انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در به اشتراک گزاری اینترنت از ویندوز به اوبونتو 9.04  (دفعات بازدید: 1665 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین morteza2985

• Full Member
  • *
  • ارسال: 117
من با این شبکه یک مشکل دارم اونم اینکه , با اینکه لینوکس و ویندوز با هم شبکه اند و لینوکس میتونه پوشه های اشتراک ویندوز رو ببینه , ولی وقتی تو ویندوز اینترنت رو به اشتراک می ذارم , از تو لینوکس نمی شه به اینترنت وصل شد .
یه چند تا پست رو خوندم ولی چون پست ها یکم قدیمی بود , نتونستم درستش کنم.( هرچند که یکمم تازه کارم)
کسی میتونه به ما کمک کنه که این لینوکس رو بالاخره به اینترنت وصل کنیم؟

آفلاین SAM1

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 382
  • LONG LIVE FREEDOM
۱. از به اشتراک گذاشته شدن اینترنت در ویندوز اکس پی مطمئن بشید (این اینترنت کانکشن شیرینگ ویندوز تا حالا از من خیلی فسفر سوزونده!).
۲. روی آیکن شبکه در پانل بالایی اوبونتو راست کلیک کنید و Edit connection را بزنید. در قسمت Wired به زبانه IPv4 برید و Method روی Manual گذاشته و تنظیمات IP را به شرح زیر وارد کنید:

الف) Subnet mask همون مقدار پیشفرض ویندوز یعنی 255.255.255.0
   ب) IP در محدوده IP سیستم ویندوزی. یعنی اگر IP ویندوز 192.168.0 نقطه فلان هست IP اوبونتو هم 192.168.0 نقطه فلان باشه (و البته متفاوت).
   پ) برای Default gateway و DNS Server هم IP سیستم ویندوز دار را وارد کنید.
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند، به پای هرزه علفهای باغ کال پرست

وطنم

آفلاین royaflash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 466
  • تلاش برای بهتر شدن بهترین شیوه زندگی است (سقراط)
    • در مفهوم اپن سورس ، گنو/لینوکس
۱. از به اشتراک گذاشته شدن اینترنت در ویندوز اکس پی مطمئن بشید (این اینترنت کانکشن شیرینگ ویندوز تا حالا از من خیلی فسفر سوزونده!).
۲. روی آیکن شبکه در پانل بالایی اوبونتو راست کلیک کنید و Edit connection را بزنید. در قسمت Wired به زبانه IPv4 برید و Method روی Manual گذاشته و تنظیمات IP را به شرح زیر وارد کنید:

الف) Subnet mask همون مقدار پیشفرض ویندوز یعنی 255.255.255.0
   ب) IP در محدوده IP سیستم ویندوزی. یعنی اگر IP ویندوز 192.168.0 نقطه فلان هست IP اوبونتو هم 192.168.0 نقطه فلان باشه (و البته متفاوت).
   پ) برای Default gateway و DNS Server هم IP سیستم ویندوز دار را وارد کنید.

سلام دوستان عزیز
حال ما میخواهیم از لینوکس به ویندوز اینترنت share کنیم
ما وقتی در قسمت تنطیمات internet
تو قسمت method  ما وقتی share to other computer رو انتخاب میکنیم تا برای سیستم های دیگه قابل استفاده باشه ما خودمون نمیتونیم وصل بشیم به اینترنت
حال چطوری از لینوکس به ویندوز internet  به اشتراک بذاریم.
ممنونم
موفق و لینوکسی باشید
وبلاگ |
وب سایت [url=http://unixmen.ir]

در صورت نیاز+ شماره تلفن 09141100257

آفلاین roozy

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
پاسخ به: مشکل در به اشتراک گزاری اینترنت از و
« پاسخ #3 : 16 اسفند 1388، 04:27 ب‌ظ »
من شبکم وصله ! یعنی دارم از اینترنت شیر شدم استفاده می کنم ! اما وقتی ping می کنم ! چیزی جواب نمی ده !?
« آخرین ویرایش: 16 اسفند 1388، 04:33 ب‌ظ توسط roozy »