انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: هشدار : این کارهای را قبل از ارتقا حتما باید انجام داد !!!!  (دفعات بازدید: 1109 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین persian007

• Full Member
  • *
  • ارسال: 188
  • اگه اولش به فکر آخرش نباشی آخرش به فکر اولش میفتی
با سلام به همه دوستان
از اونجا که پَست های زیادی درباره مشکلات ارتقا به نسخه های جدید در این قسمت دیدم و معلوم شد بعد از ارتقا خیلی از دوستان به مشکلات اساسی برخورد کردند و مجبور به نصب دوباره و از دست دادن فایل هایی رو که قبلا نصب کردن و یا تنظیماتی رو که قبلا داشتن شدن - و برای خودم هم بعد از ارتقا از نسخه 9.04 به نسخه کاملا هم خانوده 9.10 مشکلات زیاد والبته بسیار عجیبی برام اتفاق افتاد ( که معلوم شد تا حد زیادی اوبونتو در این بحث ضعیف هست ) مجبور شدم دوباره نسخه 9.10 رو نصب کنم و از همه فایل ها و ... که قبلا نصب کرده بودم بگذرم... !!- این پست رو زدم تا دوستان با معرفی نرم افزارها ، روش ها و کارهایی که قبل از ارتقا به نسخه های جدید  ( برای حفظ بسته ها ، تنظیمات و بروزرسانی ها و  ... ) باید انجام می دادم کمک کنند تا تجربه ارتقا به نسخه جدید تلخ ترین تجربه از ارتقا اوبونتو  نباشه و ترس از ارتقا به نسخه های بعدی از این انجمن بره و همه بتونن با اطمینان  بیشتری دست به ارتقا بزنن و کمترین ضرر رو ببینن !!

و برای اولین مورد من نصب Aptoncd رو پیشنهاد میکنم که راهنمای اون در ویکی هم هست برای پشتیبان گیری از همه بسته های نصب شده بسیار عالی کار میکنه و اون رو به یک فایل ایزو تبدیل میکنه  .  این هم لینک ویک  http://wiki.ubuntu-ir.org/Aptoncd
« آخرین ویرایش: 09 آذر 1388، 05:32 ب‌ظ توسط pershian007 »