انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ظاهر گرافیکی لینوکس به ویژه اوبونتو  (دفعات بازدید: 19361 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین n0o0b_sina

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 58
پاسخ : ظاهر گرافیکی لینوکس به ویژه اوبونتو
« پاسخ #45 : 20 فروردین 1395، 04:30 ق‌ظ »
می‌شه اون دوستانی که می‌گن آفیس مایکروسافت هم‌سطح یا حتا بهتر!!! از لیبره آفیسه دلیلش رو هم ارائه کنند؟ از نظر محیط گرافیکی که آفیس مایکروسافت با استفاده از ریبون و اشغال مقدار بسیار زیادی از فضای ارزشمند عرضی، سه هیچ از لیبره‌آفیس با داشتن نوار کناری عقبه. در پشتیبانی از زبان فارسی هم که مایکروسافت فقط موارد کلّی رو پوشش داده، در حالی که لیبره‌آفیس نه‌تنها پشتیبانی کامل از زبان فارسی داره، که حتا رابط کاربری اون هم کاملاً فارسی است.

از یاد نبریم که وقتی در مورد دو نرم‌افزار صحبت می‌کنیم، آزاد بودن یک نرم‌افزار مهم‌ترین شاخص برتری اون به هر نرم‌افزار دیگه‌ایه و بعد از این دیگه هیچ بحثی پذیرفته نیست: ولی در این مورد نه تنها بحث غلط بود که باعث شد موقع خوندن این مطلب در مورد آفیس مایکروسافت که یک محصول کاملاً به‌در نخوره و مشکلات اساسی کاربردپذیری داره، از خنده دل‌درد بگیرم، برای همین این رو نوشتم!
شما بهتره دل درد نگیری و اگه برنامه نویسی بلدی بری باگ های لیبره آفیس رو رفع کنی
یکیش رو من میگم بسم الله
وقتی num lk فعال هست توی libreoffice نصب شده روی centos 7 من نمیتونم عدد فارسی تایپ کنم! در صورتی که توی بقیه ی نرم افزارا + زبان انگلیسی این مشکل وجود نداره.
البته با بخش دوم صحبتاتون موافقم.
یا علی

آفلاین n0o0b_sina

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #46 : 20 فروردین 1395، 04:31 ق‌ظ »
به نظر میرسه تا زمانی که مدل درآمدی برای متن باز ها ایجاد نشده این بحث ها ادامه داره و در بعضی مواقع نرم افزار های متن باز دیگه توسعه پیدا نمیکنن و discontinue میشن

شما به اندروید دقت کنید چون یه مدل درآمدی داره همینجور توسعه پیدا میکنه به نظر من گوگل چون یه شرکت تجاری بود باعث شد این توسعه در سریعترین زمان اتفاق بیفته
متاسفانه همینطوره

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 992
  • <شعار>این یک شعار است</شعار>
    • تارنمای فاروق
« پاسخ #47 : 20 فروردین 1395، 11:32 ق‌ظ »
اگر چیزی که پیدا کردید واقعا یک باگه پس چرا گزارشش نمیدید؟
http://pcworms.blog.ir
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC

آفلاین امیــــــر

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 617
  • نرم‌افزار مال منه، نه من مال اون
« پاسخ #48 : 20 فروردین 1395، 06:25 ب‌ظ »
می‌شه اون دوستانی که می‌گن آفیس مایکروسافت هم‌سطح یا حتا بهتر!!! از لیبره آفیسه دلیلش رو هم ارائه کنند؟ از نظر محیط گرافیکی که آفیس مایکروسافت با استفاده از ریبون و اشغال مقدار بسیار زیادی از فضای ارزشمند عرضی، سه هیچ از لیبره‌آفیس با داشتن نوار کناری عقبه. در پشتیبانی از زبان فارسی هم که مایکروسافت فقط موارد کلّی رو پوشش داده، در حالی که لیبره‌آفیس نه‌تنها پشتیبانی کامل از زبان فارسی داره، که حتا رابط کاربری اون هم کاملاً فارسی است.

از یاد نبریم که وقتی در مورد دو نرم‌افزار صحبت می‌کنیم، آزاد بودن یک نرم‌افزار مهم‌ترین شاخص برتری اون به هر نرم‌افزار دیگه‌ایه و بعد از این دیگه هیچ بحثی پذیرفته نیست: ولی در این مورد نه تنها بحث غلط بود که باعث شد موقع خوندن این مطلب در مورد آفیس مایکروسافت که یک محصول کاملاً به‌در نخوره و مشکلات اساسی کاربردپذیری داره، از خنده دل‌درد بگیرم، برای همین این رو نوشتم!
شما بهتره دل درد نگیری و اگه برنامه نویسی بلدی بری باگ های لیبره آفیس رو رفع کنی
یکیش رو من میگم بسم الله
وقتی num lk فعال هست توی libreoffice نصب شده روی centos 7 من نمیتونم عدد فارسی تایپ کنم! در صورتی که توی بقیه ی نرم افزارا + زبان انگلیسی این مشکل وجود نداره.
البته با بخش دوم صحبتاتون موافقم.
یا علی
توی سیستم‌عامل‌های متن باز به شکل پیش‌فرض برای نوشتن اعداد به هر زبانی باید از ردیف بالای صفحه کلید استفاده کنی که کاملا هماهنگه، ممکنه صفحه‌مجزای اعدادت بخاطر غیراستاندارد بودن ناهماهنگ باشه پس این یه باگ نیست ;)
با اجازه دانیال عزیز، شما بی مطالعه قضاوت نکن، این لینک رو ملاحظه بفرما دوست من ;)

آفلاین n0o0b_sina

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #49 : 21 فروردین 1395، 09:49 ب‌ظ »
اگر چیزی که پیدا کردید واقعا یک باگه پس چرا گزارشش نمیدید؟
نسخه libre من قدیمی هست، سرم خلوت شد آپدیت میکنم اگه درست نشد گزارش میدم
یاعلی
« آخرین ویرایش: 21 فروردین 1395، 09:53 ب‌ظ توسط n0o0b_sina »

آفلاین n0o0b_sina

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #50 : 21 فروردین 1395، 09:51 ب‌ظ »
توی سیستم‌عامل‌های متن باز به شکل پیش‌فرض برای نوشتن اعداد به هر زبانی باید از ردیف بالای صفحه کلید استفاده کنی که کاملا هماهنگه، ممکنه صفحه‌مجزای اعدادت بخاطر غیراستاندارد بودن ناهماهنگ باشه پس این یه باگ نیست ;)
صفحه من مجزا نیست، شماره های keypad منظورمه که با num lk فعال میشن
این یه باگه، من قبلا درباره این باگ تحقیق کردم چون مثله شما فکر میکردم باگ نیست
البته نسخه libreoffice من قدیمی هست، منتظرم آپدیت کنم اگه درست نشد گزارش بدم (البته بروزرسانی نسخه اصلی، معمولا باگ ها باید توی نسخه PATCH رفع بشن نه اصلی...)
یاعلی
« آخرین ویرایش: 21 فروردین 1395، 09:58 ب‌ظ توسط n0o0b_sina »

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
« پاسخ #51 : 24 فروردین 1395، 12:58 ب‌ظ »
البته نسخه libreoffice من قدیمی هست، منتظرم آپدیت کنم اگه درست نشد گزارش بدم (البته بروزرسانی نسخه اصلی، معمولا باگ ها باید توی نسخه PATCH رفع بشن نه اصلی...)
یاعلی
سلام
اگر می‌خوای با کی‌پد سمت راست، اعداد فارسی رو بنویسی، از قسمت انتخاب زبان بجای انتخاب persian گزینهٔ persian with keypad رو انتخاب کن.

آفلاین n0o0b_sina

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #52 : 25 فروردین 1395، 07:52 ب‌ظ »
یاعلی
سلام
اگر می‌خوای با کی‌پد سمت راست، اعداد فارسی رو بنویسی، از قسمت انتخاب زبان بجای انتخاب persian گزینهٔ persian with keypad رو انتخاب کن.

سلام
عزیز دل عرض کردم که توی بقیه نرم افزار ها مشکلی وجود نداره اینی که شما میفرمایید رو اگه انتخاب نکنیم از اعداد keypad توی بقیه نرم افزار ها هم نمیشه استفاده کرد.
لطفا دقت کنید داریم درباره باگ صحبت میکنم.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #53 : 26 فروردین 1395، 12:09 ق‌ظ »
کلی بحث‌های بی‌ربط و نامرتبط که مقدار عمده‌ی اون بخاطر عدم اطلاعات کافی هست. اگر باگ‌ریپورت هم می‌خواید بکنید، اینجا جاش نیست، و البته باگ‌ریپورت یک نسخه‌ی خیلی قدیمی کار بی‌فایده‌ای هستش.