انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دو مشکل اساسی من توی کالی رولینگ ...  (دفعات بازدید: 3616 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Relik

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
دو مشکل اساسی من توی کالی رولینگ ...
« : 25 بهمن 1394، 10:41 ب‌ظ »
سلام عزیزان
من 2 تا مشکل اساسی دارم توی kali linux Rolling که با سرچ کردن نتونستم حلش کنم ...
در ضمن من کالی رو روی هارد اکسترنال بوت کردم روی ماشین مجازی نیس ...

1. مشکل دادن لینک برای Network mirrorموقع نصب اولیه

خب وقتی داشتم نصب میکردم کالی رو به قسمت Network mirror که رسیدم و ازم لینک می خواست رو من رد کردم
حالا راهی هست که من این لینک رو حالا تعریف کنم براش؟ البته اگه راهی هست لطفا لینک رو هم بدید چون پیدا نکردم که skip کردم ...

2.andorid meterpreter & Bridge COnnection

من از payload Android meterpreterاستفاده کردم برای زدن اندروید و توی قسمت اکسپلویت کردن multi handler تارگت هایی که با wifi من کانکت نباشن یعنی توی شبکه من نباشن رو نمیتونم بزنم یعنی دیتا برام بر نمی گرده ... (مودم من Zyxel DEL1202 TB10/B عه که پورت فوروواردینگشم کانفیگ میکنم با ip لوکالم هر سری ) حالا می خوام بدونم اگه کانکشن bridge بسازم مشکلم حل میشه یا نه ؟؟ اگه نمیشه چیکار کنم ؟ اگه حل میشه چطوری کانکشن بسازم ؟؟ اصلا راهی پیدا نکردم ...

وقتی هم که روی موبایل خوذم تست میکنم امتحان میکنم اکسپلویت میشه(وقتی هم اکسپلویت میشه هی ارتباط قطع میشهو ارور season died میده !! ) ! ولی روی اندرویید هایی که توی شبکه من نیستن نمیشه ...

اینم ارور قطع شدن دسترسی من که تارگت تا فایل رو دوباره اجرا نکنه کانکت نمیشه ...
Meterpreter session 1 closed.  Reason: Died

آفلاین Relik

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
پاسخ : دو مشکل اساسی من توی کالی رولینگ ...
« پاسخ #1 : 02 اسفند 1394، 12:38 ق‌ظ »
ممنون از فعالیت سایتتون و حل مشکل من :)

آفلاین علی میرجمالی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 86
پاسخ : دو مشکل اساسی من توی کالی رولینگ ...
« پاسخ #2 : 02 اسفند 1394، 01:16 ق‌ظ »
ممنون از فعالیت سایتتون و حل مشکل من :)

در مورد سوال اول در خصوص Mirror های Kali به توضیحات ذکر شده در آدرس زیر مراجعه فرمایید:

http://docs.kali.org/community/kali-linux-mirrors

همانگونه که در توضیحات ذکر شده، هدف از انتخاب دستی Mirror این است که به نزدیکترین و سریعترین Mirror متصل شد. در مورد کاربران ایران با سرعت افتضاح اینترنت کشور ما، چنین کاری لازم نیست چونکه فرق زیادی نخواهد کرد. اگر یک Mirror سریع Kali در ایران وجود می‌داشت، من حتما در همان پست اول پاسخ شما را می‌دادم.

روش کار به این ترتیب است که از قسمت Using Official Repositories از لیست Mirror ها Main و Security، لینک سریعترین Mirror را به فایل sources.list در فولدر /etc/apt/ اضافه کنید.

در حال حاضر فایل sources.list سیستم شما باید به شکلی که در لینک زیر ذکر شده باشد:

http://docs.kali.org/faq/kali-sources-list-faq

در خصوص سوال دوم شما برای Hack کردن موبایل دیگران که حتی به شبکه WiFi شما وصل نیستند، باید بگویم که خیلی خوشحال هستم که شما هیچ ایده‌ای از کاری که می‌خواهید انجام بدهید ندارید. ما در این انجمن آموزش Hack و Crack نمی‌دهیم.