انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال در مورد تاثیر برنامه نویسی در ویندوز بر روی اوبونتو  (دفعات بازدید: 573 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mojtaba.sln

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 63
  • متن شخصی چیه دیگه؟؟؟ :))
سلام دوستان...
برای برنامه نویسی ++c از ویژوال استودیو استفاده می کنم.در ویندوز.
دانشجوی کامپیوترم و تازه کار در ++c به خاطر همین گاهی برنامه هایی که می نویسم ارور می ده.

دوستان همون طور که می دونند در برنامه نویسی ++c موقع نوشتن برنامه با اشاره گر ها(pointer) باید دقت کرد چون اگر جایی آدرس اشتباه داده بشه ممکنه بزنه اطلاعات جایی دیگه از حافظه رو پاک کنه.منم در برنامه نویسی اشاره گر ها گاهی با ارور های زمان اجرا (runtime) مواجه می شم که این بیش تر به خاطر آدرس دادن اشتباه به حافظه است.
حالا سوالم اینجاست که اگه آدرس اشتباه بدم به اشاره گر ، ممکنه فایل های سیستم عامل لینوکس بلایی سرشون بیاد؟؟؟چون خود ویندوز پوشه ی windows حالت safe شده هست و حتی اگه اشتباه برنامه نویسی ای هم باشه فایل هاش خراب نمی شه.اما در لینوکس نمی دونم چنین چیزی هست یا نه؟؟؟ویندوز و اوبونتو رو کنار هم دارم روی سیستمم.

گاهی توی اوبونتو با ارور های عجیبی برخورد می کنم ! ممکنه به خاطر برنامه نویسی ++c باشه؟؟؟و به خاطر اشتباهات برنامه نویسی؟؟؟؟

پیشاپیش ممنون بابت راهنمایی هاتون
تا یادگیری در حد کمال پیش خواهم رفت.

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
سلام دوستان...
برای برنامه نویسی ++c از ویژوال استودیو استفاده می کنم.در ویندوز.
دانشجوی کامپیوترم و تازه کار در ++c به خاطر همین گاهی برنامه هایی که می نویسم ارور می ده.

دوستان همون طور که می دونند در برنامه نویسی ++c موقع نوشتن برنامه با اشاره گر ها(pointer) باید دقت کرد چون اگر جایی آدرس اشتباه داده بشه ممکنه بزنه اطلاعات جایی دیگه از حافظه رو پاک کنه.منم در برنامه نویسی اشاره گر ها گاهی با ارور های زمان اجرا (runtime) مواجه می شم که این بیش تر به خاطر آدرس دادن اشتباه به حافظه است.
حالا سوالم اینجاست که اگه آدرس اشتباه بدم به اشاره گر ، ممکنه فایل های سیستم عامل لینوکس بلایی سرشون بیاد؟؟؟چون خود ویندوز پوشه ی windows حالت safe شده هست و حتی اگه اشتباه برنامه نویسی ای هم باشه فایل هاش خراب نمی شه.اما در لینوکس نمی دونم چنین چیزی هست یا نه؟؟؟ویندوز و اوبونتو رو کنار هم دارم روی سیستمم.

گاهی توی اوبونتو با ارور های عجیبی برخورد می کنم ! ممکنه به خاطر برنامه نویسی ++c باشه؟؟؟و به خاطر اشتباهات برنامه نویسی؟؟؟؟

پیشاپیش ممنون بابت راهنمایی هاتون
سلام
به نظرم سؤالتون رو جزئی‌تر بپرسین بهتره. مثلاً نمونه کُد بزارین و بگین از چه کامپایلری استفاده می‌کنید.

آفلاین احسان فعالپور

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 408
یه برنامه هر چند هم غلط تا دسترسی روت نداشته باشه نمیتونه صدمه ای به فایلهای روت بزنه.
عضو ارشد فدراسیون بیکاران ایران FBI

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1619
    • در دفاع از آزادی بیان
مطمئنا سی پلاس پلاس یک ابزار خیلی قوی است و می تونه به خیلی جاها دست بزنه. اما عملا این وقتی اتفاق می افته که خیلی آگاهانه سعی کنی روی دیسک بنویسی و به برنامه هم دسترسی روت بدی. این اتفاق تقریبا غیر ممکنه «اتفاقی» اتفاق بیافته (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خیالت جمع. کامپایلر gcc روی گنو/لینوکس حواسش جمعه و و نمی‌ذاره خارج از محدوده‌ای که روی حافظه برای برنامه تعریف شده، کاری انجام بدی.
در مورد ارورهای برنامه‌نویسی هم احتمالاُ به این خاطره که استاندارد برنامه نمی‌نویسی. سعی کن همیشه از کتاب‌خونه‌های استاندارد ++C استفاده کنی.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن