انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب ++g در ubuntu  (دفعات بازدید: 3045 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین aliakbar82

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
نصب ++g در ubuntu
« : 04 آذر 1388، 04:40 ب‌ظ »
من می خواستم نرم افزار qt رو روی ubuntu 9.04 نصب کنم فایل qt-x11-opensource-src-4.3.5.tar.gz رو دانلود کردم بازش کردم و با استفاده از راهنمای نصب که توی همون فایل بود نصبش کردم و دستورات رو تا دستور make install  رفتم اما اینجا این پیغامو داد:
make[1]: g++: Command not found

make[1]: *** [.obj/release-shared/qapplication.o] Error 127

make[1]: Leaving directory `/home/moltani/tmp/qt-x11-opensource-src-4.3.5/src/gui'

make: *** [sub-gui-install_subtargets-ordered] Error 2

وقتی توی چند تا از forum  ها نگاه کردم دیدم که باید نرم افزار ++g رو نصب کنم می خوام بدونم که ایا باید همین کارو بکنم  یا مشکل یه چیز دیگست و اگر آره چی جوری باید دانلود و نصبش کنم؟

آفلاین farshid_616

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
پاسخ به: نصب ++g در ubuntu
« پاسخ #1 : 04 آذر 1388، 10:43 ب‌ظ »
با این دستور امتخان کن
sudo make install

آفلاین gbmtoday

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 98
  • temp !
« پاسخ #2 : 09 آذر 1388، 02:00 ب‌ظ »
اگر به اینترنت دسترسی دارید:
sudo apt-get install build-essential
sudo apt-get install g++

a.البته این دو pkg داخل خود CD اوبونتو هست ...

اگر cd اوبونتو رو ندارین می تونین از www.packages.ubuntu.com دانلود کنین

آفلاین aliakbar82

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
« پاسخ #3 : 10 آذر 1388، 06:26 ب‌ظ »
از جوابتون ممنونم ولی مشکل من اینه که  روی این سیستم به اینترنت دسترسی ندارم حالا باید چه کار کنم می شه این هایی که گفتید رو دانلود و بعد نصب کرد اگر آره لطفا روش نصب رو هم برام بگید ضمنا لینک دانلود package هایی که گذاشتید هم کار نمی کنه.ممنون.

آفلاین mozhdeh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 53
« پاسخ #4 : 10 آذر 1388، 11:54 ب‌ظ »
نقل‌قول
من می خواستم نرم افزار qt رو روی ubuntu 9.04 نصب کنم فایل qt-x11-opensource-src-4.3.5.tar.gz رو دانلود کردم بازش کردم و با استفاده از راهنمای نصب که توی همون فایل بود نصبش کردم و دستورات رو تا دستور make install  رفتم اما اینجا این پیغامو داد:
بسته‌ای که شما دانلود کردید بسته‌ی سورس هست و برای نصبش احتمالا مجبور می‌شید یک سری بسته‌های -dev رو هم دانلود کنید.
برای این که کارتون راحت‌تر باشه توی synaptic دنبال qt بگردید و اون رو برای نصب علامت بزنید. synaptic خودش وابستگی‌های مورد نیاز رو پیدا می‌کنه و علامت می‌زنه. اگه به اینترنت دسترسی دارید که همونجا دکمه apply رو بزنید وگرنه توی منوی File -> Generate package download script رو بزنید، یک لیست از بسته‌هایی که باید دانلود کنید بهتون می‌ده که می‌تونید جای دیگه دانلود کنید و بعد رو سیستم خودتون منتقل کنید.