بعضیها میگن که cpu های amd پایداریش کمتر هست و زود داغ میکنه و باید فن قویتری براش بگیریم و در نتیجه مصرف برقش هم بیشتر خواهد بود و در درازمدت اینتل به صرفهتر هست. نمیدونم این حرف چه قدر صحت داره. ولی به هر حال، موقع مقایسه باید همهٔ جوانب رو در نظر گرفت.
من خودم اگه بخوام لپتاپ بخرم احتمالا amd بخرم...
amd را وقتی می خرین خودش فن مخصوص داره. من یه چهار هسته ای دارم و فن به اصطلاح یخچالی روش بود. کیس های مخصوص هم هست coolmaster که طراحیش و فن های اضافی که داره باعث خنک تر بودن داخل کیس می شه و برای overclocking هم موثر هست.
فکر می کنم intel برای لپ تاپ بهتره. چون لپ تاپ یه فن نحیف بیشتر نداره. ولی برای دسکتاپ، مادربوردها خودشون سیستم را خاموش می کنن اگه دمای سی پی یو بره بالا.
اون فیلم یو توب را ببینین. amd عین ماهی دودی میشه.
ولی قیمتش خیلی پایین تره از intel.فکر کن من می خواستم ۶۰۰ تومن فقط پول سی پی یو بدم!
زیاد به دراز مدت فکر نمی کنم. قدیم ها کامپیوترم اینقدر ها روشن نبود. الان تقریبا ۲۴ ساعت روشنه. حتی خازن های مادربورد هم ۵۰۰۰۰ ساعت عمر مفید دارن که بعد از ۵ سال نیم روشن بودن عمرشون تموم می شه.
قطعات زود به زود عوض میشن.
اصلا سال ۲۰۲۰ قانون مور دیگه اعتبارش رو از دست می ده و کامپیوترهای کوانتومی جایگزین خواهند شد. چون سی پی یو سیلیکونی با ضخامت ۵ اتم غیر قابل عملکرد هست.