انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مقاله : شروعی برای JSP در گنو/لینوکس  (دفعات بازدید: 2083 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین bahramwhh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 80
مقاله : شروعی برای JSP در گنو/لینوکس
« : 18 اردیبهشت 1389، 10:35 ب‌ظ »
در این پست می‌خواهم مقاله‌ای با نام «شروعی برای JSP» رو که حاصل کار بنده هست معرفی کنم. این مقاله حاصل بیش از ۲ ماه کار بر روی JSP و بیشتر از ۴ روز تمام بر روی نگارش مقاله است. امیدوارم این مقاله بتواند شروعی برای کسانی باشد که می‌خواهند آزادی در نرم‌افزار را با زبان برنامه‌نویسی زیبای جاوا ترکیب کنند.

از همه‌ی شما خواهش می‌کنم همان طور که بنده حاصل پروژه‌های دانشجویی خودم را بی کم و کاست در اختیار شما قرار می‌دهم ، شما هم در نقل مطلب و منبع آن کوتاهی نکرده و هرجایی که آن را نقل می‌کنید ، منبع آن را ذکر کنید.

در این مقاله ابتدا به مقدمه‌ای در مورد JSP پرداخته شده و سپس به مقایسه‌ای مفصل بین سه زبان رقیب سمت سرور ( یعنی PHP ، JSP و ASP ) پرداخته شده است. بعد از آن سعی کرده‌ام تا به بررسی مختصری از سرولت (Servlet) در جاوا بپردازم. پس از بررسی سرولت که پیش نیاز ، JSP است به ورود به JSP پرداخته‌ام.

سپس به بحث مهم محدوده‌ی عملکرد اشیا پرداخته‌ام که امکان دستیابی به شیء‌های مختلف JSP در مناطق مختلف را مشخص می‌کند.

سپس بحث زیبای Beanهای جاوا مطرح شده است. با استفاده از Beanهای جاوا شما می‌توانید برنامه‌نویسی با استفاده از عناصر از قبل تولید شده را در واقع تجربه کنید. در این مقاله چندین مثال با استفاده از Java Beans بررسی شده مانند نحوه‌ی گرفتن عناصر فرم‌ها و مقداردهی آن‌ها.

برای دانلود این مقاله و ادامه‌ی مطلب
این پست در وبلاگ بنده رو ببینید.
http://blog.itnotes.info/archives/364

امیدوارم قابل استفاده باشه.
موفق باشید.
« آخرین ویرایش: 18 اردیبهشت 1389، 10:58 ب‌ظ توسط bahramwhh »

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
پاسخ به: مقاله : شروعی برای JSP در گنو/لینوکس
« پاسخ #1 : 18 اردیبهشت 1389، 11:19 ب‌ظ »
مرسی. خوب بود.
فقط مجوزش. یه تصمیمی بگیر. ببین، این که می‌گی در نقل کردن‌ها منبع ذکر بشه کافی نیست.
من شخصا Creative Commons رو پیشنهاد می‌کنم. حالا این که از کدوم ویرایش استفاده کنی رو خود دانی....

آفلاین bahramwhh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 80
پاسخ به: مقاله : شروعی برای JSP در گنو/لینوکس
« پاسخ #2 : 18 اردیبهشت 1389، 11:35 ب‌ظ »
مرسی. خوب بود.
فقط مجوزش. یه تصمیمی بگیر. ببین، این که می‌گی در نقل کردن‌ها منبع ذکر بشه کافی نیست.
من شخصا Creative Commons رو پیشنهاد می‌کنم. حالا این که از کدوم ویرایش استفاده کنی رو خود دانی....

این توضیح رو برای کسانی نوشتم که حوصله‌ی خوندن لایسنس‌ها رو ندارن.
وگرنه لایسنس کلیه‌ی مطالب وبلاگ بنده CC3 by sa هست.
در اینجا هم ذکر کردم :
http://blog.itnotes.info/%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87