انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: {داغ} اوبونتو برای موبایل - 2013  (دفعات بازدید: 29646 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
پاسخ : {داغ} اوبونتو برای موبایل - 2013
« پاسخ #90 : 05 آبان 1394، 03:10 ب‌ظ »
کسی تا حالا اوبونتو موبایل داشته؟ کاراییش چطوره؟ روش نصبش رو می دونید
روش نصب؟! روی خود گوشی نصبه! مگر اینکه به قصد اذیت خودتون بخواهید روی گوشیهای دیگه نصب کنید.
آقای نیکسویین دارند.

آفلاین kariza

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
« پاسخ #91 : 10 آبان 1394، 03:07 ب‌ظ »
شاید یه کم عجولم ولی دوست دارم اوبونتو رو روی گوشی خودم تجربه کنم چون گوشی هایی که این سیستم عامل را دارند به ایران نیامده اند و در گوگل پلاس هم دارم اخبارش رو دنبال می کنم ، سیستم خیلی خوبیه فقط نمی دونم روش پورتش چطوره هرچند راهنماهایی برای پورت کردنش هست ولی فارسی نیست.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #92 : 10 آبان 1394، 06:06 ب‌ظ »
شاید یه کم عجولم ولی دوست دارم اوبونتو رو روی گوشی خودم تجربه کنم چون گوشی هایی که این سیستم عامل را دارند به ایران نیامده اند و در گوگل پلاس هم دارم اخبارش رو دنبال می کنم ، سیستم خیلی خوبیه فقط نمی دونم روش پورتش چطوره هرچند راهنماهایی برای پورت کردنش هست ولی فارسی نیست.

اگه میخوای اوبونتوتاچ نصب کنی، باید بری نکسوس۴ یا نکسوس۷ بخری.
اگه گوشی خودت براش سیانوژن اومده، میتونی با گرفتن ۲۰ گیگ فایل و چند هفته ای وقت برای پورت کردنش، اونو روی گوشیت نصب کنی.
واسه ی گوشی من سیانوژن هنوز که هنوزه نیومده. واسه همین به جای اینکه صبر کنم تا واسه ی گوشی من سیانوژن بیاد تا بشینم چند ماه درگیر پورت کردن باشم، رفتم یه نکسوس۴ خریدم و اوبونتوتاچ رو روش نصب کردم  ;D
هرچند برای کاربرای عادی قابل استفاده نیست. ولی کاربرای اوبونتوی چندسال سابقه کار، مشکلی باهاش ندارن  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #93 : 10 آبان 1394، 08:19 ب‌ظ »
واسه ی گوشی من سیانوژن هنوز که هنوزه نیومده. واسه همین به جای اینکه صبر کنم تا واسه ی گوشی من سیانوژن بیاد تا بشینم چند ماه درگیر پورت کردن باشم، رفتم یه نکسوس۴ خریدم و اوبونتوتاچ رو روش نصب کردم  ;D
داشتم فکر می کردم انگیزت چی می تونسته باشه؟!!!!

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #94 : 11 آبان 1394، 12:04 ق‌ظ »

انگیزه ی چی؟ نصب اوبونتوتاچ روی نکسوس۴؟
بیرون کردن اندروید از زندگیم  :D همون جور که ویندوز رو بیرون کردم چند سال پیش. حالا هم وقت اندروید بود  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین msajadi832

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
  • http://appza.ir
    • اپزا: ابزار هوشمند کسب و کار شما
« پاسخ #95 : 11 آبان 1394، 07:07 ق‌ظ »

انگیزه ی چی؟ نصب اوبونتوتاچ روی نکسوس۴؟
بیرون کردن اندروید از زندگیم  :D همون جور که ویندوز رو بیرون کردم چند سال پیش. حالا هم وقت اندروید بود  ;)
من چون هم اندروید نیاز دارم و هم می خوام اوبونتو داشته باشم از multirom استفاده می کنم. ولی یه ماه پیش که نسخه پایدار و بعدش نسخه روزانه رو (proposed)  تو هردو کیبورد فارسی نداشت و تو نسخه روزانه که دوربین مشکل داشت.
می خواستم بدونم چه نسخه ای نصب کردی؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #96 : 11 آبان 1394، 12:47 ب‌ظ »
منم همون استیبل رو نصب کردم. منتها هنوز توش نیفتادم که ببینم چی داره چی نداره.
کیبورد رو که باید برنامه‌ش رو براش نصب کنی تا فارسی بگیره.
دوربین هم توی استیبل مشکلی نداره. منم یه بار rc-proposed رو نصب کردم ولی چون دیلی بیلد بود، یکم مشکل داشت. دو هفته ی دیگه آپدیت OTA-8 میاد و باید تا اون موقع صبر کنیم ببینیم چیا فیکس میشن  ;)