انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمای پیدجین  (دفعات بازدید: 9906 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
پاسخ به: راهنمای پیدجین
« پاسخ #15 : 09 امرداد 1387، 05:03 ق‌ظ »
باز درود...

قسمت دوم "پیدجین و پلاگین‌هاش;)
چون ۲۵تا بیشتر شدن عنوان این قسمت تغییر کرد   :D

فکر نمی‌کردم این قسمت اینقدر مشکل آفرین باشه اما خوشحالم که تمام شد. دیگه کاستی‌ها شو به بزرگواریتون ببخشین.  :)

خوب جهت محکم کاری می‌گم که فهرست پلاگین‌ها از Tools > Plugins و یا Ctrl + u نمایش داده می‌شه. برای فعال کردن هر پلاگین تیک کنار اون رو می‌زنیم. برای رفتن به قسمت پیکربندی هم دکمه‌ی پایین رو یعنی Configure Plugin باید بزنیم.

و حالا شرح پلاگین‌ها از قرار زیر است:

۱.Auto accept: دریافت خودکار فایل‌های ارسال شده.
        پیکربندی این قسمت:
        از طریق path to save the files in مسیر فایل ذخیره شده رو اعمال کنید.
        با فعال کردن Automatically reject from users not in buddy list می‌شه تنظیم کرد که فردی به جز افراد درون buddy list توانایی ارسال فایل رو نداشته باشن.
        با فعال کردن Notify with a popup when an autoaccepted file trasnfer is complete هر موقه ارسال فایلی تمام شد پیغام می‌ده بجز وقتی که با فرد فرستنده در حال گپ هستید.

۲.Buddy Notes : به وسیله‌ی این می‌شه برای هر کدام از افراد یادداشت اضافه کرد.

۳.Buddy State Notification : گزارش ورود و خروج فرد رو وقتی در حال گپ زدن با او هستید اعلام می‌کنه.

۴.Buddy Ticker : در ی پنجره‌ی افقی افرادی رو که آنلاین یا آفلاین می‌شن رو مرور می‌کنه.

۵.Conversation Colors : برای تغییر در رنگ پنجره‌ی مکالمه،
        قسمت‌های (پنجره‌های) قابل تغییر:
        پیغام‌های خطا،پیغام‌های نشانه گذاری (های‌لایت) شده، سیستمی، ارسال شده و دریافت شده.

۶.DBus Example : احتمالاً نمونه‌ای برای توسعه‌ی پلاگین‌هاست.

۷.ExtPlacement : جهت افزایش کارایی و اختیارات مکالمه، محدود کردن تعدادی از مکالمه‌ها در هر پنجره و جدا سازی IMها از گپ‌ها.
        در پیکربندی داریم:
        number of conversation per window تعداد مکالمه‌ها رو تو هر پنجره مشخص می‌کنه!
        Separate IM and chat windows when placing by number برای جدا کردن IMها از Chatها

۸.History : با فعال کردن این پلاگین مکالمه‌های ثبت شده‌ی قبلی در مکالمه‌ی جدید نمایش داده می‌شه. یعنی اگه با آقای ایکس قبلاً مکالمه داشتین و اون‌رو ذخیره کردین و حالا دوباره پنجره‌ی        مکالمه با اون رو باز کنید، متن مکالمه‌های گذشته رو همون جا می‌بینید.

۹.Idle Maker : این مورد به شما این اجازه رو می‌ده که زمان اوقات بی‌کاری رو تنظیم کنید!
        هنگام فعال کردن این پلاگین می‌تونید تغییرات مورد نظرتون رو از بخش Tools > I'dle Mak'er انجام دهید.

۱۰.Iconfiy on Away : تنظیم کنید که وقتی که حسابتون رو به حالت Away کردید عکسی رو که برای اون گذاشتید نشان داده شود.

۱۱.Join/Part Hiding : پنهان کردن پیغام‌های Join/Part در اتاق‌های مکالمه. این پلاگین پیغام‌های اعضا و وارد شده‌ها را در اتاق‌های بزرگ پنهان می‌کند به جز کاربرهایی که در مکالمه عضو فعال هستند.
        تو پیکربندی این قسمت داریم:
        تنظیم حداقل افراد اتاق و زمان برای کاربرها.

