انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: X11 دقیقاً چی محسوب ميشه؟  (دفعات بازدید: 2466 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ورگ

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • I am a dead man.
    • ورگ (ادبیات و فرهنگ گیلک)
پاسخ : X11 دقیقاً چی محسوب ميشه؟
« پاسخ #15 : 18 آبان 1394، 01:27 ب‌ظ »
cinnamon رو یه امتحانی بکن

یعنی این دسکتاپ رو روی اوبونتوم نصب کنم؟ الان این دوستمون گفت که بهتره این کار نشه.
www.v6rg.com
ادبیات و فرهنگ گیلک

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #16 : 18 آبان 1394، 02:35 ب‌ظ »
من سر تعریف x11 اختلاف نظر دارم.(بهترین کار خوندن ویکی پدیا یا ویکی خود محیط X هست)
ببینید x11 جایگزینی برای میزکار نیست! x11 همون سیستمی هست که محیط گرافیکی رو روی یونیکس ها ممکن می کنه (یک نرم افزار پایه ای هست) مثلا فرض کن دلفین (نرم افزار kde) بخواهد یک دایره توی صفحه رسم بکنه این خودش نمی تونه رسم بکنه یعنی نمی نونه مستفیم به کارت گرافیک دستور بده یا اینکه اجزای صفحه رو مدریت کنه بلکه به x11 می گه و اون رسم می کنه. محیط X دو قسمت داره یکی سرور و یکی کلاینت. قسمت سرور محیط x می یاد کیبورد و موس و گرافیک و مانیتور رو راه اندازی می کنه و قسمت کلاینت نرم افزار کاربردی است مثلا دولفین هست بعد دلفین می یاد به سرور محیط x وصل می شه و بهش می گه که فلان چیز را روی صفحه رسم کن بعد محیط X(سرور) می یاد اون رو رسم می کنه. قضیه xterm و xwm و ... اینها چیز دیگه است.
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #17 : 18 آبان 1394، 03:21 ب‌ظ »
ما هم گفتیم که X11 یه واسطی برای ارتباط با محیط گرافیکی هست. یه Display. که xterm‌ و.. به قول شما، کلاینت های اون هستن.

یعنی این دسکتاپ رو روی اوبونتوم نصب کنم؟ الان این دوستمون گفت که بهتره این کار نشه.

نه. شما میتونی از توزیع مینت استفاده کنی که همون اوبونتو هست منتها با میزکار cinnamon
هرچند سیاست های مختلفی داره و توش از ابزارهای غیرآزاد هم استفاده شده. ولی خب برای ویندوزدوستا  توزیع خوبیه  :D چون خودشو شبیه به ویندوز در آورده تا اونایی که از ویندوز میان سمت گنولینوکس، اخساس غریبی نکنن.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت