انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پایین بودن سرعت لود صفحات اینترنت در فایرفوکس اوبونتو 9.10  (دفعات بازدید: 2851 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین asadi1366

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
سلام دوستان من دیروز اوبونتو 9.10 رو نصب کردم نسخه دی وی دی
و کانکشن اتصال به اینترنت هم درست کردم و به اینترنت هم وصل شدم
1.مرورگر برای باز کردن سایتها سرعت خیلی پایینی داره چطوری میشه این مشکل رو حل کرد مثلا برای باز کردن قسمت یوزر نیم و پسورد بعد ار کلیک روی گزینه اینجا چهار دقیقه و نیم طول می کشه تا صفحه بعد باز بشه در صورتی که در ویندوز بین سه تا چار ثانیه طول می کشه
2.برای بعضی از سایتها یا همین انجمن همین سایت پیغام server not found  میده که اصلا خوشم از این کارش نمی آد
3.بار اول که لود شد پارتیشن ntfs  رو میخوند ولی خاموشش که کردم دیگه تموم شد و نمی تونه بخونه
3.چطوری میتونم بفهمم کدوم سخت افزارها رو شناخته
4.در مورد پرینتر hp 1319mfp  که یه دستگاه چند کاره راهنمایی کنید چطوری میتونم نصبش کنم
راستی مودم من اکورپ اکسترنال 56کیلوبایت و از طریق ttyS0  به سیستم وصل هست و سرعت اینترنت بین 40 تا 45 کیلوبایت متغیر هستش
5.حرف «ک» توی مرور گر مشکل داره و جدا درج می شه مثال :لینوک س
6.الان این نسخه فقط محیط گنومی رو داره و لی من kde  رو هم دوست دارم چطورری میتونم کنار این محیط نصبش کنم البته دسک زنده kubuntu 9.10 رو دارم
7.چطوری میشه ظاهرش رو یخورده زیباتر کرد من انتظار داشتم بعد از نصب با یه ظاهر زیبا از لینوکس مواجه بشم ولی چیزی که دیدم یه چیزی در حد ویندوز 95-98 بود
««از همه دوستان به خاطر اینکه این همه سوال رو یکباره اینجا وارد کردم عذر می خوام چون نمی خوام سر در گم بشم توی فروم ها»»
با تشکر از دوستان :D
« آخرین ویرایش: 25 آبان 1388، 03:27 ب‌ظ توسط asadi1366 »

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1614
    • در دفاع از آزادی بیان
پاسخ به: راهنمایی
« پاسخ #1 : 25 آبان 1388، 03:12 ب‌ظ »
۱) عذر خواهی باعث نمی شه جواب های بهتری بگیری (: سوال دقیق و بجا، جواب دقیق تری بهت می ده
۲) عنوان خوب هم باعث می شه جواب های بهتری بگیری (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین MagicCoder

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
سلام.
برای پایین بودن سرعت من توسیه میکنم شما از اوپرا استفاده کنید این آخر کاری ها فایر فاکس خودشو کمی خراب کرده .

اما برای مشاهده این که چه سخت افزار هایی نصب شده است میتوانید از دستور lspci استفاده کنید .
و اگر ظاهر زیبایی از لینوکس خود میخواهید من توصیه میکنم لینوکس mint که بر پایه اوبونتو است رو نصب و استفاده کنید.

موفق باشید

آفلاین sasan67

• Full Member
  • *
  • ارسال: 165
سلام.
برای پایین بودن سرعت من توسیه میکنم شما از اوپرا استفاده کنید این آخر کاری ها فایر فاکس خودشو کمی خراب کرده .

اما برای مشاهده این که چه سخت افزار هایی نصب شده است میتوانید از دستور lspci استفاده کنید .
و اگر ظاهر زیبایی از لینوکس خود میخواهید من توصیه میکنم لینوکس mint که بر پایه اوبونتو است رو نصب و استفاده کنید.

موفق باشید
لطفا برای ما تازه کارها توضیح بدید این دستورات رو چطوری میشه اجرا کرد.
مرسی

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
نقل‌قول
لطفا برای ما تازه کارها توضیح بدید این دستورات رو چطوری میشه اجرا کرد.
مرسی
Applications =>Accessories ==> Terminal رپ باز کنید و دستور رو وارد کنید :)
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
سلام دوستان من دیروز اوبونتو 9.10 رو نصب کردم نسخه دی وی دی
و کانکشن اتصال به اینترنت هم درست کردم و به اینترنت هم وصل شدم
1.مرورگر برای باز کردن سایتها سرعت خیلی پایینی داره چطوری میشه این مشکل رو حل کرد مثلا برای باز کردن قسمت یوزر نیم و پسورد بعد ار کلیک روی گزینه اینجا چهار دقیقه و نیم طول می کشه تا صفحه بعد باز بشه در صورتی که در ویندوز بین سه تا چار ثانیه طول می کشه
2.برای بعضی از سایتها یا همین انجمن همین سایت پیغام server not found  میده که اصلا خوشم از این کارش نمی آد
3.بار اول که لود شد پارتیشن ntfs  رو میخوند ولی خاموشش که کردم دیگه تموم شد و نمی تونه بخونه
3.چطوری میتونم بفهمم کدوم سخت افزارها رو شناخته
4.در مورد پرینتر hp 1319mfp  که یه دستگاه چند کاره راهنمایی کنید چطوری میتونم نصبش کنم
راستی مودم من اکورپ اکسترنال 56کیلوبایت و از طریق ttyS0  به سیستم وصل هست و سرعت اینترنت بین 40 تا 45 کیلوبایت متغیر هستش
5.حرف «ک» توی مرور گر مشکل داره و جدا درج می شه مثال :لینوک س
6.الان این نسخه فقط محیط گنومی رو داره و لی من kde  رو هم دوست دارم چطورری میتونم کنار این محیط نصبش کنم البته دسک زنده kubuntu 9.10 رو دارم
7.چطوری میشه ظاهرش رو یخورده زیباتر کرد من انتظار داشتم بعد از نصب با یه ظاهر زیبا از لینوکس مواجه بشم ولی چیزی که دیدم یه چیزی در حد ویندوز 95-98 بود
««از همه دوستان به خاطر اینکه این همه سوال رو یکباره اینجا وارد کردم عذر می خوام چون نمی خوام سر در گم بشم توی فروم ها»»
با تشکر از دوستان :D
دوست عزیز بهت توصیه میکنم از این جا http://wiki.ubuntu-ir.org/ شروع کنی جواب خیلی از سوالاتو خواهی گرفت. در ضمن سوال ها رو یک جا نپرس هر سوال در یک تاپیک.
قبل از سوال پرسیدن هم انجمن رو جستجو کن که سوالات تکراری نباشه
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

آفلاین farhad88

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 62
منم مشکل دارم سرعت اینترنت خیلی پایینه همه کارهاشوکردم کرکم کردم.

اوبنتو 9.10