۱۲.log Reader : این پلاگین گزارش دیگر مسنجرها را برای نمایش در پیدجین تبدیل می‌کند.
        توجه: این پلاگین نسخه‌ی آلفاست پس فعال کردنش می‌تونه ریسک باشه.(که البته هست)

۱۳.Markerline : وقتی پیغامی ارسال بشه پیدجین توسط این پلاگین ی خط (برای من قرمز) زیر آخرین پیغام می‌کشه. ضمناً می‌شه برای IM و Chat جداگانه اعمال کرد.

۱۴.Message Notification : شما رو از پیغام‌های خوانده نشده مطلع می‌کنه. طبق گفته‌ی خود جناب پیدجین  :P با این مورد می‌تونید برای خودتون تنوع ایجاد کنید.(اما شلوغ پلوغ می‌شه اونم حسابی).

۱۵.Message Timestamp Formates : برای تغییر شکل دادن اطلاع زمان پیغام. این پلاگین به کاربر اجازه‌ی تغییر در نحوه‌ی نمایش زمان رو می‌ده.

۱۶.Mouse Gestures : پشتیبانی از وضعیت موش‌واره. از حالات مختلف موس در پنجره‌ی مکالمه  پشتیبانی می‌کنه، یعنی با دکمه‌های موس می‌شه چند تا کار خاص انجام داد.

۱۷.Music Messaging : این مورد برای ایجاد حالتی که چند نفر هم زمان روی یک قطعه‌ی موسیقی ویرایش انجام بدن...

۱۸.Nautilus Integration : تدارک یک پارچه‌گی به‌وسیله‌ی Nautilus. همین!!!

۱۹.New Line : نمایش پیغام در یک خط جدید. وقتی این فعال باشه پیغامی که می‌فرستید زیر اسم خوتون نمایش داده می‌شه.

۲۰.Offline Message Emulation : ذخیره‌ی پیغام‌هایی که برای کاربران offline می‌فرستید.

۲۱.Pidgin GTK + Them Control : تدارک دستی در استفاده‌ی عادی از محیط gtkrc.

۲۲.رPsychic Mode : ایجاد کردن پنجره‌ی مکالمه برای کاربرانی که با شما شروع به مکالمه می‌کنند.این پلاگین در AIM و ICQ و Sametime و Yahoo قابل استفاده است.

۲۳.Send Button : دکمه‌ی Send به پنجره‌ی مکالمه اضافه می‌کنه!

۲۴.Text replacement : تعویض متن در پیغام‌ها بر طبق قاعده‌ی user-defined. اشتباهات تایپی شما رو تصحیح می‌کند.

۲۵.Timestamp : نمایش زمان در هر N دقیقه. N رو از تو پیکر بندی باید تنظیم کنید.

۲۶.XMPP Console : از این پلاگین برای از بین بردن باگ در سرور و کاربران XMPP استفاده می‌شه.

۲۷.Group IM : ارسال پیام گروهی.
        این پلاگین جزو پلاگین‌های پیش فرض در پیدجین نیست و باید اون رو از اینجا دریافت و نصب کنید. بعد هم فعال کنید.

معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین mobinzk

• Full Member
  • *
  • ارسال: 219
    • وبلاگ مبین زاده کوچک
« پاسخ #16 : 09 امرداد 1387، 12:54 ب‌ظ »
باز درود...

قسمت دوم "پیدجین و پلاگین‌هاش;)
چون ۲۵تا بیشتر شدن عنوان این قسمت تغییر کرد   :D

فکر نمی‌کردم این قسمت اینقدر مشکل آفرین باشه اما خوشحالم که تمام شد. دیگه کاستی‌ها شو به بزرگواریتون ببخشین.  :)

خوب جهت محکم کاری می‌گم که فهرست پلاگین‌ها از Tools > Plugins و یا Ctrl + u نمایش داده می‌شه. برای فعال کردن هر پلاگین تیک کنار اون رو می‌زنیم. برای رفتن به قسمت پیکربندی هم دکمه‌ی پایین رو یعنی Configure Plugin باید بزنیم.

و حالا شرح پلاگین‌ها از قرار زیر است:
۱.Auto accept: دریافت خودکار فایل‌های ارسال شده.
        پیکربندی این قسمت:
        از طریق path to save the files in مسیر فایل ذخیره شده رو اعمال کنید.
        با فعال کردن Automatically reject from users not in buddy list می‌شه تنظیم کرد که فردی به جز افراد درون buddy list توانایی ارسال فایل رو نداشته باشن.
        با فعال کردن Notify with a popup when an autoaccepted file trasnfer is complete هر موقه ارسال فایلی تمام شد پیغام می‌ده بجز وقتی که با فرد فرستنده در حال گپ هستید.

۲.Buddy Notes : به وسیله‌ی این می‌شه برای هر کدام از افراد یادداشت اضافه کرد.

۳.Buddy State Notification : گزارش ورود و خروج فرد رو وقتی در حال گپ زدن با او هستید اعلام می‌کنه.

۴.Buddy Ticker : در ی پنجره‌ی افقی افرادی رو که آنلاین یا آفلاین می‌شن رو مرور می‌کنه.

۵.Conversation Colors : برای تغییر در رنگ پنجره‌ی مکالمه،
        قسمت‌های (پنجره‌های) قابل تغییر:
        پیغام‌های خطا،پیغام‌های نشانه گذاری (های‌لایت) شده، سیستمی، ارسال شده و دریافت شده.

۶.DBus Example : احتمالاً نمونه‌ای برای توسعه‌ی پلاگین‌هاست.

۷.ExtPlacement : جهت افزایش کارایی و اختیارات مکالمه، محدود کردن تعدادی از مکالمه‌ها در هر پنجره و جدا سازی IMها از گپ‌ها.
        در پیکربندی داریم:
        number of conversation per window تعداد مکالمه‌ها رو تو هر پنجره مشخص می‌کنه!
        Separate IM and chat windows when placing by number برای جدا کردن IMها از Chatها

۸.History : با فعال کردن این پلاگین مکالمه‌های ثبت شده‌ی قبلی در مکالمه‌ی جدید نمایش داده می‌شه. یعنی اگه با آقای ایکس قبلاً مکالمه داشتین و اون‌رو ذخیره کردین و حالا دوباره پنجره‌ی        مکالمه با اون رو باز کنید، متن مکالمه‌های گذشته رو همون جا می‌بینید.

۹.Idle Maker : این مورد به شما این اجازه رو می‌ده که زمان اوقات بی‌کاری رو تنظیم کنید!
        هنگام فعال کردن این پلاگین می‌تونید تغییرات مورد نظرتون رو از بخش Tools > I'dle Mak'er انجام دهید.

۱۰.Iconfiy on Away : تنظیم کنید که وقتی که حسابتون رو به حالت Away کردید عکسی رو که برای اون گذاشتید نشان داده شود.

۱۱.Join/Part Hiding : پنهان کردن پیغام‌های Join/Part در اتاق‌های مکالمه. این پلاگین پیغام‌های اعضا و وارد شده‌ها را در اتاق‌های بزرگ پنهان می‌کند به جز کاربرهایی که در مکالمه عضو فعال هستند.
        تو پیکربندی این قسمت داریم:
        تنظیم حداقل افراد اتاق و زمان برای کاربرها.

۱۲.log Reader : این پلاگین گزارش دیگر مسنجرها را برای نمایش در پیدجین تبدیل می‌کند.
        توجه: این پلاگین نسخه‌ی آلفاست پس فعال کردنش می‌تونه ریسک باشه.(که البته هست)

۱۳.Markerline : وقتی پیغامی ارسال بشه پیدجین توسط این پلاگین ی خط (برای من قرمز) زیر آخرین پیغام می‌کشه. ضمناً می‌شه برای IM و Chat جداگانه اعمال کرد.

۱۴.Message Notification : شما رو از پیغام‌های خوانده نشده مطلع می‌کنه. طبق گفته‌ی خود جناب پیدجین  :P با این مورد می‌تونید برای خودتون تنوع ایجاد کنید.(اما شلوغ پلوغ می‌شه اونم حسابی).

۱۵.Message Timestamp Formates : برای تغییر شکل دادن اطلاع زمان پیغام. این پلاگین به کاربر اجازه‌ی تغییر در نحوه‌ی نمایش زمان رو می‌ده.

