انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: استفاده از کدام نسخه لینوکس  (دفعات بازدید: 3512 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ssjssj

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
استفاده از کدام نسخه لینوکس
« : 16 امرداد 1394، 04:58 ب‌ظ »
با سلام و خدا قوت
من یک برنامه نویس VB.NET , ASP.NET  هستم و نزدیک 20 سال که سر و کارم با ویندوز بوده !
جدیدا در حال برنامه نویسی با PHP هستم و تازه می خوام از ویندوز به لینوکس مهاجرت کنم !
تا حالا سایت هایی که با PHP  کد نویسی می کردم با ویندوز کار می کردم ولی دوست دارم که روی لب تاپم دو تا سیستم عامل ویندوز برای کد نویسی با .NET  و لینوکس برای کد نویسی با PHP  ام داشته باشم و یه جورایی از لینوکس هم استفاده کنم...
میشه از دوستان و اساتید محترم نظر سنجی کنم که:
   1- چه نسخه ای از لینوکس رو روی لب تاپم نصب کنم که منبعد PHP  رو توش اجرا کنم؟
   2- آیا نسخه های لینوکس که پیشنهاد دادین، قابلیت نصب برنامه XAMP یا WAMP رو داره؟
   3- با نصب لینوکس روی لب تاپ هر دو سیستم عامل در کنار هم بدون مشکل بالا میاد؟ واسه نصب لینوکس از توی ویندوز فایل Install  سیستم عامل لینوکس که شما در بالا معرفی کردین رو بزنم ؟ یا برنامه خاصی هست که باید نصب و اجرا کنم و ویندوز و لینوکس رو روی یک کامپیوتر ( البته درون دو درایو متفاوت ) نصب کنم ؟

ممنون و متشکر از دوستانی که جواب می دن...

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : استفاده از کدام نسخه لینوکس
« پاسخ #1 : 16 امرداد 1394، 05:17 ب‌ظ »
سلام.
1) هر توزیع گنو/لینوکسی‌ای رو که انتخاب کنین، به هدفتون میرسین. ولی از اونجایی که ما توی فروم اوبونتو هستیم، پس پیشنهاد من اوبونتو هست. اگه اوبونتو با پشتیبانی بلند میخوای باید 14.04 LTS نصب کنی.
http://releases.ubuntu.com/trusty/
و اگه اوبونتوی بروز و پشتیبانی کمتر میخوای باید 15.04 رو نصب کنی
http://releases.ubuntu.com/vivid/

2) ما توی لینوکس Lamp داریم که به راحتی نصب میشه و همون امکانات xamp و ... داره.

3) آره مشکلی نداره. واسه نصبش هم مثل ویندوز باید رفتار کنی. iso توزیع رو روی dvd رایت میکنی یا روی فلش بوتیبل میکنی و از توی بایوس اجراش میکنی. بعد هم نصب میکنی. وقتی میرسی به قسمت نصب، something else رو انتخاب میکنی. و پارتیشن خالی‌ای که درست کردی، پاک میکنی تا تبدیل به free space بشه و بعد پارتیشن روت و هوم و سواپ رو از روی اون فضای خالی میسازی.
برای روت:
دست کم 10 گیگ فضا
پرایمری
بیگینینگ
ext4
چک فرمت
ماونت پوینت /
OK

برای هوم:
هرچی بیشتر بهتر ولی اگه کم داری، 10 گیگ هم کافیه. اگه بیشتر داری که چه بهتر. اگه بیشتر داری پس برای روت هم زیاد بذار. تقریبا 20 گیگ به بالا ولی اگه کم داری همون 10 گیگ کفایت میکنه.
پس شد برای هوم:
+10 گیگ
پرایمری
بیگینینگ
ext4
چک فرمت
ماونت پوینت home/
OK

برای سواپ:
اگه 8 گیگ رم داری که اصن نیاز نداری بسازی یا اگه نیاز به hibernate شدن داری پس 4 گیگ بده سواپ. اگه نداری پس اصلا نیازت نمیشه. ولی اگه رمت کمتر هست به همون اندازه ی رمت بهش فضا بده.
پس شد برای سواپ:
هم اندازه ی رم
به جای ext4 میزنی swap area
OK

اون بوت لودر پایین نصاب هم اگه میخوای گراب پیشفرض باشه پس دست بهش نزن. بهترین حالت هم همینه. چون گراب به راحتی ویندوز رو شناسایی میکنه (برعکس ویندوز)

بعد هم میری تا آخرش. بعد هم که ریستارت شد، گراب میاد بالا و میتونی سیستم عامل هات رو انتخاب کنی  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین ssjssj

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 16 امرداد 1394، 05:23 ب‌ظ »
مرسی از اینکه وقت گذاشتین و کامل توضیح دادین ؛ عالی بود، ممنونم

آفلاین ssjssj

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 18 امرداد 1394، 04:16 ب‌ظ »
با تشکر از آقا رسول عزیز از اینکه وقت گذاشتین و کامل توضبح دادین، ممنون
من از بازار سی دی اوبونتو نسخه 14.10  رو خریدم و نسخه پیشنهادی شما یعنی 14.04 رو نداشت
از آنجاییکه احساس کردم ورژن این سی دی از نسخه ای که شما برای دانلود گذاشته بودین بالاتره، لذا سی رو خریدم.
حالا به نظر شما ، این ورژن از اوبونتو مشکلی نداره ؟ سی دی رو باز و نصب کنم ؟
یا برم پس بدم و از این لینک که شما پیشنهاد دادین دانلود و نصب کنم ؟
ممنون از راهنمایی شما ...

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
« پاسخ #4 : 18 امرداد 1394، 05:26 ب‌ظ »
سلام اوبونتو ۱۴.۱۰ پشتیبانیش تموم شده
پس
اگه اوبونتو با پشتیبانی بلند میخوای باید 14.04 LTS نصب کنی.
http://releases.ubuntu.com/trusty/
و اگه اوبونتوی بروز و پشتیبانی کمتر میخوای باید 15.04 رو نصب کنی
http://releases.ubuntu.com/vivid/
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.

آفلاین ssjssj

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 18 امرداد 1394، 06:11 ب‌ظ »
مرسی ، ممنون