انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: درخواست معرفی سرویسی برای چت خصوصی بین دو نفر (حل شد)  (دفعات بازدید: 6127 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
تا وقتی که با SSH بشه به یکی از این کامپیوترها وصل شد، این روش قابل انجامه و قابل شنود هم نیست.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
تا وقتی که با SSH بشه به یکی از این کامپیوترها وصل شد، این روش قابل انجامه و قابل شنود هم نیست.

آها. حله. ولی خب یه مشکل هست. اونم اینه که درسته که من از نظر اون نفر آدم مورد اعتمادی هستم و همین طور اون از نظر من، ولی ممکنه هر دومون دوست نداشته باشیم کسی به سیستم ما ریموت بزنه. بدیش اینه وقتی طرف ssh میزنه دیگه میتونه به همه چیز سیستم دسترسی داشته باشه و این قضیه دیگه شوخی بردار نیست :D
واسه همین روشی باشه که دو نفر باهم فقط چت کنن. دیگه دسترسی به جاهای دیگه ی سیستم های همدیگه نداشته باشن :D
فعلا دارم روشی که مسعود جان گفت رو انجام میدم. خیلی کار جالبیه. ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
ولی ممکنه هر دومون دوست نداشته باشیم کسی به سیستم ما ریموت بزنه. بدیش اینه وقتی طرف ssh میزنه دیگه میتونه به همه چیز سیستم دسترسی داشته باشه و این قضیه دیگه شوخی بردار نیست :D
روی کامپیوتر اول یک کاربر جدید ایجاد می‌کنی، بعد توی اون کامپیوتر یک چنین فایلی درست می‌کنی:
#!/bin/bash
nc localhost 1215
بهش قابلیت اجرایی میدی و بعد اون رو به عنوان Shell اون کاربر تنظیم می‌کنی. حالا کاربر تا با ssh وصل می‌شه، مستقیم وارد محیط nc میشه و هیچ گونه دسترسی‌ای به کامپیوتر شما نخواهد داشت.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
مشکل اینه من به کامپیوتر دوم دسترسی فیزیکی ندارم. یعنی باید اون اسکریپت رو بفرستم برای نفر دوم تا اون روی سیستم خودش اجراش کنه و شل خودشو براش تنظیم کنه. که خب قاعدتا میتونه تنظیم نکنه و با دسترسی کامل بهم ssh بزنه.
یا اینکه منظورتون اینه که دسترسی شل کاربر جدیدی رو که ساختم محدود بشه به nc؟
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
کامپیوتر دوم که شما بهش دسترسی نداری تنها این رو می‌نویسه و نیاز نیست هیچ کار دیگه‌ای بکنه:
ssh user@YourIPorHost

بقیه‌ی تنظیمات رو شما روی کامپیوتر اول انجام میدی.

آفلاین hamidrezakp

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 432
  • Life is Good With GNU/Linux
    • Hamidrezakp Web Site
خب اگر با سوکت برنامه بنوسیم و رمز  هم برای ورود بزاریم امنیتش خوبه ؟
HamidRezaKP.ir
Any fool can write code that a computer can understand. Good programmers write code that humans can understand.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
کامپیوتر دوم که شما بهش دسترسی نداری تنها این رو می‌نویسه و نیاز نیست هیچ کار دیگه‌ای بکنه:
ssh user@YourIPorHost

بقیه‌ی تنظیمات رو شما روی کامپیوتر اول انجام میدی.

آها. پس من روی کامپیوتر خودم یه کاربر بسازم که فقط شلش، nc رو ران کنه. درسته؟
و بعد وقتی کامپیوتر دوم میخواد ssh بزنه به اون کاربر جدید، فقط nc رو ببینه و و منم توی کاربر خودم چون nc رو ران کردم، با هم ارتباط پیدا می کنیم. درسته؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
خب دوستان، حل شد قضیه  \\:D/
یک روش میشه xmpp که با کمک مسعودجان راه اندازی شد.
فرمولی که برای من راه افتاد این بود: نرم افزار ejabberd و انتخاب یک دامین و آیپی استاتیک و فوروارد کردن پورت‌های xmpp روی لوکال برای سرور. و نصب پیجین برای کلاینت.

یک روش هم میشه همین NC که معین جان گفت. اونم یعنی ساختن یه کاربر جدید با شل محدود و ssh زدن نفر دوم به اون کاربر و صدا زدن nc روی پورت مشخص برای رد و بدل کردن پیام روی nc کاربر خودم. که باز مستلزم داشتن آیپی استاتیک یا ddns برای فوروارد کردن پورت های ssh روی لوکال هست.  ;)

آفلاین sct

• Full Member
  • *
  • ارسال: 167
اگر با وصل شدن به ت+ور مشکلی نداری این پیام رسان ها عالی هستن و دقیقا میتونن نیاز شمارو برطرف کنند .
اولیش tor messenger هست که فعلا نسخه های ابتداییش بیرون اومده ولی با تستی که کردم کاملا جوابگوست و میتونید از انواع سرویس دهنده ها مثل فیسبوک و گوگل استفاده کنید با این تفاوت که پیشفرض OTR فعال هست و کلاینت هم کانفیگ و استفادش کاملا شبیه تور بروزر هست از لینک های زیر میتونی دریافت کنی . البته دقت داشته باش که مثلا فیسبوک metadata رو داره یعنی میدونه کی با کی داره چت میکنه(username) ولی محتوا رمزشدست بخاطر استفاده از OTR .
https://blog.torproject.org/blog/tor-messenger-beta-chat-over-tor-easily
https://trac.torproject.org/projects/tor/wiki/doc/TorMessenger#Downloads

دومی که خیلی ایده آله Ricochet هست که از ت+ور استفاده میکنه با این تفاوت که از Hidden Service شبکه تور استفاده میکنه و کاملا end-to-end هست و اینجا بحث metadata هم منتفی میشه . این شیوه چت کردن نیازی به سرور نداره چون که هر دو طرف هیدن سرویس خودشون رو دارن و اطلاعات فقط روی کامپیوتر طرفین ذخیره میشه . برای اطلاعات در مورد Hidden Service سرچ کنید . اگر torrc این پیامرسان رو ویرایش کنید میتونید از طریق پل متصل بشید . لینک :
https://ricochet.im

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
ممنون بابت پیشنهادت
فعلا کارم با xmpp راه افتاده. یه چند روزیه که هر پلی برای Tor انتخاب می‌کنم، نتیجه‌ی خوبی نداره. همش قطع و وصل و اینا... فکر کنم به خاطر ISP باشه (Hiweb)
واسه همین فعلا دور OTR رو خط کشیدم. الانم سرور روی سیستم خودمه و از این نظر کسی خیالم راحت‌تره که کسی لوگ پیامای مارو نداره. حالا بحث شنود هکرا و ISP و ... یه بحث دیگه‌س ولی.
بیشتر برام خصوصی بودن مهم بوده تا رمزنگاری و اینا. یعنی محیطی میخواستم که هیچ کس جز من و اون یک نفر، وجود نداشته باشه. یه جور محیط شخصی و خصوصی که با xmpp اوکی شد ماجرا.
ولی اگه Tor مثل بچه آدم کار کرد و مشکلاتش حل شد، این برنامه‌هایی که پیشنهاد دادی رو تست میکنم.
ممنون  ;)