انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اطمینان از safe بودن پکیج های .deb ?  (دفعات بازدید: 6644 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1321
پاسخ : اطمینان از safe بودن پکیج های .deb ?
« پاسخ #30 : 23 خرداد 1394، 07:15 ق‌ظ »
نوشته من در جواب به شما نبود در جواب به کل بحث بود که شما هم قسمتی ازش بودید و قسمتی هم در جواب به شما بود
مجدد بخون یه قسمتیشو پیدا میکنی که به نوشته شما ربط داشته باشه :)

بیست سوالی میزاری دوست من  :D

ویندوز بی در و پیکر نیست؟

وقتی خود کاربر میتونه بی هیچ کار اضافه ای بیاد و مثلا فولدر windows رو شیفت دیلیت کنه ، یه ویروس خیلی راحت میتونه کل اطلاعات شخصی یک نفر رو خیلی راحت نیست و نابود کنه (به همین راحتی!)

از ویندوز ۹۸ دارم کار می‌کنم، کاری به ۹۸ ندارم، اما از ویندوز اکس‌پی تا امروز، شاید فقط ۱ بار به دلیل ویروس مجبور شدم ویندوز رو دوباره نصب کنم. اینکه کاربری بخواد یه فایل یا فولدر سیستمی رو پاک کنه/تغییر بده، این‌کار رو انجام می‌ده، حالا چه پسورد روت بخواد (کاربر وارد می‌کنه!) و چه نخواد. کاربری که نمی‌دونه داره چه‌کار می‌کنه، به سیستم آسیب می‌رسونه و اگه نیاز باشه، یه پسورد که هیچ، هرچندتا که باشه باز می‌کنه تا کارش رو انجام بده!.
کاربری که نمی‌تونه یه سیستم سالم رو با یه سیستم آلوده تشخیص بده، و کمترین آشنایی با «امنیت داده» نداره -با هر سیستم‌عاملی که کار کنه- درصورت وجود یک بدافزار، با ناآگاهی خودش، به سادگی راه رو برای بدافزار/ویروس و تکثیر اون باز گذاشته. وقتی کاربری در ویندوز به‌عنوان «مدیر سیستم» و با یک «حساب مدیریتی (Administrator)» در یک سیستم کار می‌کنه، یعنی تواناییی تنظیم و تغییر منابع سیستم رو داره و منابع برای این کاربر قفل شده نیست -مثل اینکه کاربری بصورت پیش‌فرض با حساب «root» در گنو/لینوکس بخواد با سیستم کار کنه. از آنجایی‌که بیشتر کاربران خانگی با قواعد و اصول «مدیریت سیستم» بیگانه‌ان، همیشه «مشکل» شامل حالشون می‌شه!  ;)

ویروس های جدید فقط اطلاعات را می دزدند و کمتر خرابکاری می کنند.

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
« پاسخ #31 : 23 خرداد 1394، 11:19 ق‌ظ »
ویروس های جدید فقط اطلاعات را می دزدند و کمتر خرابکاری می کنند.

اصلا همه چیز را نابود کنند این ویروس ها ما انتظار زیادی از ویندوز نداریم فقط میخوایم خیالمون راحت باشه که وقتی یک فایل را کات میکنیم بعدش که میام ببینیم کات شده فایل غیب نشه توی ویندوز خیال ادم از امنیت کپی و کات هم راحت نیست ما انتظار از ویندوز نداریم که مثل کالی برنامه ی خط فرمانی هک داشته باشه یا انتظار نداریم ویروس نگیره ولی کپی و کات کنه حداقل به صورت کامل ما راضی هستیم اخه میدونی یکی مهم ترین وظایف سیستم عامل کپی فایل هست ممکن همه بخندید چون یه چیز عادی ولی اگه چشم ویندوزی بش نگاه کنی میبینی این وظیفه خیلی مهمه که با ویندوز این کار را هم ادم درست نمیتونه بکنه :)
« آخرین ویرایش: 23 خرداد 1394، 01:24 ب‌ظ توسط حسین حیدری »
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین sajed68

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 52
« پاسخ #32 : 23 خرداد 1394، 03:33 ب‌ظ »
نقل‌قول
ولی کپی و کات کنه حداقل به صورت کامل ما راضی هستیم اخه میدونی یکی مهم ترین وظایف سیستم عامل کپی فایل هست ممکن همه بخندید چون یه چیز عادی ولی اگه چشم ویندوزی بش نگاه کنی میبینی این وظیفه خیلی مهمه که با ویندوز این کار را هم ادم درست نمیتونه بکنه

بللللللللللللللللللله !!!!!!! :o :o
والا یه نفر جلوی چشمم یه هارد زد به لبتابش بالای ۱۰۰ گیگ فایل ازش ورداشت گذاشت توی یک پوشه تو ویندوزش، یک بیتش هم کم نشد.
حداقل من که قبلا از ویندوز استفاده میکردم جز یک مورد مشکل تو رونوشت، بریدن و چسباندن واسم اتفاق نیوفتاد که اون هم فقط بخاطر ضعف شدید سخت افزارم بود.
البته تفاوت فایل سیستم ها تو سیستم عامل ها هم مهمه دیگه، ولی تو ویندوز ندیدم کسی با ترس رونوشت و بریدن و چسباندن رو انجام بده!!!