۱۶.Mouse Gestures : پشتیبانی از وضعیت موش‌واره. از حالات مختلف موس در پنجره‌ی مکالمه  پشتیبانی می‌کنه، یعنی با دکمه‌های موس می‌شه چند تا کار خاص انجام داد.

۱۷.Music Messaging : این مورد برای ایجاد حالتی که چند نفر هم زمان روی یک قطعه‌ی موسیقی ویرایش انجام بدن...

۱۸.Nautilus Integration : تدارک یک پارچه‌گی به‌وسیله‌ی Nautilus. همین!!!

۱۹.New Line : نمایش پیغام در یک خط جدید. وقتی این فعال باشه پیغامی که می‌فرستید زیر اسم خوتون نمایش داده می‌شه.

۲۰.Offline Message Emulation : ذخیره‌ی پیغام‌هایی که برای کاربران offline می‌فرستید.

۲۱.Pidgin GTK + Them Control : تدارک دستی در استفاده‌ی عادی از محیط gtkrc.

۲۲.رPsychic Mode : ایجاد کردن پنجره‌ی مکالمه برای کاربرانی که با شما شروع به مکالمه می‌کنند.این پلاگین در AIM و ICQ و Sametime و Yahoo قابل استفاده است.

۲۳.Send Button : دکمه‌ی Send به پنجره‌ی مکالمه اضافه می‌کنه!

۲۴.Text replacement : تعویض متن در پیغام‌ها بر طبق قاعده‌ی user-defined. اشتباهات تایپی شما رو تصحیح می‌کند.

۲۵.Timestamp : نمایش زمان در هر N دقیقه. N رو از تو پیکر بندی باید تنظیم کنید.

۲۶.XMPP Console : از این پلاگین برای از بین بردن باگ در سرور و کاربران XMPP استفاده می‌شه.

۲۷.Group IM : ارسال پیام گروهی.
        این پلاگین جزو پلاگین‌های پیش فرض در پیدجین نیست و باید اون رو از اینجا دریافت و نصب کنید. بعد هم فعال کنید.

وااااای چه می کنی فرشید جان...
دیشب که پیشم بودی من می دیدم که چطوری روش زحمت می کشیدی ٬ ساعت ۵ بامداد پستش کرده ( موقعی که من در کنارش خواب بودم )
خسته نباشی خیلی عالی بود.
« آخرین ویرایش: 09 امرداد 1387، 09:29 ب‌ظ توسط mobinzk »

آفلاین dalton1

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
« پاسخ #17 : 09 امرداد 1387، 11:16 ب‌ظ »
با سلام 
آقا ممنون زحمت کشیدی
من توی  size font   و   background  color  توی نوشتن در روم مشکل دارم یعنی نمی تونم اندازه فونت نوشتن رو تغییر بدم هر چقدر سعی کردم  بازهم اندازه فونت به حالت اولیه اش بر می گرده
مشکل رو چطوری میشه حل کرد

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #18 : 10 امرداد 1387، 01:14 ق‌ظ »
وااااای چه می کنی فرشید جان...
دیشب که پیشم بودی من می دیدم که چطوری روش زحمت می کشیدی ٬ ساعت ۵ بامداد پستش کرده ( موقعی که من در کنارش خواب بودم )
خسته نباشی خیلی عالی بود.
قربونت!!!!

با کمک‌های تو به اینجا رسید.
با سلام 
آقا ممنون زحمت کشیدی
من توی  size font   و   background  color  توی نوشتن در روم مشکل دارم یعنی نمی تونم اندازه فونت نوشتن رو تغییر بدم هر چقدر سعی کردم  بازهم اندازه فونت به حالت اولیه اش بر می گرده
مشکل رو چطوری میشه حل کرد
سلام دالتون جون  :D
قوربونت، قابل نداشته بید.  ;)

خوب برای تعیین قلم باید بدونم از گنوم استفاده می‌کنی(چون راه‌ها متفاوتی هست)؟
فرض رو بر استفاده از گنوم می‌گیرم:
به آدرس  System > Preferences > Appearance و بعد به برگ Fonts برو و در document قلمی رو که می‌خواهی برا مکالمه قرار بده. حالا پیدجین رو ببند و دوباره باز کن. برای فعال کردن قلم از تو نوار Font  گزینه‌ی application بزن.

برای رنگ پس زمین هم می‌شه پلاگین GTK+ themes رو امتحان کن.

موفق باشی!

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #19 : 11 امرداد 1387، 12:48 ب‌ظ »
فوق‌العاده است :)
دستتون درد نکنه... ویکی کردنش یادتون نره =D>
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #20 : 17 امرداد 1387، 12:14 ق‌ظ »
درود

خدمت اعضای محترم انجمن ویکی شد.  \\:D/ \\:D/

من اولین بار که ویکی نوشتم اگه اشکالی داشت بگید!

موفق باشید.

پ.ن : نمی‌دونید چه بلاها که سرم نیومد تا تمام شد. :-X

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #21 : 17 امرداد 1387، 10:05 ق‌ظ »
واقعا خسته نباشید و دستتون درد نکنه =D>
به بقیه دوستان هم آموزش نوشتن و استفاده از ویکی رو بدید که ۱۰۰۱ خاصیت داره ;)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #22 : 17 امرداد 1387، 05:59 ب‌ظ »
 \\:D/ \\:D/ \\:D/دستت درد نکنه. فوق العاده

آفلاین حسین عسکری

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
  • دنیای اوبونتو، دنیایی فراتر است !
« پاسخ #23 : 03 دی 1387، 02:14 ب‌ظ »
1++++++

خیلی زحمت کشیدی. فوق العاده عالی.
اینم تغییر امضا به خاطر دوستان...

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #24 : 03 دی 1387، 09:50 ب‌ظ »
فقط گفتنی‌یه عالی بود ...
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین Vahid07

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
    • ۷۲۴پرس
« پاسخ #25 : 06 دی 1387، 06:02 ق‌ظ »
عالی بود فرشید جان . دستت درد نکنه

یه سئوال . توی پیدگین هیچ پیش بینی واسه چت صوتی و تصویری نشده؟پلاگینی چیزی؟
آزادی در دنیای دیجیتال = کدباز

۷۲۴پرس

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #26 : 06 دی 1387، 10:52 ق‌ظ »
عالی بود فرشید جان . دستت درد نکنه

یه سئوال . توی پیدگین هیچ پیش بینی واسه چت صوتی و تصویری نشده؟پلاگینی چیزی؟
راستش اینه که نه!

خودت هم می‌تونی بخونی ببین:
نقل‌قول
When will voice and video be implemented?

We plan to implement these features eventually, but it is a daunting task. Not all of our developers care about these features, and because of that don't want to work on them. The time available to those developers who do want to work on these features is limited, and so any work on these features proceeds slowly.

We aim to have an abstracted, protocol-agnostic API for voice and video, which makes the task harder. Also adding to the difficulty is that now that we have a completely split core (libpurple) and UI (Pidgin and Finch), we refuse to take a step backward and violate this split. The protocol plugins can NOT have any code in them that is UI-dependent, or we break the libpurple/UI split. This imposes additional restrictions that make it a very painstaking process to implement voice and video correctly.

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #27 : 06 دی 1387، 11:33 ق‌ظ »
ی پلاگین جدید پیدا کردم برای اسکایپ هست دوستان که استفاده می‌کنن نصب کنن و گزارش بدن!

Skype API Plugin برای Pidgin

برای استفاده دو راه وجود داره:
۱. دریافت بسته‌ی مخصوص ابونتو/دبیان و نصب با دو بار کلیک روی اون skype4pidgin.deb

۲.دریافت بسته‌ی libskype.so و انتقال اون به مسیر /usr/lib/purple-2/ یا .purple/plugins/‍‍~ که بسته‌ی این برای موارد مختلف فرق داره:
libskype.so (32-bit)
libskype64.so (64-bit)
libskype_dbus.so (Finch 32-bit)
libskype_dbus64.so (Finch 64-bit

آفلاین M0$LEM

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
« پاسخ #28 : 03 بهمن 1388، 05:20 ب‌ظ »
سلام خدمت دوستان
نمیخواستم تاپیک قدیمی را بیارم بالاو از طرفی هم نمیخواستیم تاپیک جدید بزنم.شرمنده
من چند وقتیه مشکل پیدجین دارم که ای دی یاهو مسنجر را لاگین نمیکنه  ??? ???
ممنون میشم راهنمایی کنید