انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آموزش ترمیم بوت استارت اوبونتو  (دفعات بازدید: 2122 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین j-akbari

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
آموزش ترمیم بوت استارت اوبونتو
« : 27 تیر 1394، 09:31 ب‌ظ »
درود بر همه عزیزان
شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشه که به دلایل مختلف ( من خودم بخاطر کار نکردن سخت افزارهای جانبی در ویرچوال باکس ) نیاز پیدا کنید که در زمانی که ابونتو نصب دارید ویندوز هم نصب کنید
( نصب ابونتو در کنار ویندوز بدون مشکل هستش ) اما نصب ویندوز در کنار اوبونتو باعث حذف بوت استارت ( گراب ) ابونتو میشه ( اوبونتو حذف نمیشه فقط از دید ما مخفی میشه )( من خودم امروز با این مشکل برخورد کردم که با استفاده از https://help.ubuntu.com/community/Boot-Repair تونستم مشکل رو برطرف کنم )
برای حل این مشکل ( البته همه اساتید روش حل رو بلدن و این مطلب رو برای تازه کارایی مثل خودم عرض میکنم ) میبایست سی دی ابونتو رو در سی دی رام قرار بدیم و بصورت لایو وارد اوبونتو بشیم
بعد با استفاده از کلیدهای ترکیبی ctrl+alt+T ترمینال رو فراخونی میکنیم و دستورهای زیر رو در اون اجرا میکنیم تا نرم افزار Boot-Repair نصب و اجرا بشه
sudo add-apt-repository ppa:yannubuntu/boot-repair
sudo apt-get update
sudo apt-get install -y boot-repair && boot-repair

بعد از نصب بر روی Recommended repair کلیک میکنیم تا مراحل ترمیم شروع بشه
دیگه از اینجا به بعدش رو نرم افزار خودش میگه چیکار کنید تا انتها که کار ترمیم انجام بشه و بوت استارت اوبونتو ترمیم بشه
سیستم را ریستارت میکنیم
حالا مشاهده میکنید که سیستم با اوبونتو استارت میکنه ولی از ویندوز خبری نیست
سپس میبایست گراب رو آپدیت کنیم که توسط دستور زیر در ترمینال اینکار رو میکنیم
sudo update-grubبعد از ریسارت مجدد مشاهده میکنید که گراب اوبونتو ظاهر میشه و ویندوز هم بهش اضافه شده
امیدورام این آموزش بدرد دوستان بخوره
پایدار باشید[/b][/b]
« آخرین ویرایش: 30 تیر 1394، 05:41 ق‌ظ توسط j-akbari »
من برای کسانی که از من متنفر هستند وقت ندارم؛ چون درگیر دوست داشتن کسانی هستم که دوستم دارند