انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب روی cool disl  (دفعات بازدید: 1963 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رجبی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
    • پایگاه شخصی علی رجبی
نصب روی cool disl
« : 10 اردیبهشت 1388، 01:00 ب‌ظ »
سلام

در دانشگاه ها و شرکت ها بدلیل استفاده از ویندوز و آنتی ویروس های نا مناسب داری امنیت پایینی هستند و اگر شما روزانه در چند سایت باید لاگین کنید و برای چک کردن ایمیل های شخصی نیاز به یک سیستم امن دارید برای همین همراه داشتن یک cooldisk که اطلاعات مانند رمز عبور و ... همراه شما باشه کافی نیست و شما نیاز به یک سیستم عامل در آن cool disk دارید بنابراین من اوبونتو را برای این کار مناسب می دانم.

من آموزش های زیادی برای این کار خوانده ام اما همه سی دی live را روی فلش می ریزند هیچ کدام بدرد نصب نمی خوره
 هم برنامه که داخل ابونتو بود create startup disk و هم آموزش ها همه سی دی زنده را کپی می کنند و این بدرد نمیخوره چون سیستم شما بروز و کامل و برنامه های موردنیاز شما در آن ممکنه کاملا در دسترس نباشه و از همه مهم تر استفاده از fat 32 است.
فقط یکی بود که برای نصب اوبونتو در ویندوز بود که آن هم اگر فلش وارد سیستمی بشه چون fat32 هست ویروسی میشه

من تصمیم گرفتم این کار را انجام بدم اوبونتو را روی فلش نصب کردم و با پارتیشن بندی ext3 حالا خیالم از شر ویروس ها راحت است و هر جایی میتونم سیستم را از این بوت کنم و وارد حساب های بانکی و برنامه های مورد نیاز هم را نصب کنم تا همرا داشته باشم و ... .

اما سوال هایی دارم
۱- راهی راحت تر از این برای نصب نیست ؟
۲- اگر برنامه هایی مثل openoffice را از بسته ها sudo apt-get remove --purge حذف کنیم حجم اشغالی پایین تر میاد یا خیر؟
۳- من سیستم خانه همیشه بروز میشه راهی هست همان بروز رسانی ها رو برای اوبونتو فلش دیسک بدون دانلود گذاشت
فکر کنم فولدری به نام cache/archive بود برای این کار اما دقیقا بگید کدام پوشه را از سیستم بروز شده به اوبونتو بروز نشده انتقال بدم که دیگه نره بسته ها رو دانلود کنه ؟

سپاس
یا علی

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1608
    • در دفاع از آزادی بیان
پاسخ به: نصب روی cool disl
« پاسخ #1 : 10 اردیبهشت 1388، 02:11 ب‌ظ »
۱- راه نصب زیاده. بستگی داره از چی خوشت بیاد. این روزها یک راه خوب دانلود کردن image writer خود اوبونتو و نصب چیزی مثل ubuntu remix هم راه خوبیه (:
۲- بعله (: حجم مصرفی دقیقا به برنامه های نصب شده ربط داره و حذفشون کنی، حجم مصرفی هم کم می شه
۳- اون دایرکتوری که می خوای اینه:
/var/cache/apt/archives/
منطقش رو یاد بگیری یادت می مونه: همه فایل های درحال تغییر و نه چندان حیاتی توی var هستن. فایل های موقت توی cache و این آرشیو برنامه apt است.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین رجبی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
    • پایگاه شخصی علی رجبی
« پاسخ #2 : 10 اردیبهشت 1388، 06:41 ب‌ظ »
سپاس.

مگه remix فقط روی cpu های intel Atom نصب نمیشه ؟

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #3 : 10 اردیبهشت 1388، 06:54 ب‌ظ »
سپاس.

مگه remix فقط روی cpu های intel Atom نصب نمیشه ؟

دقیقا هسته ابونتو ریمیکس برای اون پردازنده ها کامپایل شده منم برام سواله

جادی تست کردی که ایا روی پردازنده های X86 عادی PC عمل میکنه یا نه ؟؟

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1608
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #4 : 11 اردیبهشت 1388، 02:00 ب‌ظ »
اوه اوه به این بخش دقت نکرده بودم. تا جایی که می دونم حدود یکسال است که کانونیکال (شرکت پشت اوبونتو) و اینتل دارن با هم کار می کنن که هسته رو برای پروسسورهای اینتل اتم، بهینه کنن. اکثر جریان هم به پاور  و استفاده بهینه از باتری مربوطه!

من و لیلا این ریمیکس رو روی یک Eee900 نصب کردیم که پروسسورش اتم نیست. الان هم با یو.اس.بی. یک لپ تاپ توشیبا رو بوت کرده بودیم که یهو یک ارور پاور داد و کرش کرد! شاید مشکل از همینه (: ببخشید از پیشنهاد اشتباه (: برم وضعیت خودمون رو بررسی کنم (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #5 : 11 اردیبهشت 1388، 07:58 ب‌ظ »
اوه اوه به این بخش دقت نکرده بودم. تا جایی که می دونم حدود یکسال است که کانونیکال (شرکت پشت اوبونتو) و اینتل دارن با هم کار می کنن که هسته رو برای پروسسورهای اینتل اتم، بهینه کنن. اکثر جریان هم به پاور  و استفاده بهینه از باتری مربوطه!

من و لیلا این ریمیکس رو روی یک Eee900 نصب کردیم که پروسسورش اتم نیست. الان هم با یو.اس.بی. یک لپ تاپ توشیبا رو بوت کرده بودیم که یهو یک ارور پاور داد و کرش کرد! شاید مشکل از همینه (: ببخشید از پیشنهاد اشتباه (: برم وضعیت خودمون رو بررسی کنم (:

;D

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
« پاسخ #6 : 12 فروردین 1389، 04:40 ب‌ظ »
من یه سؤال داشتم درباره‌ی نصب نسخه‌ی جدید چاکرا رو کول دیسک
تو سایتش نوشته باید فایل iso رو با استفاده از isohybrid پچ کنیم
ولی همچین دستوریو از کجا بیارم؟
در حقیقت میخوام این کول دیسک کار یه Live CD رو برام انجام بده