انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: معرفی اسکریپت mkdir برای کلیک راست فایل منیجر ( ناتیلوس یا نمو )  (دفعات بازدید: 1355 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
سلام !

من شب‌ها تا صبح فایل‌های متفاوتی دانلود می‌کنم, و توی هاردم برای هر فایل یک پوشه دارم یعنی همین طوری هر یه چیز یه جا نیست و هر فایل توی پوشه‌ای به اسم خودش هست, مثلا اگه از یه انیمه 20 قسمت دانلود کنم هر قسمت میره توی یه شاخه, حالا اگه بخوام برای هر 20 تا یه بار کلیک راست کنم و اسم را بنویسم و دوباره اون فایل را توی پوشه کات کنم چقدر طول می‌کشه؟! برای 20 قسمت باید حداقل 20 دقیقه با کامپیوتر کار کنم! یعنی برای هر فایل یک دقیقه وقت بذارم اما ما گنو/لینوکس و برنامه نویسی یاد می‌گیرم که کار 20 دقیقه‌ای را توی چند لحظه تمومش کنیم, برای همین یه اسکریپت چند خطی نوشتم که اینجا معرفیش می‌کنم.

این اسکریپت توی کلیک راست قرار می‌گیره و با هر بار کلیک یه فایل را به یه پوشه با اسم همون فایل می‌فرسته !

سورس اسکریپت:

#!/bin/bash
for file in "$@"
do
   mkdir -p "$file".temp
   mv "$file" "$file".temp
   mv "$file".temp "$file"
done

این کد‌ها را توی یه فایل متنی به اسم mkdir بذارید و اون فایل را درون خانه (هوم) قرار دهید و با دستور زیر آن را اجرایی کنید:

chmod +x mkdir
اکنون با دستور زیر آن را برای ناتیلوس بفرستید:

mv $HOME/mkdir. $HOME/.local/share/nautilus/scripts
(آدرس بسته به فایل منیجر شما ممکن است متفاوت باشد)

اکنون کافیست بر روی یک فایل کلیک کنید و از منوی اسکریپت که تازه به کلیک راست اضافه شده mkdir را انتخاب کنید !

« آخرین ویرایش: 15 اسفند 1394، 03:51 ب‌ظ توسط حسین حیدری »
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس