بله سرچ کردم تو یوتیوب و یه ویدئو گرفتم
چرا مگه چه اتفاقی میفته؟.
اکثر میزکارها از گنوم گرفته شدن. هر برنامه برای نصب، به یک سری دیپندنسی نیاز داره. این دیپندنسی ها یا کتابخونه ها، برای اکثر برنامه ها یکی هستن. بودن دو میزکار کنار هم که پیش نیازهاشون یکسانه، باعث به هم ریختگی محیط گرافیکی میشه. بهترین راه (اونم نه ۱۰۰ درصد) اینه که برای هر میزکار، یه کاربر جدید درست کنی و مثلا میزکار سینامون رو توی یه کاربر دیگه نصب کنی که کانفیگ هاشون با هم قاطی نشه ولی بازم غیر از کانفیگ، به خاطر یکسان بودن برخی کتابخونه ها، به مشکل میخوری.
البته من نمیگم تست نکن. تست کن. بعد خودت متوجه میشی که چه کار اشتباهی انجام دادی و برات تجربه میشه که دیگه انجام ندی
منی که ۳ سال لینوکس داشتم دارم اینو میگم:
۱) هیچ وخ سعی نکن دوتا میزکار داشته باشی. میزکار برای اکثر کاربرا، مهم ترین محیطی هست که باید برای کاربرپسندیشون ازش استفاده کنن. اینکه هی بری توی یه میزکار بعد دوباره بری توی یه میزکار دیگه، مطمئن باش تمرکز کاریت رو از دست میدی. چون محیط ها متفاوته. به جای اینکه خودتو درگیر سوییچ بین دو تا محیط گیج کننده کنی، تمرکزت رو بذار روی یه میزکار که باعث میشه به بهترین کاراییت برسی.
۲) میزکاری که می بینی به دردت میخوره رو روی توزیعی که به صورت پیشفرض نصبش داره، استفاده کن.
اگه سینامون رو واسه تجربه میخوای تست کنی، یه مینت دانلود کن و لایو تستش کن. شاید اصلا خوشت نیومد. اگه خوشت اومد و تونستی توی Live به نهایت کاراییت برسی، همون مینت رو نصب کن روی سیستمت. خلاص
اگه دیدی خوب نبود، چیزی رو از دست ندادی. تجربهای به دست آوردی که تلخ هم نبوده. بعد میری سراغ یه میزکار دیگه روی یه توزیع دیگه. اینجوری هم با توزیع ها آشنا میشی هم با میزکارها هم با تجربه ای که ازشون به دست میاری. ولی اگه بیایی اینارو کنار هم نصب کنی، هیچ تجربه ی مثبتی برات نداره. هم ترافیکت رو حروم کردی. هم تمرکزت رو از دست دادی هم شاهد بهم ریختگی توزیعت بودی و ... که همه ی اینا میشن یه تجربه ی تلخ که وقتی کسی قبلا تجربهش کرده، دیگه دلیلی نداره بقیه هم تجربه کنن