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 669
« پاسخ #33 : 23 خرداد 1394، 04:13 ب‌ظ »
بیایید با ویندوز کمی مهربان باشیم. گناه داره.حالا دیگه انقدرام....نیست!    ???

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
« پاسخ #34 : 23 خرداد 1394، 05:31 ب‌ظ »
بللللللللللللللللللله !!!!!!! :o :o
والا یه نفر جلوی چشمم یه هارد زد به لبتابش بالای ۱۰۰ گیگ فایل ازش ورداشت گذاشت توی یک پوشه تو ویندوزش، یک بیتش هم کم نشد.

ما 700 گیگ فایل هم از هارد به هارد ریختم یک بیتش هم کم نشده ولی همیشه این طوری نیست برای من 4 مورد تجربه ی تلخ هست
کات یک گیگ فایل که دانلود کرده بودم که پرید کات 200 مگ فایل که اونم دانلود کرده بودم 1.5 گیگ فایل وقتی اینترنت نداشتم توی کافی نت دانلود کردم وقتی دانلود شد همه ی کامپیوتر را زیر و رو کردم حتی با fast find ولی فایل غیب شده بود 5 هزار تومن آقا بیلی به من بدهکار آبروش را میبرم اگه نده

البته تفاوت فایل سیستم ها تو سیستم عامل ها هم مهمه دیگه، ولی تو ویندوز ندیدم کسی با ترس رونوشت و بریدن و چسباندن رو انجام بده!!!

چرا ندیدی من دیگه من الان اصلا چیزی را کات نمیکنم کپی میکنم بعد فایل اضافی را پاک میکنم 1 ماه چیزی کات نمیکنم توی ویندوز 

نقل‌قول
بیایید با ویندوز کمی مهربان باشیم. گناه داره.حالا دیگه انقدرام....نیست!

من که راضیم میشه باش وب گشت اهنگ گوش داد فایل کپی کرد دیگه بزار فکر کنم اهان افیس خوبی داره و همین دیگه ولی اقا ویندوزه نباید فراموش کنه که:

I am Linux Mr.Gates I will be your server today

« آخرین ویرایش: 23 خرداد 1394، 05:36 ب‌ظ توسط حسین حیدری »
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #35 : 24 خرداد 1394، 12:07 ق‌ظ »
سوال تایپک : آیا فایل های .deb که از سایت های شخص ثالث و مخازن غیر رسمی نصب میکنیم کاملا ایمن و مطمئن هستن
جواب : خیر . توصیه میشه از مخازن استفاده کنید در غیر این صورت احتمال ایمن نبودن فایل بیشتر هست
بحث مقایسه ویندوز و لینوکس هم نیست به هیچ عنوان
این که لینوکس هک نمیشه و ویروس نمیگیره و ... یه توهم خطرناک هست ! امنیت خودتون رو جدی بگیرید و مواظب باشید و فکر نکنید چون به جای ویندوز 8 رفتین اوبونتو نصب کردین پس خیالتون از امنیتتون تخته و این حرفا !
همچین سیستم عاملی نداریم که خدای امنیت باشه !
سرور های لینوکسی ناسا و اف بی آی هک هک میشه . سیستم عامل ایمن سیستم عاملی هست که خودش اجازه نده هیچ چیزی روش نصب بشه به غیر از چیزایی که از اول بود . کذ گذاری شده باشه نتونید تنظیمات رو تغیر بدید . به اینترنت و بلوتوث و ... دسترسی نداشت باشه و ... . همچین سیستم عاملی به درد من و شما نمیخوره
-
مثال این که بگیم لینوکس امنیتش عالیه و هک نمیشه و ویروس نمیگیره مثل اینه که بگیم فلان ماشین چون کمربند ایمنی داره شما تصادف کنی چیزیت نمیشه !
شما در تویوتا لند کروز امنیت بیشتری داری تا یه پراید !
ولی راننده هم مهم هست ممکنه راننده تویوتا کاری بکنه که موجب مرگش بشه ولی پراید سالم به مقصد برسه
دیگه از این ساده تر نمیشه توضیح داد
صدای پلیس : هاپ هاپ