0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
sudo apt-get install apturl
sudo apt-get update && sudo apt-get install acetoneiso
This disc contains a "UDF" file system and requires an operating systemthat supports the ISO-13346 "UDF" file system specification.
سلاممن با این برنامه بعضی از ایمیج هایی که سوار میکنم (mount) محتویاتش رو نشون نمیده به جاش یه فایل تکست هست که توش اینا رو نوشته:کد: [انتخاب]This disc contains a "UDF" file system and requires an operating systemthat supports the ISO-13346 "UDF" file system specification.چی کار باید بکنم؟ میخوام تبدیلش کنم به iso. این رو هم بگم که اون دوتا ایمیجی که اینجور شد فرمتشون nrg بودند.
نسخه 2.0.2 این برنامه تبدیل به یک برنامه همه کاره شده !! از جمله امکانات جدید این نسخه اضافه شدن قابلیت rip کردن فیلم های dvd به xvid-avi و قابلیت تبدیل فرمت های ویدیویی مختلف به xvid-avi و قابلیت دانلود فیلم از YouTube میباشد.
نقلقول از: Hosein-LS در 21 اردیبهشت 1387، 10:48 بظنسخه 2.0.2 این برنامه تبدیل به یک برنامه همه کاره شده !! از جمله امکانات جدید این نسخه اضافه شدن قابلیت rip کردن فیلم های dvd به xvid-avi و قابلیت تبدیل فرمت های ویدیویی مختلف به xvid-avi و قابلیت دانلود فیلم از YouTube میباشد.سلام می شه طریقه نصبش رو توضیح بدید
sudo add-apt-repository ppa:samrog131/ppa && sudo apt-get update && sudo apt-get install acetoneiso
نقلقول از: saeedmar در 14 اسفند 1388، 03:31 بظنقلقول از: Hosein-LS در 21 اردیبهشت 1387، 10:48 بظنسخه 2.0.2 این برنامه تبدیل به یک برنامه همه کاره شده !! از جمله امکانات جدید این نسخه اضافه شدن قابلیت rip کردن فیلم های dvd به xvid-avi و قابلیت تبدیل فرمت های ویدیویی مختلف به xvid-avi و قابلیت دانلود فیلم از YouTube میباشد.سلام می شه طریقه نصبش رو توضیح بدیدبرای نصب آخرین نسخه (2.2.1) در K/Ubuntu 9.10 کافیه دستور زیر رو در ترمینال اجرا کنید:کد: [انتخاب]sudo add-apt-repository ppa:samrog131/ppa && sudo apt-get update && sudo apt-get install acetoneiso
نقلقول از: Hosein-LS در 15 اسفند 1388، 11:11 بظنقلقول از: saeedmar در 14 اسفند 1388، 03:31 بظنقلقول از: Hosein-LS در 21 اردیبهشت 1387، 10:48 بظنسخه 2.0.2 این برنامه تبدیل به یک برنامه همه کاره شده !! از جمله امکانات جدید این نسخه اضافه شدن قابلیت rip کردن فیلم های dvd به xvid-avi و قابلیت تبدیل فرمت های ویدیویی مختلف به xvid-avi و قابلیت دانلود فیلم از YouTube میباشد.سلام می شه طریقه نصبش رو توضیح بدیدبرای نصب آخرین نسخه (2.2.1) در K/Ubuntu 9.10 کافیه دستور زیر رو در ترمینال اجرا کنید:کد: [انتخاب]sudo add-apt-repository ppa:samrog131/ppa && sudo apt-get update && sudo apt-get install acetoneisoآقا حسین، کارت خیلی درسته، چند بار دیگه هم توضیحت کامل بوده، دستت درد نکنه اساسی راهم انداختیفقط یه سوال ، اگر بخوام خودم ماهی بگیرم چه جوری هست؟ یعنی این دستور ها رو از کجا یاد می شه گرفت؟ البته من خیلی تازه کارم