انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: رایط کاربری و سازگاری با زبان فارسی  (دفعات بازدید: 1397 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین SajadDP

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
سلام
وقت بخیر!
مدتی هست که دنبال این هستم از ویندوز مهاجرت کنم به لینوکس.
لینوکس مینت - که ظاهرا بر پایه اوبونتو هست - رو هم تست گرفتم برای کاربرهای که مد نظر داشتم نتونستم باهاش ارتباط بگیرم دوستان پیشنهاد کردن که خود اوبونتو نصب کنم.
در این انجمن هم چرخی زدم سایت های دیگه هم چک کردم اما خب چندتا سوال حل نشد:

۱- یکی از مهمترین موارد برام مقدار پشتیبانی از قلم های مختلف فارسی و همین طور چیدمان کیبرد به سبکی که در زبان فارسی ویندوز وجود داره هست.
این نوع امکانات مربوط به زبان مخصوصا نوع چیدمان در اوبونتو به صورت خاص چ طوریه؟ این امکان وجود داره که کیبرد رو همون سبک تنظیم کنم؟

۲- نحوه نصب نرم افزار های در اوبونتو صرفا با خط فرمان هست؟
۳- موقع کار معمولا خیلی زیاد با filezilla و همین طور آپاچی و پی اچ پی و... سر و کار دارم طبق چیزهایی که حالا در وب بود روش نصب این موارد رو پیدا کردم اما یک نکته نبود اون هم نصب تنظیم پوشه www در جایی غیر از مسیر پیشفرض خودش.
5- در مسیر http://www.ubuntu.com/download/desktop دو نسخه از اوبونتو وجود داره کدوم رو توصیه میکنید و تفاوت هاشون چیه؟
6- IDE های کاربردی برای کدنویسی در لینوکس کدوما هستن؟
7- کدوم برنامه رو برای جانشین مناسب فتوشاپ توصیه می کنید؟‌ (با توجه به اینکه فرمت psd رو ساپرت کنه )

توضیح:
دوستان اگر فرصت پاسخ کامل نبود ممنون میشم مسیر مرجع معرفی کنید یا یک توضیح مختصر در حدی که بتونم کلیدواژه برای جستجو پیدا کنم فرمایید.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : رایط کاربری و سازگاری با زبان فارسی
« پاسخ #1 : 05 تیر 1394، 05:11 ب‌ظ »
سلام.
1) چیزی که مشخصه اینه که کیبورد داخل ویندوز، کیبورد عربیه و فارسی نیست. کیبورد فارسی استاندارد همون کیبوردیه که در توزیع های لینوکسی استفاده میشه. پیشنهاد میکنم شما به جای استفاده از کیبورد عربی، عادت کنی از کیبورد استاندارد فارسی استفاده کنی  ;)
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87%E2%80%8C%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C

2) نه. با نرم افزار های گرافیکی مثل Synaptic و Software Center‌ هم میشه نصب کرد. ولی کار با دستورات متنی ساده تر و سریع تره نسبت به نرم افزار های گرافیکی.
چون شما برای نصب یه برنامه باید کل برنامه ای سنگین رو باز کنی و باهاش کار کنی. کلی چیزها ببینی که برای کارت مفید نیستن. ولی توی خط فرمان دقیقا کاری رو انجام میدی که بهش نیاز داری. پس سریع تر و راحت تر به نتیجه می رسی.

3) این قسمت رو خبر ندارم. www اگه توی دایرکتوری / (روت) ساخته بشه، به مالکیت روت در میاد. احتمالا باید جابه جا بشه تا یوزر عادی بتونه بهش دسترسی داشته باشه.

4) 4 نداری!

5) اگه منظورت 14.04 و 15.04 هست که خب 14.04 پشتیبانی 5 ساله داره و تغییرات و تکنولوژی های جدیدتر رو توسعه نمیده. و مشخص هم هست. مال اوریل 2014 هست. 15.04 مال دو ماه پیشه و جدیدتره ولی پشتیبانی 9 ماهه داره. این دیگه بستگی به هدف و سلیقه ی شما داره.
32 بیتی و 64 بیتی بودنش هم که مسلما قابل تشخیص هست و انتخاب کردنش بسته به سخت افزار کاربره.

6) IDE زیاد هست. bluefish, bracket, mono, geany, geidt, kate و .... که باید ببینی هر کدوم چه زبون هایی رو ساپورت می کنه.

7) ما تو بحث نرم افزار نمیگیم جانشین یا معادل. نرم افزار ها وسیله هستن برای اهداف خاص. شما نیاز به فتوشاپ نداری. نیاز به برنامه ای برای ویرایش تصاویر داری. پس باید نرم افزاری پیدا کنی که تصاویر رو ویرایش کنه. نه اینکه جانشین فتوشاپ باشه. نرم افزارهایی مثل gimp, inkscape, krita و ... برای ویرایش تصاویر و روتوش و ... ساخته شده اند. یا نرم افزار imagemagic برای کار بر روی تصاویر انبوه.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین SajadDP

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 05 تیر 1394، 06:25 ب‌ظ »
ممنون از پاسختون (:
مورد چهار یک سوال بود موقع ارسال ب این نتیجه رسیدم فعلا اولویت نداره پاکش کردم بعدش یادم رفت شمره ها رو تصحیح کنم:دی

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
« پاسخ #3 : 06 تیر 1394، 01:30 ق‌ظ »
۱- یکی از مهمترین موارد برام مقدار پشتیبانی از قلم های مختلف فارسی و همین طور چیدمان کیبرد به سبکی که در زبان فارسی ویندوز وجود داره هست.
این نوع امکانات مربوط به زبان مخصوصا نوع چیدمان در اوبونتو به صورت خاص چ طوریه؟ این امکان وجود داره که کیبرد رو همون سبک تنظیم کنم؟

- قلم ها رو باید خودتون در پوشه مخصوص به فونتها ذخیره کنید
- کیبورد ویندوز ۸ هم مثل کیبورد لینوکس شده. چرا می خواید کیبور لینوکس رو مثل کیبورد ویندوزهای قدیمی در بیارید
نقل‌قول
یک نکته نبود اون هم نصب تنظیم پوشه www در جایی غیر از مسیر پیشفرض خودش.
چرا قصد دارید جابجاش کنید؟!  ???

نقل‌قول
برای چه زبان یا فریمورکی لازم دارید؟

آفلاین Sarvad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 81
« پاسخ #4 : 06 تیر 1394، 03:19 ق‌ظ »
۳- موقع کار معمولا خیلی زیاد با filezilla و همین طور آپاچی و پی اچ پی و... سر و کار دارم طبق چیزهایی که حالا در وب بود روش نصب این موارد رو پیدا کردم اما یک نکته نبود اون هم نصب تنظیم پوشه www در جایی غیر از مسیر پیشفرض خودش.

سلام

از آموزش کامل لینک زیر استفاده کنید:

https://www.digitalocean.com/community/tutorials/how-to-set-up-apache-virtual-hosts-on-ubuntu-14-04-lts

آفلاین SajadDP

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 06 تیر 1394، 11:07 ب‌ظ »

- قلم ها رو باید خودتون در پوشه مخصوص به فونتها ذخیره کنید
- کیبورد ویندوز ۸ هم مثل کیبورد لینوکس شده. چرا می خواید کیبور لینوکس رو مثل کیبورد ویندوزهای قدیمی در بیارید
نقل‌قول
یک نکته نبود اون هم نصب تنظیم پوشه www در جایی غیر از مسیر پیشفرض خودش.
چرا قصد دارید جابجاش کنید؟!  ???

نقل‌قول
برای چه زبان یا فریمورکی لازم دارید؟
برای نوع کیبرد خب لابد نیاز دارم دیگه :دی

در خصوص مسیر www معمولا ترجیح میدم این پوشه در مسیر متفاوتی از دایرکتوری اصلی سیستم عامل باشه ک دست کم در شرایط حساس راحت تر بتونم بازیابی کنم ضمنا معمولا حجم فایل های پروژه ها بالاست گاهی ب چند ده گیگابایت هم میرسه، روزی ویندوز که سنگینی درایو سیستم عامل مسئله ساز میشد، اما در لینوکس دیگه نظر دادن در این مورد کار شماست وبیشتر اطلاع دارید.

زبان php هست، فریم ورک هم بیشتر فت فری هر از گاهی هم کیک

سلام

از آموزش کامل لینک زیر استفاده کنید:

https://www.digitalocean.com/community/tutorials/how-to-set-up-apache-virtual-hosts-on-ubuntu-14-04-lts
بابت لینک ممنونم (: