انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا موقع ریست یا خاموش کردن صفحه این جوری میشه  (دفعات بازدید: 3256 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رسول

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
با سلام
بچه ها من نمی دونم چرا صفحه من بعد از نصب کارت گرافیک و این که از گرافیک دیفالت
بر می دارم صفحه لودین و ری استارت این جوری میشه .

من اوبونتوی 10.04 و 10.10 نصب کردم دو تا ایجوری بود.
من زمان نصب چه به اینترنت وصل باشم چه نباشم اینجوری می شه . زمان نصب ایران رو انتخاب می کنم و ...
روی 2 تا یا 3 تا پارتیشن نصب کردم . که حتی در بعضی موارد یک پارتشن سوپ و 2 تا EXT4 انتخاب کردم

زمانی که با اینترنت نصب کردم همه چیز نصب می شود به جز گرافیک و گرافیک رو باید نصب می کردم.  یک با ویکی چند بار با
دوستانی که توی انجمن نصب رو گزشتن نصب کردم . compiz ها کار می کنه خوب هم کار می کنه فقط این مشکل رو دارم

کارت گرافیکم nvidia 8600 GT 1gig

مین بورد هم msi

خواهشن کمک کنید.  boot spalsh  یا نصب نمیشه یا کار نمی کنه
ممنون

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
البته خوب فکر کنم یک مزیت دداره و اون هم بوت کردن سریعتره !  ;D احتمال داره مشکل از پشتیبانی نکردن کارتت از بوت گرافیکیه ( که بعید می دونم ) در هر صورت فکر کنم با نصب pymouth حل بشه و بهتره یه راه دیگه رو هم امتحان کنی یه تاپیک قبلا زده بودند اصلاح بوت گرافیکی که رزولووشن صفحه تغییر میداد شاید مشکلتو حل کنه .

lomion

• مهمان
راه حل پلی موت، راه خیلی خوبیه و مشکلات رو حل می کنه :) برای من که این مشکل رو داشتم حل کرد.

آفلاین رسول

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
راه حل پلی موت، راه خیلی خوبیه و مشکلات رو حل می کنه :) برای من که این مشکل رو داشتم حل کرد.

سلام
این که یعنی چی؟؟؟؟؟؟
ممنون که کمک می کنین

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
پاسخ به: چرا موقع ریست یا خاموش کردن صفحه این
« پاسخ #4 : 05 بهمن 1389، 01:08 ب‌ظ »
ببخشید اسم درستش plymouth هستش .
« آخرین ویرایش: 05 بهمن 1389، 01:10 ب‌ظ توسط *mahdiar* »

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
یه سرچ تو گوگل یا omgubuntu بکنی توضیح داده راستش من خودم خیلی کارا رو انجام دادم آخرش نفهمیدم چی شد  ;D

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
این یک مشکل شایع در اوبونتو ۱۰.۱۰ و ۱۰.۰۴ هست و تو این انجمن بارها درموردش سوال شده (فکر کنم دفعه سوم چهارم هست که من این لینک‌ها رو می‌زارم حالا کاربرای دیگه چقدر به این سوال جواب دادند بماند)

http://news.softpedia.com/news/How-to-Fix-the-Big-and-Ugly-Plymouth-Logo-in-Ubuntu-10-04-140810.shtml

http://www.1itnevis.com/2010/07/blog-post_9981.html

آفلاین moli_ahmad

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
  • چیزی نیست
دوستان سلام منم همین مشکل رو دارم البته من ابونتو 15 رو نصب کردم ک با همین مشکل بر خوردم و حتی 14 هم نصب کردم هم همین جوری شد دوستان کمک کنید چون واقعا سیستم به فنا میره همش دستی خاموشش کنم

آفلاین relsi1053

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
دوستان سلام منم همین مشکل رو دارم البته من ابونتو 15 رو نصب کردم ک با همین مشکل بر خوردم و حتی 14 هم نصب کردم هم همین جوری شد دوستان کمک کنید چون واقعا سیستم به فنا میره همش دستی خاموشش کنم
بعده نصب درایور؟
گرافیکتون چیه؟
اساس سیستم عاملی که شما اسمش رو میذاری گنو/لینوکس (به هر دلیلی) لینوکسه !
و شما با درک درستی از اینکه به چی سیستم‌عامل گفته میشه باید به این درک برسی که اسم سیستم عاملی که راجبش حرف میزنی "لینوکس" میتونه باشه اما "گنو" هرگز!
این انجمن هم بیشتر از اینکه اوبونتویی باشه سنگ استالمن رو به سینه میزنه!