انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا Aquaris E5 HD Ubuntu Edition توانایی راه اندازی Web Server دارد؟  (دفعات بازدید: 740 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
سلام دوستان

در آدرس زیر به Aquaris E5 HD Ubuntu Edition اشاره شده
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,110647.msg959236.html#msg959236

حالا می خواستم بدونم، آیا کسی اطلاع داره یا منبعی هست که بشه فهمید این Mobile تا چه حد قدرت داره؟

مثلا من  خودم کارم برنامه نویسی Web هست و خیلی اذیت میشم که بخوام با خودم LapTop جابجا کنم، برای همین روی Galaxy S5 برنامه Palapa Web Server نصب کردم و راحت و همجا استفاده میکنم.

اما حالا که Ubuntu Phone شروع به تولید شده، آیا می تونم روش حساب کنم و هزینه بذارم کنار تا بخرم؟

اصلا روی Ubuntu Phone میشه برنامه هایی مثل Apache2 و PHP و... نصب کرد؟ یا باید صبر کرد تا براش ساخته بشه؟

در آدرس زیر گفته شده که میشه با SSH به Ubuntu Touch وصل شد و با console برنامه ها را اجرا کرد.
اما آیا همه برنامه های موجود ( مثل Apache2 و PHP و... ) قابل اجرا هستند؟ یا بعضی برنامه ها؟
https://wiki.ubuntu.com/Touch/FAQ#Which_applications_do_run_on_Ubuntu_Touch.3F

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
سلام.
این گوشی قراره نسخه ی دسکتاپ اوبونتو رو هم لود کنه.
شما اگه روی دسکتاپ اوبونتو می تونی اون برنامه ها رو نصب کنی. پس روی اوبونتوتاچ هم می تونی.
مخازن اوبونتوتاچ با اوبونتو چه الان چه در آینده باید یکی باشه.
من ریویوهای زیادی از اوبونتوتاچ دیدم. آخرین ریویویی که دیدم این بود که طرف روی اوبونتوتاچش لیبره آفیس نصب کرده بود (کامل) vlc نصب کرده بود. gimp‌ نصب کرده بود و هرچیزی که توی اوبونتو میشه نصب کرد. و کاملا هم باهاشون میشه کار کرد.
فقط موضوع اینه که اون برنامه ها توی ui گوشی باید با قابلیت های لمسی و سایز اون گوشی بهینه بشن. ولی دلیلی بر عدم کارکردشون نیست.
همه ی برنامه های اوبونتو رو میشه روی اوبونتوفون هم نصب کرد. حالا وقتی صفحه کوچیکه اون برنامه هایی که با لمس صفحه بهینه نشدن خب کار کردنشون سخته و برای کار کردن باید گوشی رو وصل کنی به tv یا یه مانیتور تا اونجا باهاشون کار کنی.
در هر صورت وقتی قراره گوشی اوبونتو، نسخه ی دسکتاپ رو هم اجرا کنه (هدف کنونیکال از همگرایی همین بوده. یک سیستم عامل که روی هر دیوایسی می تونه حکم هر جور دیوایسی رو داشته باشه) پس  این برنامه ها رو هم میشه روش نصب کرد  ;)
برای تستش هم کافیه اوبونتو دسکتاپ نکست رو دانلود کنی شما.
http://cdimage.ubuntu.com/ubuntu-desktop-next/
و توی یه ویرچوال ماشین نصبش کنی و بعد برنامه هایی که میگی رو اونجا نصب کنی و تست کنی. اگه جواب داد پس روی گوشی هم جواب میده.  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
سلام.
این گوشی قراره نسخه ی دسکتاپ اوبونتو رو هم لود کنه.
شما اگه روی دسکتاپ اوبونتو می تونی اون برنامه ها رو نصب کنی. پس روی اوبونتوتاچ هم می تونی.
مخازن اوبونتوتاچ با اوبونتو چه الان چه در آینده باید یکی باشه.
من ریویوهای زیادی از اوبونتوتاچ دیدم. آخرین ریویویی که دیدم این بود که طرف روی اوبونتوتاچش لیبره آفیس نصب کرده بود (کامل) vlc نصب کرده بود. gimp‌ نصب کرده بود و هرچیزی که توی اوبونتو میشه نصب کرد. و کاملا هم باهاشون میشه کار کرد.
فقط موضوع اینه که اون برنامه ها توی ui گوشی باید با قابلیت های لمسی و سایز اون گوشی بهینه بشن. ولی دلیلی بر عدم کارکردشون نیست.
همه ی برنامه های اوبونتو رو میشه روی اوبونتوفون هم نصب کرد. حالا وقتی صفحه کوچیکه اون برنامه هایی که با لمس صفحه بهینه نشدن خب کار کردنشون سخته و برای کار کردن باید گوشی رو وصل کنی به tv یا یه مانیتور تا اونجا باهاشون کار کنی.
در هر صورت وقتی قراره گوشی اوبونتو، نسخه ی دسکتاپ رو هم اجرا کنه (هدف کنونیکال از همگرایی همین بوده. یک سیستم عامل که روی هر دیوایسی می تونه حکم هر جور دیوایسی رو داشته باشه) پس  این برنامه ها رو هم میشه روش نصب کرد  ;)
برای تستش هم کافیه اوبونتو دسکتاپ نکست رو دانلود کنی شما.
http://cdimage.ubuntu.com/ubuntu-desktop-next/
و توی یه ویرچوال ماشین نصبش کنی و بعد برنامه هایی که میگی رو اونجا نصب کنی و تست کنی. اگه جواب داد پس روی گوشی هم جواب میده.  ;)
آقا دمت گرم
ممنون از توضیحاتت
خیالم رو راحت کردی

پس برم تو کار پس انداز کردن.

فقط یک سوال باقی می مونه، بنظرتون قیمت Aquaris E5 HD Ubuntu Edition اگر وارد ایران بشه، چند خواهد بود؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
خواهش می کنم  ;)

به نظرم قیمتش حول و حوش 1 تومنی در میاد. و meizu هم اگه بیاد تقریبا 1.500 شایدم بیشتر.
ولی اگه بتونی از دبی بخری همون 600-700 گیرت میاد. لااقل دیگه پول دلالی رو نباید بدی. همون دلار رو میدی.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت