انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: پلی استیشن از چه چیزی برای کتابخانه گرافیکی بازیهایش استفاده میکند ؟  (دفعات بازدید: 3909 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419
کاربر Риал Краесис محترم

والا من میبینم شما همه جا دخالت میکنید ! ماشاالله در همه همه چیز سررشته دارید

دوست عزیز بنده تو کامپیوتر پایتخت مغازه دارم طبقه دوم واحد 248 تشریف بیارید اسمم ارش هست

کارم فروش کنسوله و تعمیرات و .. هم داریم و اطلاعاتم تو این ضمینه قطعا خیلی بیشتر از شما هست که فقط پلیر هستید حدودا 3 سال هم هست تو تیم بازی سازی فعالیت میکنم

و با همه چیز اشنا هستم اگه فکر میکنی رو هوا چرت و پرت و دروغ میگم بیا مغازه ببین اینجا ما روزی چندتا کنسول رو بازمیکنیم و میبندیم !

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
کنسول ایکس باکس خاموش نمیشه و همیشه روشن هست
البته از تنظیمات میتونید برید و غیر فعال کنید این گزینه رو تا به طور کامل خاموش بشه ولی نیازی نیست
من الان 6 ماهه کنسولم خاموش نشده مگر چند باری که برق رفته و هیچ وقت هم گرم نکردهچون نصف کنسول فن هست !
در مورد گرافیک من نمیگم ایکس باکس برتر هست ولی اونجور نیست که شما فکر میکنی من به شما قول میدم تو دو تا تلوزیون حتی 65 اینچ شما فرق بین 900 و 1080 رو نمیتونی تشخیص بدی و البته حرف شما درسته تو بازی های قدیمی ایکس باکس کمی گرافیکش عقب تر بود (شاید در مقایسه بشه فهمید وگر نه من تا حالا نه لگ دیدم نه هنگ کرده) ولی بازی های جدیدی که براش میاد همشون 1080 و 60 فریم بر قانیه هستن همین کال آف دیوتی جدید الان چون روش کار کردن 1080 و 60 قراره بیاد و خیلی بازی های غول گرافیکی و ایکس باکس توان اجرای بازی ها رو به صورت فول اچ دی داره .
البته واقعا باید گفت خاک بر سر سونی و مایکروسافت و یا سیاست های کثیف که موجب میشه تا سال 2018 ما بازی 1080 پی بازی کنیم در حالی که الان موبایل رفته روی 2k , 4k و واقعا میمردن به جای 8 گیگ 12 گیگ رم قرار بدن و 30 دلار بکشن روش که اینقدر مشکلات بعدی پیش نیاد !
در مورد رم هم بله من منظورم همون gddr5 بود به اشتباه نوشتم ddr 4 و من قبل از خرید کنسول 2-3 ماه تحقیق کردم تو اینترنت ویدئو دیدم و ... الان مو به مو تفاوت هر دو کنسول رو میدونم و این رو بگم هیچ کدوم از خریداران کنسول ها ضرر نمیکنن و یا مزیت خاصی بر اون یکی ندارن
در مورد هزینه بازی هم من اوایل خیلی نگران بودم که فوقش سالی 2-3 تا بازی بتونم بخرم ولی الان هاردم پر شده و به کنسول هارد جانبی وصل کردم چون هر ماه دو تا بازی رایگان میده و خودم هم البته 5-6 تایی خریدم و تا حالا هر چی نرم افزار کرک شده مصرف کرده بودم این کنسول از دماغم همشو در آورد
اگر کسی پول داره بره 2000 دلار بده یه لپ تا ریزر بلید بگیره هم این که هزار میلیون کار دیگه میتونه باهاش بکنه هم خیلی قدرتمند تر از این کنسول ها هست
ولی من جای مدیر ماکروسافت بودم اون ابلهی که از رم ddr3 استفاده کرده رو اعدام میکردم چون همین کار موجب برتری نسبی پلی استیشن در برخی جاها شده
در ضمن ایکس باکس مولتی تسکینگش خیلی بهتره نسبت به پلی استیشن
همزمان هم دانلود بازی میکنه هم بازی میکنی هم میتونی بازی رو شیر کنی و با دوستات چت کنی و ...
من خودم فن هیچ کجا نیستم
اول سگا داشتم (هنوزم دارم و بازی هاش و خودش سالمه و کلی بازی هاشو دارم
و یک پلی استیشن وان هم دارم که خوب یکم ضربه خورده و بازی هاش چون سی دی هست طی این مدت خش افتاده و خیلیاش کار نمیکنه
بعد این کنسولی نداشتم تا الان و از ایکس باکس هم راضیم.
به هر حال سونی . ماکروسافت . والو همشون کمپانی تجاری هستن و هدفشون پول در آوردن صرف هست و کاری به من و شما ندارن
به نظر من کیفیت علاوه بر سخت افزار بیشتر به نرم افزار و کاری که بازی ساز کرده بستگی داره
مثلا 59 دلار صرف بازی آعال crew کردم و اینقدر پشیمون شدم که نگو و کاش فورتزا هوریزن 2 رو میخریدم
دقیقا روی همون کنسول تفاوت کیفیت بسیار زیاد هست
در ضمن 150 مگاهرتز رو ضرب در 8 کن چون پردازنده 8 هسته ای هست
حدود 1.2 گیگاهرتز قدرت سی پی یو ایکس باکس بیشتر هست
--
کال آف دیوتی جدید روی هر دو کنسول 1080p و 60 فریم هست در حالی که در نسخه قبلی روی هیچکدوم از کنسول ها اینجوری اجرا نمیشد و این نشون میده که پیشرفت های نرم افزاری موجب شده بازی های سنگین الان با رزولیشن بالا راحت اجرا بشن
به نظر من که فرقی ندارن الان اگر کنسول نداشتم و باز هم مثل دفعه پیش قرار بود تصمیم به خرید یکیشون بگیرم باز هم مردد و دو دل میموندم چون هر دوش در یک حد هست و مزیت های خاص خودشون رو دارن .
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
اینجا انجمن اوبونتو هست و نمیخوام بحث ایکس باکس بهتره یا پلی استیشن ولی واقعیت این هست :
سی پی یو ایکس باکس قوی تر (فرکانس کاری بالاتر) از پلی استیشن
جی پی یو پلی استیشن تقریبا دو برابر هسته شیدر بیشتری داره ولی فرکانس پایین تر ولی در کل جی پی یو پلی استیشن قوی تر
رم هر دو 8 هست ولی پلی استیشن ddr4 و ایکس باکس ddr3 هست
ولی نکته اینه که ایکس باکس یه قطعه داره به اسم sdram که تقریبا به اندازه همون 8 گیگ رم معمولی توان داره
اگر برنامه نویس ها بتونن از این قطعه به درستی استفاده کنند کنسول ایکس باکس حتی خروجی بهتری نسبت به پلی استیشن 4 ارائه میده
از نظر نرم افزاری این کار پیچیده هزینه بر و زمان بر هست بنابرین تو اکثر بازی های که برای هر دو کنسول میاد اغلب پلی استیشن کمی گرافیکش بهتره و در برخی موارد هم ایکس باکس بهتر هست
در بازی های خاص که خود ماکروسافت منتشر میکنه و بازی های جدید مثل گرافیک ایکس باکس بالاتر از پلی استیشن هم هست و الان هیلو 5 - گیر آف وار - سری فورتزا و ... به صورت 1080 پی و 60 فریم بر ثانیه اجرا میشن
آنچارتید 1080 پی و 30 فریم بر روی پلی استیشن اجرا میشه و این نهایت قدرت پلی استیشن هست
بازی سازی الان برای پلی استیشن آسون تر از ایکس باکس هست ولی در قدیم ps3 یک معماری عجیبی داشت که بازی سازی براش خیلی سخت بود به خاطر همین معماری عجیب غریب و پیچیده نتونستن قابلیت اجرای بازی های قدیمی رو در پلی استیشن بیارن
البته واقعا هیچ چیز جای کامپیوتر رو نمیگیره شما میتونی با هزینه بالا 8k و 240 فریم بر ثانیه خروجی بگیری و اصلا قابل قیاس با کنسول نیست ولی خوب هزینش زیادهو فقط یک کارت گرافیک اندازه جفت کنسول ها با هم قیمت داره !
البته من واقعا با کینکت حال میکنم با فرمان های صوتیش با امکانات عالیش و ... و از اول هم به خاطر همین ایکس باکس گرفتم
این که وقتی دسته رو میدم دست بغل دستی خود دستگاه متوجه میشه و بازی رو روی اکانت من سیو نمیکنه و هزار چیز باحال دیگه که تو پلی استیشن وجود نداره
البته اگر پول داشتم یک پلی استیشن هم میخریدم چون انحصاری هاش نه برای ایکس باکس و نه برای پی سی نمیاد ولی ایکس باکس انحصاری هاش اکثرا برای پی سی هم میاد
به هر حال اصلا بحث مقایسه این دو نیست و من برتری خاصی بین دو تا کنسول ندیدم هر کدوم یه چیزی دارن ولی ایکس باکس واقعا در برخی جاها از پلی استیشن کم نمیاره که هیچ جلو هم میزنه در گرافیک
البته کلا سوای گرافیک رنگ خاکستری و دودی بودن پلی استیشن با رنگ های زیبای ایکس باکس فرق دارن و نمیدونم چرا پلی استیشن اینجوری هست تصویرش
در ضمن پلی استیشن زود داغ میکنه ولی ایکس باکس رو طراحی کردن برای این که خاموش نشه ! اصلا ایکس باکی خاموش نمیشه هیچ وقت و نه صدا داره و نه داغ میکنه چون یه فن داره این هوا یه چیزی مثل سرور که همیشه روشنه !
خوب داداش نمیخواستی مقایسه PS و xbox کنی وگرنه باید ادامه متنت رو صفحه بعد میخوندم  ;D
نقل‌قول
البته واقعا باید گفت خاک بر سر سونی و مایکروسافت و یا سیاست های کثیف که موجب میشه تا سال 2018 ما بازی 1080 پی بازی کنیم در حالی که الان موبایل رفته روی 2k , 4k و واقعا میمردن به جای 8 گیگ 12 گیگ رم قرار بدن و 30 دلار بکشن روش که اینقدر مشکلات بعدی پیش نیاد !
عزیزم اینجوریام که فکر میکنی نیست! ی دو دو تا جهارتا کردن قیمت گذاری کردن و هزارتا چیز دیگه که این میزان قدرت برای کنسول در نظر گرفتن فکر میکنی اگه کنسول ها نبودن الان سطح کیفی بازی ها بالاتر بود! نه داداش گلم سطح و توان خرید عموم مردم به همین سخت افزار با این قیمت تمام شده هم نمیرسه!اینی هم که ملت هی میان میگن PC قوی تره و ... برن سیستمی که قویتر از PS4 خروجی میده رو بازار جمع کنند ببیند چند برابر قیمت تمام شده PS4 در میاد (البته قیمت هر جفتش تو ایران تخیلی بالا است  ;D)
در کل کنسول های بازی همانند یک PC هستند منتهی به صورت یک bundle که قابلیت ارتقا رو ندارند و مقایسه این دو کاملا اشتباه است . شما تا حالا دیدی یک laptop رو با PC مقایسه کنند که میخوای کنسول بازی رو با PC مقایسه کنی !!!
« آخرین ویرایش: 18 تیر 1394، 09:57 ق‌ظ توسط v.taghavi68 »
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
عزیز چی میزنی !؟
من کی گفتم میخوام کنسول رو با پی سی مقایسه کنم
حرف من این بود که این کنسول ها از زمان خودشون عقب هستن
از تکنولوژی روز خیلی خیلی عقب هستن
کنسولی که قراره از 2013 تا 2019 بمونه حداقل باید تو زمان عرضه(2013) یه حرفی برای گفتن داشته باشه
از 4-5 سال پیش مردم تلوزیون 4 کی میخرن بعد بیان روی بازی 900 پی و 720 پی (هر دو کنسول ها برخی بازی ها رو در این رزولیشن نشون میدن) اجرا کنه !
الان موبایل ها کم کم اندازه کنسول ها قدرت دارن ! دیگه این یعنی خاک بر سری
در واقع شما میفرمایید کیفیت فدای کمیت شده تا فروش این شرکت ها بره بالا تر نه این که به ما فشار نیاد ! اگر به فکر ما بودن بازی دونه ای 100 دلار نمیشد برادر عزیز !
4 عدد بازی از خود کنسول گرون تر میشه شما فکر میکنی به جیب ما فکر کردن ؟ نخیر از نظر روانی گول میزنن که بری بخری خرجش رو بعدا میبینی خود کنسول هیچی نیست !
بازی نسخه معمولی 59 دلار
نسخه دلوکس 80 دلار
نسخه آلتیمیت 99 دلار !
شما فکر کن که به جیب مردم اهمیت بدن :)
جی تی آ آخرش از 60 دلار نیومد پایین تر شما رو کنسول 200 تومن خرج جی تی آ میکنی که نصف نسخه پی سی کیفیت نداره
من کلا از نسل هشتم ناراضی هستم چه سونی چه ایکس باکس هردوشون ضعیف هستن از نظر سخت افزار و گرون هست بازی هاش
بازم میگم هر کی پول داره 2000 دلار بده یه لپ تاپ گیمینگ بخره در دراز مدت ارزون تر درمیاد براش
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
کنسول ایکس باکس خاموش نمیشه و همیشه روشن هست
البته از تنظیمات میتونید برید و غیر فعال کنید این گزینه رو تا به طور کامل خاموش بشه ولی نیازی نیست
من الان 6 ماهه کنسولم خاموش نشده مگر چند باری که برق رفته و هیچ وقت هم گرم نکردهچون نصف کنسول فن هست !
در مورد گرافیک من نمیگم ایکس باکس برتر هست ولی اونجور نیست که شما فکر میکنی من به شما قول میدم تو دو تا تلوزیون حتی 65 اینچ شما فرق بین 900 و 1080 رو نمیتونی تشخیص بدی و البته حرف شما درسته تو بازی های قدیمی ایکس باکس کمی گرافیکش عقب تر بود (شاید در مقایسه بشه فهمید وگر نه من تا حالا نه لگ دیدم نه هنگ کرده) ولی بازی های جدیدی که براش میاد همشون 1080 و 60 فریم بر قانیه هستن همین کال آف دیوتی جدید الان چون روش کار کردن 1080 و 60 قراره بیاد و خیلی بازی های غول گرافیکی و ایکس باکس توان اجرای بازی ها رو به صورت فول اچ دی داره .
