انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: فارسی نمایش دادن یک txt بعد از دریافت خروجی  (دفعات بازدید: 2053 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین babakubuntu

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
سلام

دوستان script من بعد از اینکه به database متصل شده و query مربوطه مبگیره در یک فایل txt ذخبره میکنه اما اگر درپاسخ query مربوطه فارسی داشته باشیم . بعد که فایل باز کنم تمامی فارسیها با ??????? نشون میده چطور میشه کاری کرد که وقتی فایل txt باز میکنم قسمتهای فارسی همون فارس نشون بده مثل اسم طرف و .....

باسپاس

آفلاین babakubuntu

• Jr. Member
  • *
سلام

دوستان script من بعد از اینکه به database متصل شده و query مربوطه مبگیره در یک فایل txt ذخبره میکنه اما اگر درپاسخ query مربوطه فارسی داشته باشیم . بعد که فایل باز کنم تمامی فارسیها با ??????? نشون میده چطور میشه کاری کرد که وقتی فایل txt باز میکنم قسمتهای فارسی همون فارس نشون بده مثل اسم طرف و .....

باسپاس

جدا هسچکدوم از دوستان به این مشکل نخوردن تا به حال  ؟

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
سلام

باسپاس

جدا هسچکدوم از دوستان به این مشکل نخوردن تا به حال  ؟
سلام
به نظرم یک نمونه کُد بذارید. شاید اینطوری دوستان راحت‌تر بتونن کمک کنن.

آفلاین msajadi832

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
  • http://appza.ir
    • اپزا: ابزار هوشمند کسب و کار شما
یه احتمال اینه که encoding درست تنظیم شده؟ هم توی دیتابیس و هم موقع ذخیره در فایل
برای فارسی utf8 هست

آفلاین babakubuntu

• Jr. Member
  • *
یه احتمال اینه که encoding درست تنظیم شده؟ هم توی دیتابیس و هم موقع ذخیره در فایل
برای فارسی utf8 هست

این کد من

cd /home/oracle ; . db-env; sqlplus -s / as sysdba << EOF >/dev/null
spool /tmp/result.txt replace
@/tmp/script.sql
spool off
EOF

اما خروجی که در فایل result .txt  میریزه اگر فارسی باشه همش ؟؟؟؟؟؟؟ ( علامت سوال ) نمایش داده میشه موقع باز کردن مطمینا یک راه حل داره این utf8 کجای اسکریپت باید گفت ؟ به چه صورت ؟؟