انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پروژه xfce فارسی  (دفعات بازدید: 8702 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Ghadamyari

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
پاسخ به: پروژه xfce فارسی
« پاسخ #15 : 29 آذر 1388، 05:57 ب‌ظ »
با سلام
دوستان اگر امکان داره در مورد اینکه کلا این کار ترجمه میزکاری و مثلا یک برنامه چطور صورت می‌گیرد توضیح بدن.
من تو این زمینه خیلی مبتدی هستم. چه ابزاری لازم داره و روند کار چطوره؟

نقل‌قول
تو launchpad ؟
این یک کلمه باعث شد تا کنجکاوی من گل کنه ببینم این launchpad چیه خوردنیه یا پوشیدنی؟ :D
تازه فهمیدم که چقدر از مرحله پرتم. خوب ندانستن که عیب نیست!! :'(
همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز زاده نشده‌اند!! ::)

ممنون
والا تو برنامه های اوبونتو که یه گزینه برای ترجمه برنامه هست کلیک می کنی میره تو صفحه مخصوص اون برنامه تو سایت launchpad. حالا نمی دونم این مال میزکار گنوم میشه یا مخصوص اوبونتویه! این Software Center که تو کارمیک اومده را ترجمه کردم براشون ولی حتی ترجمه هام را هنوز تو صفحه پروژه نزده ان!
آقا فارسی سازی Cancel شد چون مشکل من با نوشتن فارسی حل شد!
الان KDE که فارسی داره چند نفر استفاده می کنند؟

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #16 : 30 آذر 1388، 01:55 ق‌ظ »
چه محیطی زیباتر از GNome ؟! دوست من!
ولی XFCE فقط 120 مگ رم می گیره در حالتیکه GNome رم 250 تا می گیره!
به این علت میگن سبک هست.

اینکه گنوم قشنگه (که البته نظر شخصی آدم ها است) به این معنی نیست که بقیه باید راهش رو برن. بحث من اینه که xfce بیشتر و بیشتر داره به گنوم نزدیک و از هدف اولیه اش (که یک دسکتاپ مدرن ولی سبک بود) دور می شه.
در مورد مصرف کم منابع هم راستش من هیچ وقت با xfce موفق نشدم یک کامپیوتر قدیمی رو زنده کنم. روی کامپیوتر جدیدم زیاد ایکس اف سی ای داشتم چون بانمکه ولی هر وقت صحبت کامپیوتر قدیمی (۱۲۸ یا حتی ۲۵۶ مگ رم به پایین) پیش اومد، با زوبونتو همونقدر کند بود که با اوبونتو و در نهایت هم مجبور شدم برم سراغ چیزهای سبک تر.

در نهایت هم بگم که اینها اصلا به معنی جذاب نبودن اوبونتو نیست (:‌ من هنوز هم پشت لپ تاپم... اصلا خودتون ببینین (:

جادی جان این که می گی نتونستی سیستم قدیمی رو با زوبونتو زنده کنی باید بگم من هم همین مشکل رو داشتم . این مشکل زوبونتو هستش ! ظاهرا کنونیکال دست به هر میزکاری به جز گنوم می زنه واقعا گل می کاره ! من پیشنهاد می کنم برای سیستم های قدیمی تر از دیسترو DreamLinux استفاده کنی که بر پایه XFCE هستش و ظاهر خیلی خیلی زیبایی هم داره به طوری که آدم فکر می کنه توی مک داره کار می کنه....
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین SAM1

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 382
  • LONG LIVE FREEDOM
« پاسخ #17 : 30 آذر 1388، 05:08 ق‌ظ »
بابا پشت کار. بابا دلسوز زبان فارسي! ((: «
در مورد سوالتون هم هيچ نفر! البته فکر مي کنم طبييعه. چون کاربران فارسي زباني که به سمت لينوکس ميان عموما مشکلي با انگليسي ندارن. در ضمن مشکلات kde فارسى و به هم ريختگيش و عدم تطابق درستش هم اينو باعث ميشه.
kde فارسي را تو مندريوا تجربه کرده ام. خيلي ضايع بود!
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند، به پای هرزه علفهای باغ کال پرست

وطنم

آفلاین Ghadamyari

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
« پاسخ #18 : 30 آذر 1388، 12:34 ب‌ظ »
بابا پشت کار. بابا دلسوز زبان فارسي! ((: «
در مورد سوالتون هم هيچ نفر! البته فکر مي کنم طبييعه. چون کاربران فارسي زباني که به سمت لينوکس ميان عموما مشکلي با انگليسي ندارن. در ضمن مشکلات kde فارسى و به هم ريختگيش و عدم تطابق درستش هم اينو باعث ميشه.
kde فارسي را تو مندريوا تجربه کرده ام. خيلي ضايع بود!
مشکل به هم ریختن KDE به locale توزیع لینوکس تون بستگی داره و به راحتی قابل حل هست.