انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: واگذاری سایت  (دفعات بازدید: 9495 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
واگذاری سایت
« : 08 اسفند 1385، 09:41 ب‌ظ »
سلام دوستان . خوبید . همونطور که می دونین من مدیر سایت tux-world.com هستم . حدود یکسال و نیم هستش که این سایت رو دارم و به عنوان اولین وب سایت نرم افزارهای تحت لینوکس در ایران شناخته شده ، متاسفانه به دلایل زیادی مخصوصا کار با لینوکس منو تو مدیریت سایت ناکام می کنه . و اینکه هنوز خودم دام یاد میگیرم و بچه تر از بقیه هستم .
الگوهای لینوکسی من آقایان محمد رضا توکل (مدیر انجمن لینوکس سایت برنامه نویس ) ، حامد ذوالقدری ( مدیر سایت برنامه نویس و متخصص شبکه های لینوکسی و free-BSD ) و مهدی مدیر همین سایت خودمون هستش .
وقتی اولین بار این domin رو ثبت کردم می خواستم سایتی در ایران باشه که کاربرا بتونن با نرم افزارهای لینوکسی به صورت فارسی آشنا بشن .  و تو این کار هم موفق بودم ولی تو چند مورد از طرف هاستینگ شانس نیوردم و سایت چند بار یا هک شد و یا پاک می شد .
الان هم چند تا سایت دیگه راه اندازی شده که قابل توجه هستن و خوب دارن کار می کنن .
الان دیگه مثل قدیم نیست و باید لینوکسی فکر کرد .
راستش این سایت رو خیلی خیلی دوست دارم و براش خیلی زحمت ها کشیدم ولی الان باید طرز تفکرها رو با نظرات دیگران تطبیق داد و مشورت کرد . برای همین می خوام این سایت روهر چه بهتر در پای لینوکس بذارم . ممکنه سایت رو به کل تغییر بدم . برای همین به یه مدیر خوب نیاز دارم تا کل کارا رو بهش واگذار کنم .
می خوام ببینم الان برای جامعه لینوکسی ایران چیا لازمه . متاسفانه بعضی از سایتهای لینوکسی تو ایران هستن که خیلی کم کارن ممکنه مشغله کاریشون مثل من زیاد باشه .
به هر حال اگه در این مورد نظری با پیشنهادی دارین بگین . خودم یه فکرایی دارم . ;)
« آخرین ویرایش: 08 اسفند 1385، 09:50 ب‌ظ توسط مهدی پیشگوی »

آفلاین ubuntusos

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
پاسخ به: واگذاری سایت
« پاسخ #1 : 03 خرداد 1386، 04:19 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز

این روحیه شما قابل تجلیل است موفق باشد.

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
« پاسخ #2 : 04 خرداد 1386، 10:42 ب‌ظ »
سلام مهدی جان . کارات واقعا قابل تقدیر هستند . متاسفانه توی ایران سایت های اینترنتی خیلی خیلی زیاد شد منظورم این نیست که بده ولی تا حالا هر که رو دیدم شب خوابیده صبح از خواب بیدار شده یک سایت زده و بدتر از اون با نزدیک ترین کسشون قهر می کنند میرن یک خدمات کامپیوتری راه می اندازند (ببخشید رک می نویسم ) بدون هیچ ایده یا خلاقیتی و بیشتر از اون حتی نمی دونن به چه هدفی . سایت های لینوکسی ایرانی رو یک نگاه بکن ؟ چند تا سایت رو میشناسید که فکر و دغدغه اصلیشون حل مشکلات مبتدی ها است . تا یک نفر که تازه با لینوکس اشنا شده و می خواد یکی از مشکلاتش رو بپرسه با چه جوابهایی رو به رو میشه ؟ برو تو انجمن جستجو کن ! یا اینکه سوال تکراریه تاپیک قفل میشه و کلی چیزای دیگه که از طرفی هم درسته هم غلط . تا حالا یکی اومده تمام مقالات لینوکس رو جمع اوری کنه و دسته بندی کنه . ! شاید بگید هزاردستان که هست ولی من به شخصه زیاد با هزاردستان راحت نیستم البته از نظر یک کاربری که تازه با اینترنت اشنا شده . منظور من یک چیزی تو مایه های سرچ انجین هست . یک سایت که یک ستون سمت راست داره و شاخه ها طبقه بندی شده بر اساس نیازها . بعدش وسط و از بالا به پایین هم جدیدترین مقالات لیست شده . هر کسی تا یک مقاله نوست میاد توی این سایت و لینکش رو با توجه به موضوع مربوطه ثبت می کنه و یک شرح مختصری هم درباره مقاله می ده . از طرف دیگه ظاهرش باید خیلی خیلی زیبا باشه . بعدش میشه از جزئی ترین تا کلی ترین مقالات رو توش قرار داد . سایت های معرفی نرم افزار در مورد لینوکس مثل گنو دانلود یا تاکس فورج هست اما فکر نمی کنید کمه ؟ قبلا یک سایت درباره بازی های لینوکس بود فکر کنم لین بوی بود نمی دونم هنوز هستش یا نه ولی یک سایت معرفی بازی خیلی مهمه .
----------
مهدی شما هم تاکس ورلد رو داری هم پی سی لینوکس رو . واقعا بشین تمرکزت رو بزار روی یکیش بعدش روش کار کن . مثلا همین پی سی لینوکس که برای مقاله هست هستی با هم رو به راهش کنیم . ::)   من از برنامه نویسی هیچی سر نمیارم ولی می تونم مقاله ترجمه کنم بزارم توی سایت . ببینم می تونی این پی سی لینوکس رو به اون چیزی که گفتم تبدیل کنی . منتظرم  ;)

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #3 : 05 خرداد 1386، 12:11 ق‌ظ »
سلام
ممنونم محمد جان
اتفاقا م هم نظر تو رو دارم. من الان این سیستمی که دارم رو راحت نیستم و چون سرعتم خیلی پایینه اصلانی تونم صفحاتشو درست و حسابی باز کنم و مقاله بذارم
برای همین از سیستم e107 می خوام استفاده کنم .
من هم می خوام یه سایتی باشه که تام مقاله ها توش باشه مثل سرچ انجین که شما گفتین
من هستم
پس بیایین دست به دست هم بدیم و در تمام زمینه های لینوکس مطالب بذاریم. ;)