انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دانلود کدک ها و پلیر ها بدون استفاده از اینترنت در اوبونتو  (دفعات بازدید: 7969 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مهران رهباردار (mehionline)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 343
  • یه کاربر ساده نرم افزارهای آزاد
    • وبسایت شخصی من
در ضمن سوالتو یه بار بنویسی یا دوبار یا کوچک یا بزرگ همشون احتمال جوابدادنشون یکسانه   ;)

آفلاین آزاد کار کوچک

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
  • 哈米德
بله همونجور که دوستمون گفت فونت را در حالت استاندارد استفاده کنید بعد میتونید دیسک تکمیلی را تهیه کنید با دابل کلیلک روی بسته های .deb نصب میشن یا تمام فایلهایی را که احتیاج دارید نصب کنید در مسیر:
/var/cache/apt/archives
کپی کنید و ترمینال را باز کرده با دستور:
cd /var/cache/apt/archives
به این مسیر رفته و با دستور:
sudo dpkg -i *.deb
یا تمام دی وی دی های تکمیلی را در مسیر گفته شده نصب کنید و با استفاده از برنامه synaptic هر بسته را که میخوایید سرچ کنیدا نصب کنید و چون تو کش هست حجم دانلود را صفر میزنه و نصب میشه البته در مورد این اخری مطمئن نیستم چون انگار اگه میخواستی از تو کش هم نصب کنی باز کانکت میخواست اما بازم تست کن ;D
نرم‌افزار آزاد به خودی خود در بقیه حوزه‌های زندگی به شما آزادی نمی‌بخشد. برای به دست آوردن آن آزادی‌ها باید بجنگید.

"ریچارد استالمن"

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
سلام به دوستان
این بحث یکی از بحث های اصلی لینوکس است
من میخوام مثل ویندوز سی دی نرم افزار رو درون درایو بزارم و نرم افزار نصب کنم.
1 آیا همچین چیزی امکان داره؟
2 اگر امکان داره سی دی یا دی وی دی که نرم افزار ها توش باشه هست  یه چیزی شبیه king یا assistant.
خواهشا جواب انحرافی ندید. مثلا چرا اینترنت نمیگیری؟ یا چرا مودم شما کار نمیکنه. چون متاسفانه هر جا این بحث راه افتاده رفتید سراغ یه چیزه دیگه. اصلا من  پشت کوه های آلپ خونه دارم و اینترنت دسترسی ندارم و میتونم از دانشگاه وارد اینترنت بشم.

تو رو خدا اگر جوابی دارید بگید تا نه من هزاران تازه کار سر در گم راهنمایی بشن

بله این مجموعه نرم افزار ها هست.
اما بهتر بود می نوشتید که چه برنامه هایی رو نیاز دارید و از چه توزیعی می خواهید استفاده می کنید.
برخی از توزیع ها نسخه دی وی دی هم دارند که شامل تعداد زیادی برنامه هست.

آفلاین amin-asa

• Full Member
  • *
  • ارسال: 161
سلام

شما باید  فایل sources.list در مسیر etc/apt/sources.list/  رو به شکل زیر ویرایش کنید:
جهت ویرایش اول باید دسترسی روت داشته باشید می توانید با دستور sudo gedit /etc/apt/sources.list حالا از شما رمز می خواهد رمز رو وارد کن( رمز دیده نمی شود حتی بصورت ستاره )
بعد ابتدای تمام خطوط علامت # بزار . و بعد فایل رو ذخیره کن.

دی وی دی رو توی دی وی دی رام بزار بعد در ترمینال بزن sudo apt-cdrom add
اگه همه بسته های مورد نیاز برنامه شما در دی وی دی باشه می توانید با synaptic یا ubuntu software center و یا با دستور sudo apt-get install pakeagename برنامه رو نصب کنید. \\:D/
« آخرین ویرایش: 07 مهر 1391، 03:31 ق‌ظ توسط myamin »
* زندگی خالی نیست *
* مهربانی هست، سیب هست، ایمان هست *
* آری تا شقایق هست، زندگی باید کرد *

آفلاین geysar

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
سلام دوست عزیز
بنده امروز برای اولین بار اوبونتو رو نصب کردم البته دروغ چرا چند روز پیش رو مجازی تست کرده بودم
اولش مثل شما به مشکل خوردم و اوتوماتیک به اینترنت وصل نشد به صورت دستی بهش آی پی دادم و کانکت شد شما هم به صورت دستی ای پی بدین
ip:192.168.1.x
subnet 255.255.255.0
getway 192.168.1.1
dns 192.168.1.1

جالب اینجاست که سرعت نسبت به ویندوز قابل مقایسه نیست و فوق العاده سریعتره
تا به امروز نمیدونستم لینوکس اینقدر جذابه
البته الان با ویندوز کانکت شدم مسیر دسترسی یادم نیست از قسمت شبکه میتونید پیدا کنید
به جای x از 2 میتونین شروع کنین و اعداد رو به سیستمهاتون یکی یکی بدین
اگه یه دونه سیستم هم دارین که دیگه همون 2
موفق باشید
شما چطوری واز کدام قسمت این ای پی ها را دادین اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
من تازه رو درایو مجازی یه ابونتو نصب کردم ولی برای اتصال به نت مشکل دارم
فکرکنم بایک ادرس مک کامپیوترم راتغیر دهم ولی درابونتو اینکاررا نمی تونم بکنم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
هیچ‌وقت شما به تغییر نشانی مک احتیاج نداری! آی‌پی رو چک کن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
کجا میتونم دانلود یا بخرمش؟جدید ترین نسخه
این سایت برو کلیه نرم افزارهای اوبونتو رو بخر:
این برای سیستمهای 32 بیتی: http://linuxshop.ir/product_info.php?products_id=1064
http://linuxshop.ir/

آفلاین mmb_hand

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 63
سلام داداش منم همشن مشکل شما رو داشتم یعنی مشکل هر تازه کاریه که با ویندوز کار کرده باشه.
من خودم حدود یه سال دنبال یه همچین چیزی گشتم از مغازه ها تا تو نمایشگاه ها و .. ولی به نتیجه نرسیدم.
مرسومترین روش برای نصب نرم افزار ها تو لینوکس sudo apt-get هست ولی شما میتونی فایلهای دبیان(.deb) یه نرم افزار رو از دانشگاه دانلود کنی و بعد اونو تو سیستمت نصب کنی تا هم فایل های نصب(کدها) رو داشته باشی و به طور کل از بدبختی راحت بشی.
که میتونی فایل های دبیان رو با دستور زیر نصب کنی
#sudo dpkg -i packagelocation
بازم شما نیاز به اینترنت پیدا میکنید چون لینوکس پر از چیزهای ناشناخته هست ولی با این روش کلی از مشکلاتت حل میشه.

موفق باشی

آفلاین mmb_hand

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 63
اقا دمتون گرم حالا من بعد از بیشتر از یکسال گشتن تونستم یه پکیج لینوکس پیدا کنم.
خیلی خیلی ممنون
دم همتون گرم + ahoonid