0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
راستی میز کار ها و توزیع های دیگه ای هستن که به صورت تضمینی احتمال داغ شدن سیستم رو باهاشون نداشته باشیم؟
نقلقولراستی میز کار ها و توزیع های دیگه ای هستن که به صورت تضمینی احتمال داغ شدن سیستم رو باهاشون نداشته باشیم؟اینکه داغ نشه خب باید بگم توی ویندوز هم داغ میشه که اینقدر سبک و بی در و پیکره. خب بله میتونی میزان داغی را با مهاجرت به لوبونتو کم کنی چون خیلی کم از رم و سی پی یو استفاده میکنه ولی تاثیرش خیلی کمه
manjaro + xfceهم زیبا هم غنی و هم سبک
در ضمنNetBSD رو که کسی دربارش حرف نزد? من با 1.4 ghz دارم باهاش کار میکنم رو سیستم من هم از زوبونتو ( الان dual boot دارمشون ) هم بهتر رو سیستم من جواب میده
فقط یک اشتباه ممکنه مشکل رو بشدت بدتر بکنهبا ا حتیاط برید جلو و همه چی بخونید بعد y بزنید
تشکر از دوستان که راهنمایی میکنند. هرکس یه چیزی میگه یکی میگی فلان چیز خوبه یکی میگه نه.فکر کنم با این حساب آپدیت کرنل بهترین باشه برای من.کسی که درباره ش چیز بدی نگفته.به احتمال زیاد همین کارو میکنم
نقلقول از: 1inux در 09 تیر 1394، 04:44 بظتشکر از دوستان که راهنمایی میکنند. هرکس یه چیزی میگه یکی میگی فلان چیز خوبه یکی میگه نه.فکر کنم با این حساب آپدیت کرنل بهترین باشه برای من.کسی که درباره ش چیز بدی نگفته.به احتمال زیاد همین کارو میکنمسلاممن خودم کرنل رو بهروز کردم. با این کار حالت جند انگشتی تاچپد من شناسایی شد.بعد از آپدیت کرنل، اگر درایور وایرلس شما از نوع غیرآزاد باشه، نمیشناسه. برای اینکه بشناسه شما نیاز دارید که از مخازن ppa درایور وایرلس مخصوص کرنل جدید رو بگیرید. (من خودمم درایور وایرلسم رو از توی مخازن ppa برای کرنل ۴ اوبونتو ۱۵٫۰۴ پیدا و نصب کردم.)
مرسی از اینکه تجربتو گفتی.آپدیت کرنل به اطلاعاتی که روی دسکتاپ ذخیره کردم تاثیری میذاره؟ اونارو که حذف نمیکنه؟