0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: gholami.vahid در 17 شهریور 1394، 12:51 بظنقلقول از: Sadrolla در 17 شهریور 1394، 12:47 بظنقلقول از: Sadrolla در 17 شهریور 1394، 12:06 قظتوصیه: از سلامت سخت افزار سیستم مطمئن بشید، ببریدش پیش متخصص.همین کارو میکنم . منتهی خودتون میدونید که اگه هزار تومن خرج داشته باشه امکان داره تا 100 هزار تومن برات خرج بندازند . البته جسارت نشه .همه اینطوری نیستن ولی ...خوب می تونید از دوستان و آشنایان بپرسید و یه تعمیرکار وظیفه شناس بیابیدیادش به خیر دوستی بود که همیشه سیستم می بردم پیشش، یادم نمی آد تا حالا ازم پول گرفته باشه، این لپتاپه فعلی هم هدیه خودش بود :دی، آخرین بار با خانواده رفتیم خونشون هم شام خوردیم و هم سیستم رو درست کردیم =))حیف که رفت سربازی و برادرش کمتر از من بلده
نقلقول از: Sadrolla در 17 شهریور 1394، 12:47 بظنقلقول از: Sadrolla در 17 شهریور 1394، 12:06 قظتوصیه: از سلامت سخت افزار سیستم مطمئن بشید، ببریدش پیش متخصص.همین کارو میکنم . منتهی خودتون میدونید که اگه هزار تومن خرج داشته باشه امکان داره تا 100 هزار تومن برات خرج بندازند . البته جسارت نشه .همه اینطوری نیستن ولی ...
نقلقول از: Sadrolla در 17 شهریور 1394، 12:06 قظتوصیه: از سلامت سخت افزار سیستم مطمئن بشید، ببریدش پیش متخصص.
توصیه: از سلامت سخت افزار سیستم مطمئن بشید، ببریدش پیش متخصص.