در مورد رم هم بله من منظورم همون gddr5 بود به اشتباه نوشتم ddr 4 و من قبل از خرید کنسول 2-3 ماه تحقیق کردم تو اینترنت ویدئو دیدم و ... الان مو به مو تفاوت هر دو کنسول رو میدونم و این رو بگم هیچ کدوم از خریداران کنسول ها ضرر نمیکنن و یا مزیت خاصی بر اون یکی ندارن
در مورد هزینه بازی هم من اوایل خیلی نگران بودم که فوقش سالی 2-3 تا بازی بتونم بخرم ولی الان هاردم پر شده و به کنسول هارد جانبی وصل کردم چون هر ماه دو تا بازی رایگان میده و خودم هم البته 5-6 تایی خریدم و تا حالا هر چی نرم افزار کرک شده مصرف کرده بودم این کنسول از دماغم همشو در آورد
اگر کسی پول داره بره 2000 دلار بده یه لپ تا ریزر بلید بگیره هم این که هزار میلیون کار دیگه میتونه باهاش بکنه هم خیلی قدرتمند تر از این کنسول ها هست
ولی من جای مدیر ماکروسافت بودم اون ابلهی که از رم ddr3 استفاده کرده رو اعدام میکردم چون همین کار موجب برتری نسبی پلی استیشن در برخی جاها شده
در ضمن ایکس باکس مولتی تسکینگش خیلی بهتره نسبت به پلی استیشن
همزمان هم دانلود بازی میکنه هم بازی میکنی هم میتونی بازی رو شیر کنی و با دوستات چت کنی و ...
من خودم فن هیچ کجا نیستم
اول سگا داشتم (هنوزم دارم و بازی هاش و خودش سالمه و کلی بازی هاشو دارم
و یک پلی استیشن وان هم دارم که خوب یکم ضربه خورده و بازی هاش چون سی دی هست طی این مدت خش افتاده و خیلیاش کار نمیکنه
بعد این کنسولی نداشتم تا الان و از ایکس باکس هم راضیم.
به هر حال سونی . ماکروسافت . والو همشون کمپانی تجاری هستن و هدفشون پول در آوردن صرف هست و کاری به من و شما ندارن
به نظر من کیفیت علاوه بر سخت افزار بیشتر به نرم افزار و کاری که بازی ساز کرده بستگی داره
مثلا 59 دلار صرف بازی آعال crew کردم و اینقدر پشیمون شدم که نگو و کاش فورتزا هوریزن 2 رو میخریدم
دقیقا روی همون کنسول تفاوت کیفیت بسیار زیاد هست
در ضمن 150 مگاهرتز رو ضرب در 8 کن چون پردازنده 8 هسته ای هست
حدود 1.2 گیگاهرتز قدرت سی پی یو ایکس باکس بیشتر هست
--
کال آف دیوتی جدید روی هر دو کنسول 1080p و 60 فریم هست در حالی که در نسخه قبلی روی هیچکدوم از کنسول ها اینجوری اجرا نمیشد و این نشون میده که پیشرفت های نرم افزاری موجب شده بازی های سنگین الان با رزولیشن بالا راحت اجرا بشن
به نظر من که فرقی ندارن الان اگر کنسول نداشتم و باز هم مثل دفعه پیش قرار بود تصمیم به خرید یکیشون بگیرم باز هم مردد و دو دل میموندم چون هر دوش در یک حد هست و مزیت های خاص خودشون رو دارن .
من هم گفتم که کنسول من هم خاموش نمیشه.الان فرقی بین این دو از این نظر نیست.
من به عمد کال اف دیوتی رو مثال زدم چون مایکی فقط گفته ۶۰ فریم داره نگفته چه رزولوشنی رو اجرا میکنه.(جالب که بعضی بازیهارو کنسول سونی با رزولوشن بالا تری اجرا میکنه و بعضی ها رو کنسول مایکروسافت با رزولوشن بالاتر و این حالت تغریبا یکی در میونه.)
