انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی  (دفعات بازدید: 3009 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Paramont

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 68
راهنمایی
« : 10 آذر 1388، 11:29 ق‌ظ »
سلام دوستان

1- ممکنه من را در پارتیشن بندی هارد برای بهترین استفاده و بهره وری در سوزه ۱۱.۲ کمک کنید. آیا به شکل زیر مناسب هستش؟ اگر بخواهم یک پارتیشن جداگانه هم برای home داشته باشم به / چقدر فضا بدم که کم نیاره
/boot ====> 100MB
swap ====> 8GB
/ ====> 151GB
مشخصات سیستم من هم به صورت زیر است.
Brand of laptop ====> Dell latitude d830
CPU ====> 2.2 core2Duo
RAM ====> 4GB
HDD ====> 160GB
VGA ====> Quadro NVIDIA ver185 512MB

2- اگر از GNUM به جای KDE استفاده کنم آیا می توانم فایلهایی که در ubuntu در پوشه var/cache/apt/archives قرار دارد استفاده کنم که دیگر مجبور به دانلود مجدد از اینترنت نشوم؟
3- آیا می توانم هم KDE داشته باشم هم GNUM که در زمان login مشخص کنم با کدام وارد شود؟
4- دستورات در سوزه چقدر با ابونتو متفاوت است آیا من که تقریبا ۹ ماه است که دارم با ابونتو کار می کنم می توانم به راحتی با سوزه هم کار کنم البته ظاهر قضیه در سوزه مقداری شبیه به ابونتو شده؟
« آخرین ویرایش: 10 آذر 1388، 12:28 ب‌ظ توسط محمد حسین لباف باشی »

آفلاین aliva

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 363
    • http://vakilzade.ir
پاسخ به: راهنمایی
« پاسخ #1 : 10 آذر 1388، 09:38 ب‌ظ »
GNOME !

برای / فکر کنم ۵ تا بزاری بسه ولی جهت محکم کاری ۱۰ تا بزار!
بقیشو home کن!

البته من شنیدم یه چیزی به اسم lvm هم هست!
خودت ببین چیه! ;D

آفلاین Paramont

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 10 آذر 1388، 10:45 ب‌ظ »
سلام دوستان

lvm مخفف logical volume manager هستش از این گزینه بیشتر برای سرور استفاده می شود با استفاده از این گزینه شما می توانید چندین هارد را یکی کنید فرض کنید شما ۳ تا هارد 100GB دارید وقتی اونها را تحت lvm قرار دهید باعث می شود که در زمان پارتیشن بندی کی هارد 300GB داشته باشید مزیت این کار اینه که اگر این فضا پر شود شما می توانید یک هارد 100GB دیگر به آن اضافه کنید بدون ابنکه نیاز باشد کوچکترین تغییری در پارتیشن بندی ایجاد کنید فضای هارد خود را به 400GB تغییر دهید.
از کمکتون ممنون

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
« پاسخ #3 : 10 آذر 1388، 11:22 ب‌ظ »
سلام
8 گيگ واسه swap زياده. 4گيگ رو پيشنهاد ميكنم.
اپن سوزي رو نصبيدي به ما خبر بده .چون منم مي خوام نصبش كنم.
موفق باشي

آفلاین mozhdeh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 53
« پاسخ #4 : 10 آذر 1388، 11:33 ب‌ظ »
نقل‌قول
2- اگر از GNUM به جای KDE استفاده کنم آیا می توانم فایلهایی که در ubuntu در پوشه var/cache/apt/archives قرار دارد استفاده کنم که دیگر مجبور به دانلود مجدد از اینترنت نشوم؟
بله، مشکلی پیش نمی‌یاد. در واقع شما علاوه بر پکیج‌های kdeتون پکیج‌های دسکتاپ gnome رو هم نصب می‌کنید و دلیلی نداره که دسترسی‌تون به پوشه var محدود بشه.

نقل‌قول
3- آیا می توانم هم KDE داشته باشم هم GNUM که در زمان login مشخص کنم با کدام وارد شود؟
بله، هر محیط دسکتاپ جدیدی می‌تونید اضافه کنید و کافیه پکیج‌های مربوط به اون رو نصب کنید.

نقل‌قول
4- دستورات در سوزه چقدر با ابونتو متفاوت است آیا من که تقریبا ۹ ماه است که دارم با ابونتو کار می کنم می توانم به راحتی با سوزه هم کار کنم البته ظاهر قضیه در سوزه مقداری شبیه به ابونتو شده؟
در ظاهر کار میتونن به هم شبیه باشند، مثلا اگه در اوبونتو و سوزه gnome رو نصب کنید محیط دسکتاپ هر دو شبیه به همه.
اما یک تفاوت عمده اوبونتو و سوزه در سیستم مدیریت پکیج‌هاست. در اوبونتو بسته‌های نرم‌افزاری با پسوند .deb هستند ولی در سوزه با پسوند .rpm
یعنی شما نمی‌تونید پکیج‌های .deb رو که در اوبونتو استفاده می‌کردید در سوزه هم نصب کنید، مگر این‌که اونا رو به بسته‌های .rpm تبدیل کنید که همیشه کار ساده‌ای نیست.
یک تفاوت دیگه هم در نرم‌افزارهایی هست که به طور پیش فرض نصب می‌شن که مشکلی ایجاد نمی‌کنه و بعد از نصب می‌تونید نرم‌افزار‌های اضافی رو خودتون نصب کنید.

آفلاین Paramont

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 11 آذر 1388، 08:13 ق‌ظ »
سلام
8 گيگ واسه swap زياده. 4گيگ رو پيشنهاد ميكنم.
اپن سوزي رو نصبيدي به ما خبر بده .چون منم مي خوام نصبش كنم.
موفق باشي

سلام دوستان

آره نصبش کردم ولی به صورت VBox الان نصب هستش و دارم روش کار می کنم احتمالا امروز ubuntu رو پاک کنم و کامل روی لپ تاپم سوزه نصب کنم و اگر شما هم در استفاده از این سیستم عامل شک دارین پیشنهاد می کنم به صورت virtual نصب کنید

آفلاین Paramont

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 11 آذر 1388، 11:00 ق‌ظ »
سلام دوستان

من با سوزه ور رفتم کار کردن با محیط kde البته به نظر من بسیار راحت تر و آسون تر از GNUM هستش چیزی که از همه جالب تر هستش اگر از سایت سوزه cd addons languge را دانلود کنید و در سوزه نصب کنید شما به راحتی می توانید فارسی بنویسید راست به چپ و چپ به راست به راحتی آب خوردن کار می کنه از همه جالب تر اینکه وقتی همه چیز از کی برد و زبان و کشور و ... را فارسی و ایران قرار بدهید خودش تقویم فارسی براتون می زاره نرم افزارهایی رو هم که بیشتر باهاشون کار می کنم رو هم می تونم از روی DVD نصب کنم البته حدود ۳۰ ٪ شون رو از روی dvd نصب می کنم مابقی نرم افزارهای سنگینی هستن که باید از سایتشون بگیرم و نصب کنم مثل tora, sql developer, MDic, gtkterm و چند تا دیگه. در مجموع خیلی خوبه ابونتو رو دارم می پرونم که سوزه نصب کنم

از راهنمایی های شما هم ممنون دوستان بسیار کمکتون مفید بود

آفلاین aliva

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 363
    • http://vakilzade.ir
« پاسخ #7 : 11 آذر 1388، 11:44 ق‌ظ »
GNOME  :D