انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: باز کردن پورت  (دفعات بازدید: 5606 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین shayan72

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
باز کردن پورت
« : 03 دی 1388، 08:06 ب‌ظ »
سلام . توی اوبونتو من اگه بخوام مثلا پورت ۵۱۵۴ رو باز کنم باید چی کار کنم ؟

آفلاین gbmtoday

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 98
  • temp !
پاسخ به: باز کردن پورت
« پاسخ #1 : 03 دی 1388، 09:22 ب‌ظ »
بستگی به مدمت داره ...

اگه ssh  داره  می تونی به مودم ssh کنی و اون پورت رو dnat کنی
iptables -t nat -A PREROUTING -d 80.191.244.147 -p tcp --dport 5154 -j DNAT --to 192.168.1.2
اگه نداره باید بری تو config مودم وport forwardingیا nat یا همچین چیزی رو پیدا کنین :D
« آخرین ویرایش: 03 دی 1388، 09:50 ب‌ظ توسط gbmtoday »

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #2 : 03 دی 1388، 10:16 ب‌ظ »
پورت در چند جا میتونه بسته باشه
۱- فایروال
۲- NAT
۳- پراکسی سرور

۱- اگر میخوای در iptable گنو/لینوکس (مثل firewall ویندوز) یک پورت رو باز کنی. این کار رو میتونی با front end خوب ufw انجام بدی برای نصب این برنامه دستور زیر رو در ترمینال رها کن
apt-get install ufw۲- اکثر مودم‌‌های ADSL امروز دارای NAT هم هستند برای باز کردن پورت در اون‌ها باید از برنامه‌ وبی که برای مودم‌های نوشته شده است استفاده کنی که معمولا با زدن آدرس Gateway مودمت در مرورگر میتونی از اون برنامه استفاده کنی و در قسمت NAT پورت مورد نظرتو وارد کنی تا برات باز بشه
۳- خوب اگر در شرکت یا ISP خاصی پورت بسته باشد شما کاری نمیتونید بکنید فقط میتونید ازشون درخواست کنید که فلان پورت رو برای من باز کنید! که بعید میدونم این کار رو براتون انجام بدن
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

آفلاین shayan72

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
« پاسخ #3 : 03 دی 1388، 10:24 ب‌ظ »
iptables -t nat -A PREROUTING -d 80.191.244.147 -p tcp --dport 5154 -j DNAT --to 192.168.1.2

اینو زدم هیچ خروجی ای نداشت !  از کجا باید بفهمم که پورته باز شده ؟ اصلا چطوری میشه فهمید یه پورت باز هست یا بسته ؟؟

پورت در چند جا میتونه بسته باشه
۱- فایروال
۲- NAT
۳- پراکسی سرور

۱- اگر میخوای در iptable گنو/لینوکس (مثل firewall ویندوز) یک پورت رو باز کنی. این کار رو میتونی با front end خوب ufw انجام بدی برای نصب این برنامه دستور زیر رو در ترمینال رها کن
apt-get install ufw۲- اکثر مودم‌‌های ADSL امروز دارای NAT هم هستند برای باز کردن پورت در اون‌ها باید از برنامه‌ وبی که برای مودم‌های نوشته شده است استفاده کنی که معمولا با زدن آدرس Gateway مودمت در مرورگر میتونی از اون برنامه استفاده کنی و در قسمت NAT پورت مورد نظرتو وارد کنی تا برات باز بشه
۳- خوب اگر در شرکت یا ISP خاصی پورت بسته باشد شما کاری نمیتونید بکنید فقط میتونید ازشون درخواست کنید که فلان پورت رو برای من باز کنید! که بعید میدونم این کار رو براتون انجام بدن

یوزر و پسورد این Gateway مودمم رو نمی دونم از کجا باید بفهمم ؟

ایپی ۵۱۵۴ رو برای بازی شبکه ای می خوام باز کنم که بقیه بهم وصل بشن نمی دونید کدوم مورد هست ؟

مرسی !  :)

آفلاین gbmtoday

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 98
  • temp !
« پاسخ #4 : 03 دی 1388، 11:23 ب‌ظ »
گفتم که اونو همین جوری الکی نمیشه بزنی که

باید ssh کنی به مودمت ) اگه داشته باشه ( بعد اون دستور رو بزنی .

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #5 : 04 دی 1388، 01:16 ق‌ظ »
کلا «باز کردن پورت توی اوبونتو» معنی دقیقی نداره. تو اول باید یک برنامه اجرا کنی که روی فلان پورت «گوش بده». بعد باید مسیر منتهی به کامپیوتری که این پورت روش گوش می شه رو باز کنی. ممکنه این پورت روی فایروال، مودم یا هر چیز دیگه بسته باشه. اول ببین از همون کامپیوتر می تونی به اون پورت وصل بشی یا نه. مثلا با telnet localhost PORTNUMBER_RO_INJA_BEZAN
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
« پاسخ #6 : 04 دی 1388، 01:01 ب‌ظ »
لطفا یکی قضیه این پورت ها رو(برای یکی که شبکه ش صفره! :-X) توضیح بده که چیه و برای چی استفاده می شه؟
« آخرین ویرایش: 04 دی 1388، 01:03 ب‌ظ توسط Alinn »
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من