نمیشه گفت خاک بر سرشون چون الان مثلا تنها کارت گرافیکی که به تنهایی همه بازیها رو میتونه در 4k با حد اقل ۶۰ فریم اجرا کنه Titan هست که حدود قیمت ۶-۸ میلیون (اگه درست خاطرم باشه) رو داره و حالا شما فک کن بقیه اجزای سیستم هم باید حد اقل بالای ۱ میلیون باشند. حالا اگه قرار باشه کنسولی با این مشخصات ساخته بشه با فرض قیمت خیلی پایین تر باز هم به حدود ۱۰۰۰ دلار(به عبارتی ۴ میلیون تومن بدون احتساب سود فروشندگان عزیز) میرسه و حالا فکر میکنم این مورد ۱۰۸۰ منطقی باشه.(با این پول نمیتونی حتی این کارت گرافیک رو بخری)
منم مثل شما تعداد بازی کم میخرم و البته اینکه بعضی بازیها وقتی نسخه ps3 رو داشته باشی میتونی از همون استفاده کنی و با کدی که توشه نسخه ps4 رو هم دانلود کنی در حال حاضر به نظر من با توجه به بازیهای رایگان و خرید ۲−۳ تا بازی در سال نیازی به چیز دیگه ای احساس نمیشه.(به نظر من هرکسی بنا به سلیقه خودش یکی از این کنسول ها رو انتخاب میکنه)
من کلا اهل سونی و پلی استیشنش هستم و همه کنسول هام از این نوع هستند.(همشون سالمن منتها دیگه دو نسل اول رو گذاشتم کنار)
هرچند چون بازیهای این کنسول ها به شدت بر اساس gpu اپتیمایز شده هستند و cpu قدرتمندتر تاثیری در گرافیک بازیها نداره و بیشتر منجر به اجراشدن بهتر فیزیک در بازی میشه.(به همین خاطر هم مدیر بخش کنسول مایکروسافت بعد از صحبت برای ارائه دایرکت ۱۲ برای این کنسول گفته که توقع انچنانی نداشته باشید. علت این امر اینه که دایرکت ۱۲ فشار رو از روی سی پی یو کم میکنه که این قضیه میتونه منجر به رزولوشن بالاتر بشه اما میزان تاثیر اون در پردازندهایی با هسته کمتر بیشتر خواهد بود و در مورد پردازنده هایی با ۶-۸ هسته حد اکثر حدود ۵−۱۰ درصد کارایی بهتر هست . تغریبا تاثیر انچنانی نداره یعنی به ناگاه کنسول مایکروسافت توانایی اجرای رزولوشن ۲ برابری نخواهد داشت.) اما بریم سر این حرف که اون ۱۵۰ مگاهرتز بیشتر با توجه به ۸ هسته میشه ۱٫۲ گیگاهرتز بیشتر  خوب باید بدونید هیچ کدام از این کنسولها قادر نیستند از همه ۸ هسته خود استفاده کنند در واقع همیشه ۱ هسته در رزرو برای سیستم عاملشونه و باقی هسته ها هم در صورتی که توسط بازی مورد استفاده قرار بگیرند  کار خواهند کرد که اینجا بازهم با توجه به نوع ساختار و فرکانس برتری با سونی هست چون وقتی در پردازنده سونی شما ۴ هسته رو برای بازی به کار میگیرید فرکانس از حد نرمال خودش بالاتر میره و همچنین در زمانی که ۲ هسته استفاده میشه فرکانس باز هم بالاتر میره ولی این حالت در کنسول مایکروسافت وجود نداره. اما اینجا بحث های مهم تری هم هست مثلا هیچ کدام از این کنسول ها توانایی استفاده از کل ۸ گیگ رو ندارند. برای درک بهتر سیستم عاملشون مقداری رم رو میگیره. البته متن اصلی رو نتونستم پیدا کنم به همین خاطر برای جلو گیری از گفتن چیزی که شاید درست نباشه (ار حافظه خودم) بقیه رو اعلام نمیکنم اگه تونستم پیدا کنم مستقیم برات پیام خصوصی میکنم.
بله پردازنده ایک باکس حدود ۵−۱۰ درصد قدرتمند تر از پلی استیشن هست اما وقتی مجوع توان گرافیکی و پردازشی رو مد نظر قرار بدید میبینید که کنسول سونی قدرتمند تره چیزی حدود ۲۰ درصد.
« آخرین ویرایش: 18 تیر 1394، 06:15 ب‌ظ توسط Риал Краесис »

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
دوستان، انجمن‌های مناسب‌تری برای چنین بحث‌هایی وجود داره و این موضوعات کاملا به انجمن ما نامرتبط هستش.