معلوم
شد روز احمق ها یا چنین چیزی بود.