انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست بهترین روش ریسیت کردن اوبونتو-بدون از بین رفتن مخازن و آپدیت ها  (دفعات بازدید: 542 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین clover

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
دوستان دو روزه خواب درست نداشتم  :oیا سر کار بودم یا پای اوبنتوم(۱۵.۴).بعد از دیشب تا حالا این مرکز نرم افزار زده به سرش.دانلود نمیکنه ](*,) ](*,) ](*,) :(.وقتی هم میخوام با ترمینال بقیه چیزام رو نصب کنم.ارور میده که یه پروژه دیگه در حال اجراست ](*,) :'((راهی نیست توی لینوکس هم بشه چند تا چیز رو با هم نصب کرد؟).تو نت خیلی گشتم جواب نگرفتم.دست به ضریح اینجا شدم.کد ریسیت دارین؟تعمیر دارین ؟میاین رو سیستمم؟چت انلاین دارین؟هر کاری میگین تا انجام بدم.کار کردم با لینوکس ولی اولین باره میخوام جدی بیام تو جمعتون دستم رو زود بگیرین لطفااااااااااا :oops:

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
دوستان دو روزه خواب درست نداشتم  :oیا سر کار بودم یا پای اوبنتوم(۱۵.۴).بعد از دیشب تا حالا این مرکز نرم افزار زده به سرش.دانلود نمیکنه ](*,) ](*,) ](*,) :(.وقتی هم میخوام با ترمینال بقیه چیزام رو نصب کنم.ارور میده که یه پروژه دیگه در حال اجراست ](*,) :'((راهی نیست توی لینوکس هم بشه چند تا چیز رو با هم نصب کرد؟).تو نت خیلی گشتم جواب نگرفتم.دست به ضریح اینجا شدم.کد ریسیت دارین؟تعمیر دارین ؟میاین رو سیستمم؟چت انلاین دارین؟هر کاری میگین تا انجام بدم.کار کردم با لینوکس ولی اولین باره میخوام جدی بیام تو جمعتون دستم رو زود بگیرین لطفااااااااااا :oops:
سلام دوست عزیز

اول از همه خوش آمدید.

دوست عزیز برای اینکه بشه شما را راهنمایی کرد، شما هم باید سوال را کامل مطرح کنید.

برای اینکار اول زحمت بکشید خروجی خطایی که در خط فرمان میگیرید را اینجا قرار دهید.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
همنوجوری که دوستمون گفتند باید خروجی خطا رو بگذارید
ترمینال رو باز کنید و این دستور رو بزنید و خطا رو اینجا کپی پیست کنید
sudo apt-get update