انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل خاموش شدن صفحه اوبونتو 14.10  (دفعات بازدید: 781 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سمیرا

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 30
مشکل خاموش شدن صفحه اوبونتو 14.10
« : 18 تیر 1394، 06:44 ب‌ظ »
سلام
روی سیستم من اوبونتو 12.04 نصب بود بعد از پاک کردن و نصب 14.10 مشکل پریدن موس داشتم و خط حرکت موس روی صفحه باقی میماند. در یکی از فروم ها نوشته در قسمت setting-display اقدام به خاموش کردن هردو بخش نمایش بکنید. حالا صفحه لینوکس من خاموش شده و فقط وقتی به صورت guesst وارد لینوکس میشم قادر به دیدن صفحه هستم و وقتی از یوزر خودم وارد میشوم صفحه تاریک شده و با هیج دکمه یا موس و غیره روشن نمیشود حتی alt+ctrl+del هم کار نمیکند :-X لطفا کمکم کنید.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مشکل خاموش شدن صفحه اوبونتو 14.10
« پاسخ #1 : 25 تیر 1394، 12:18 ق‌ظ »
با tty وارد سامانه شو و بسته‌های nvidia-prime و راه‌انداز کارت گرافیکت رو نصب کن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سمیرا

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 30
« پاسخ #2 : 01 امرداد 1394، 12:04 ب‌ظ »
با tty وارد سامانه شو و بسته‌های nvidia-prime و راه‌انداز کارت گرافیکت رو نصب کن.

سلام
کارت گرافیک را نصب کردم. اما درست نشد :( وقتی سیستم از گزینه اوبونتو وارد میشه بعد از چند ثانیه صفحه کاملا سیاه میشه و من فقط با alt+shif+f6 بلدم برم داخل ترمینال. از اینجا نتونستم کارت گرافیک نصب کنم چون بلد نبودم چطور به اینترنت وصل بشم و کار متوقف شد برای همین به صورت recovery بعد resume بالا اومد و در این حالت سیستم هیچ مشکلی هم نداره! بعد کارت گرافیک نصب کردم و آپ دیت هم کردم ولی بعد از restart مجددا ... ](*,)
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید. من مطمینم که علت این مشکل این بود که از setting-displays گزینه build in display را off کردم ولی در حالتی که از ریکاوری میام این گزینه on هست و اصلا قابلیت off شدن نداره.

آفلاین امین عرب

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 51
« پاسخ #3 : 02 امرداد 1394، 12:10 ب‌ظ »
سلام
ctrl+alt+f1
رو بزنید، وارد TTY1 می شید

البته خب فرقی هم نداره وارد کدوم TTY بشید!

-------------------------------------------------

sudo apt-get update
sudo apt-get install ubuntu-desktop

کدهای بالا رو بزنید ببینید درست می شه...