انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آموزش نصب اوبونتو روی هارد اکسترنال/فلش  (دفعات بازدید: 3198 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mehhrad

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
این اولین پست من تو انجمنه
میخوام ک اوبونتو رو روی هارد اکسترنال نصب کنم و حالت پورتابل داشته باشه ک بشه روی سیستم های دیگه هم اجرا کنم. کسی میتونه کمک کنه؟
//هارد اکسترنال رو مصل هارد معمولی پارتیشن بندی کردم و یه پارتیشن ۴ گیگی برا بووت ساختم و برای بوت لودر انتخاب کردم ولی بعد از نصب بووت نمیشه !!!
« آخرین ویرایش: 26 مهر 1394، 09:43 ب‌ظ توسط mehhrad »
ممنونم از بچه های این انجمن

آفلاین tdhmh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 149
این اولین پست من تو انجمنه
میخوام ک اوبونتو رو روی هارد اکسترنال نصب کنم و حالت پورتابل داشته باشه ک بشه روی سیستم های دیگه هم اجرا کنم. کسی میتونه کمک کنه؟
//هارد اکسترنال رو مصل هارد معمولی پارتیشن بندی کردم و یه پارتیشن ۴ گیگی برا بووت ساختم و برای بوت لودر انتخاب کردم ولی بعد از نصب بووت نمیشه !!!
حالا باید زمانی که سیستم رو روشن میکنی باید انتخاب کنی که از روی هارد اکسترنال بوت کنه

آفلاین mehhrad

• Newbie
  • *
میخوام ک اوبونتو رو روی هارد اکسترنال نصب کنم ...نصب بووت نمیشه !!!
حالا باید زمانی که سیستم رو روشن میکنی باید انتخاب کنی که از روی هارد اکسترنال بوت کنه
از روی بوت منو یو اس بی رو انتخاب میکنم اصلن صفحه همونجوری سیاه میمونه هیچی نمیشه ... هارد داخلی رو هم قطع میکنم ...
باز با easybsc و تنظیمات grub2 از روی پارتیشن بووت ,ک قبلن درس کردم, بوت میشه صفحه ی grub2میاد گزینه اولو میزنم یه صفخه ی بنفش میاد و همینجوری میمونه!!! هاردم یو اس بی ۳ هستش ... نباید اینقدر طول بکشه لودش!!!

روش اصولی نصب اوبونتو بصورت پورتابل چیه؟
« آخرین ویرایش: 26 مهر 1394، 09:44 ب‌ظ توسط mehhrad »

آفلاین tdhmh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 149
میخوام ک اوبونتو رو روی هارد اکسترنال نصب کنم ...نصب بووت نمیشه !!!
از روی بوت منو یو اس بی رو انتخاب میکنم اصلن صفحه همونجوری سیاه میمونه هیچی نمیشه ... هارد داخلی رو هم قطع میکنم ...
باز با easybsc و تنظیمات grub2 از روی پارتیشن بووت ,ک قبلن درس کردم, بوت میشه صفحه ی grub2میاد گزینه اولو میزنم یه صفخه ی بنفش میاد و همینجوری میمونه!!! هاردم یو اس بی ۳ هستش ... نباید اینقدر طول بکشه لودش!!!

روش اصولی نصب اوبونتو بصورت پورتابل چیه؟

من خودم روی هارد اکسترنال نصب نکردم ولی بصورت لایو خیلی راحت اجرا میشه
چرا لایو اجراش نمیکنی

آفلاین امیــــــر

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 617
  • نرم‌افزار مال منه، نه من مال اون
اوبونتو رو بریز روی فلش Bootable و هر جا که خواستی از حالت Live ( زنده بدون نیاز به نصب ) بیارش بالا ازش استفاده کن البته نمیتونی برنامه هایی رو که روش نصب میکنی با خودت جابجا کنی این بدیشه !

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 992
  • <شعار>این یک شعار است</شعار>
    • تارنمای فاروق
میشه! اوبونتو از معدود توزیع هایی هست که میتونی اینطور ازش استفاده کنی.
به صورت لایو میریزی رو فلش و اگه بهش فضا هم داده بودی برنامه هات و فایل های شخصیت هم ذخیره میشد و بالا میومد.مثل یه اوبونتو نصب شده.
http://pcworms.blog.ir
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC

آفلاین mehhrad

• Newbie
  • *
نه اینایی ک گفتید جواب من نیست

آفلاین alih_net

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 596
    • سیدعلی حسینی
پارتیشن 4 گیگی برای بوت بیش از حد نیازه!

میتونید کل هارد رو به دو پارتیشن تقسیم کنید و از اولی به عنوان پارتیشن ریشه استفاده کنید. اینکه دومی به صورت پیشفرض ماونت باشه مثلا به عنوان پارتیشن هوم یا هر چیز دیگه کاملا به نیاز خودتون وابسته‌است.

روش نصب هم فرقی با نصب روی هارد اینترنال نداره . فقط دقت کنید که گراب حتما روی هارد اکسترنال نصب شه. ( حدس میزنم موقع نصب به این مورد دقت نکردید و بوت لودر روی هارد اول نصب شده.)
« آخرین ویرایش: 24 آبان 1394، 06:55 ب‌ظ توسط مَدَّکْ »

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
حرف‌های مدک تایید میشه، موقع نصب، هارد اصلی رو از سیستم جدا کن.

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
موقع نصب، هارد اصلی رو از سیستم جدا کن.
لازم نیست. فقط موقع نصب grub رو روی sda نصب نکن.

آفلاین mehhrad

• Newbie
  • *
موقع نصب، هارد اصلی رو از سیستم جدا کن.
لازم نیست. فقط موقع نصب grub رو روی sda نصب نکن.
طبق سخنان ایشون http://linuxseason.ir/5411/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D9%86%D8%B5%D8%A8-ubuntu-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-8-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7.html

و جوری ک گفتم پارتیشن چهار گیگی رو برای بووت انتخاب کردم روی خود هارد اکسترنال

مشکل اینجاس ک چرا بار اول که طبق دستور اوشون نصب کردم بووت نمیشد؟

آخر سر هم هارد داخیلو کلل لن جدا کردم
بعدش گزینه ای ک کل هارد رو پاک و پارتیشنبندی میکنه زدم و اوبونتو نصب شد بووت هم شد
بعدش با gparted پارتیشن  دومی رو پاک و پارتیشن بندی کردم ... این روش کاملن غیر اصولیه یکم هم وقت گیر بود جابجا کردن پارتیشن swap
 :lolflag: