سلام دوستان . خوبید . همونطور که می دونین من مدیر سایت tux-world.com هستم . حدود یکسال و نیم هستش که این سایت رو دارم و به عنوان اولین وب سایت نرم افزارهای تحت لینوکس در ایران شناخته شده ، متاسفانه به دلایل زیادی مخصوصا کار با لینوکس منو تو مدیریت سایت ناکام می کنه . و اینکه هنوز خودم دام یاد میگیرم و بچه تر از بقیه هستم .
الگوهای لینوکسی من آقایان محمد رضا توکل (مدیر انجمن لینوکس سایت برنامه نویس ) ، حامد ذوالقدری ( مدیر سایت برنامه نویس و متخصص شبکه های لینوکسی و free-BSD ) و مهدی مدیر همین سایت خودمون هستش .
وقتی اولین بار این domin رو ثبت کردم می خواستم سایتی در ایران باشه که کاربرا بتونن با نرم افزارهای لینوکسی به صورت فارسی آشنا بشن . و تو این کار هم موفق بودم ولی تو چند مورد از طرف هاستینگ شانس نیوردم و سایت چند بار یا هک شد و یا پاک می شد .
الان هم چند تا سایت دیگه راه اندازی شده که قابل توجه هستن و خوب دارن کار می کنن .
الان دیگه مثل قدیم نیست و باید لینوکسی فکر کرد .
راستش این سایت رو خیلی خیلی دوست دارم و براش خیلی زحمت ها کشیدم ولی الان باید طرز تفکرها رو با نظرات دیگران تطبیق داد و مشورت کرد . برای همین می خوام این سایت روهر چه بهتر در پای لینوکس بذارم . ممکنه سایت رو به کل تغییر بدم . برای همین به یه مدیر خوب نیاز دارم تا کل کارا رو بهش واگذار کنم .
می خوام ببینم الان برای جامعه لینوکسی ایران چیا لازمه . متاسفانه بعضی از سایتهای لینوکسی تو ایران هستن که خیلی کم کارن ممکنه مشغله کاریشون مثل من زیاد باشه .
به هر حال اگه در این مورد نظری با پیشنهادی دارین بگین . خودم یه فکرایی دارم .