انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: وضعیت بحرانی پارتیشن های هارد  (دفعات بازدید: 1141 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین grub-is-down

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
وضعیت بحرانی پارتیشن های هارد
« : 05 تیر 1394، 04:35 ق‌ظ »
سلام.
خب .. لپتاپ من دو گرافیکس. وقتی که گرافیک اصلی رو روشن میکردم موقع بوت شدن اوبونتو به مشکل بر میخوردم. بعد من این مشکل رو حل کردم و سپس مشکلی پیش میومد که وقتی پسورد رو میزدم به جای اینکه دسکتاپ اوبونتو بیاد بالا، شیف میداد به همون لاگین پیج.. یعنی پسورد رو که میزدم یه لحظه صفحه مشکل می شد و دوباره همون لاگین پیج اوبونتو میومد بالا.
خب اینجا بود که من باز درگیر حل این مشکل شدم که گراب پرید !!!
خلاصه دوباره درگیر حل مسئله گراب شدم که هم انجمن های خارجی و هم دوستان تو این انجمن (تاپیک قبلی) گفتن که از برنامه boot repair استفاده کن ... خلاصه هرطور بود با اوبونتو لایو این رو نصب کردم .. خلاصه بعد از یه مدت خیلی طولانی پیغام complete داد و باز هم نتیجه ای نگرفتم و فایده ای نداشت (موقع بالا اومدن بوت از هارد دیسک رو انتخاب میکردم و یه صفحه مشکلی میومد و دوباره دقیقا همون صفحه باز می شد که میگفت از چی میخوای بوت انجام بشه (هارد دیسک یا دی وی دی رایتر یا ... )
خلاصه دیدم فایده نداره.. تصمیم گرفتم دوباره اوبونتو 14.04.2 رو نصب کنم ! توی مراحل نصب قسمتی که مربوط به تنظیم پارتیشن ها هست من پارتیشین sda6 که مربوط به / بود رو انتخاب کردم و گزینه format رو هم زدم و فایل سیستمش رو ext4 گذاشتم...
و یه پارتیشن که swap بود رو هم ری سایز کردم تا ۱ گیگش رو جدا کنم ! (برای /boot)
خلاصه گزینه apply رو زدم یه مدت خیلی طولانی طول کشید ( با اینکه پارتیشن اوبونتو قبلی فقط 16 گیگ بود ) و خلاصه یسری ارور داد و سیستم رو ری استارت کردم. دیدم کلا همون درایو هایی که اوبونتو لایو شناسایی میکرد رو هم دیگه شناسایی نمیکنه.
دستور fdisk -l رو تو ترمینال زدم دیدم هیچ خروجی نمیده.. از برنامه gpartition هارد رو چک کردم و جلوی هر sdaX ارور اومده !
تصویر از وضعیت هارد هم پیوست این تاپیک شد.
آقا خلاصه چپ و راست برام از آسمونو زمین باریده :| من بیشتر یسری اطلاعات تو درایو های ntfs برام مهمه.
اون هارو بردارم کار اوکیه.. اگه نیاز باشه کلا هارد رو فرمت میکنم.
خلاصه تو بد شرایطی هستم. لطفا بهترین پاسخ هاتون رو بگید و صرفا چیز هایی رو بگید که امتحانش کردید و یا حداقل مطمئن هستید.
و در آخر یه توزیع بدرد بخور معرفی کنید که با این تکنولوژی گرافیک لپتاپ هماهنگ باشه.
راستی از prime استفاده میکردم.

تصویر : http://v56.imgup.net/Screenshota173.png
« آخرین ویرایش: 05 تیر 1394، 04:41 ق‌ظ توسط grub-is-down »