در این پست میخواهم مقالهای با نام «شروعی برای JSP» رو که حاصل کار بنده هست معرفی کنم. این مقاله حاصل بیش از ۲ ماه کار بر روی JSP و بیشتر از ۴ روز تمام بر روی نگارش مقاله است. امیدوارم این مقاله بتواند شروعی برای کسانی باشد که میخواهند آزادی در نرمافزار را با زبان برنامهنویسی زیبای جاوا ترکیب کنند.
از همهی شما خواهش میکنم همان طور که بنده حاصل پروژههای دانشجویی خودم را بی کم و کاست در اختیار شما قرار میدهم ، شما هم در نقل مطلب و منبع آن کوتاهی نکرده و هرجایی که آن را نقل میکنید ، منبع آن را ذکر کنید.
در این مقاله ابتدا به مقدمهای در مورد JSP پرداخته شده و سپس به مقایسهای مفصل بین سه زبان رقیب سمت سرور ( یعنی PHP ، JSP و ASP ) پرداخته شده است. بعد از آن سعی کردهام تا به بررسی مختصری از سرولت (Servlet) در جاوا بپردازم. پس از بررسی سرولت که پیش نیاز ، JSP است به ورود به JSP پرداختهام.
سپس به بحث مهم محدودهی عملکرد اشیا پرداختهام که امکان دستیابی به شیءهای مختلف JSP در مناطق مختلف را مشخص میکند.
سپس بحث زیبای Beanهای جاوا مطرح شده است. با استفاده از Beanهای جاوا شما میتوانید برنامهنویسی با استفاده از عناصر از قبل تولید شده را در واقع تجربه کنید. در این مقاله چندین مثال با استفاده از Java Beans بررسی شده مانند نحوهی گرفتن عناصر فرمها و مقداردهی آنها.
امیدوارم قابل استفاده باشه.
موفق باشید.