سلام
در دانشگاه ها و شرکت ها بدلیل استفاده از ویندوز و آنتی ویروس های نا مناسب داری امنیت پایینی هستند و اگر شما روزانه در چند سایت باید لاگین کنید و برای چک کردن ایمیل های شخصی نیاز به یک سیستم امن دارید برای همین همراه داشتن یک cooldisk که اطلاعات مانند رمز عبور و ... همراه شما باشه کافی نیست و شما نیاز به یک سیستم عامل در آن cool disk دارید بنابراین من اوبونتو را برای این کار مناسب می دانم.
من آموزش های زیادی برای این کار خوانده ام اما همه سی دی live را روی فلش می ریزند هیچ کدام بدرد نصب نمی خوره
هم برنامه که داخل ابونتو بود create startup disk و هم آموزش ها همه سی دی زنده را کپی می کنند و این بدرد نمیخوره چون سیستم شما بروز و کامل و برنامه های موردنیاز شما در آن ممکنه کاملا در دسترس نباشه و از همه مهم تر استفاده از fat 32 است.
فقط یکی بود که برای نصب اوبونتو در ویندوز بود که آن هم اگر فلش وارد سیستمی بشه چون fat32 هست ویروسی میشه
من تصمیم گرفتم این کار را انجام بدم اوبونتو را روی فلش نصب کردم و با پارتیشن بندی ext3 حالا خیالم از شر ویروس ها راحت است و هر جایی میتونم سیستم را از این بوت کنم و وارد حساب های بانکی و برنامه های مورد نیاز هم را نصب کنم تا همرا داشته باشم و ... .
اما سوال هایی دارم
۱- راهی راحت تر از این برای نصب نیست ؟
۲- اگر برنامه هایی مثل openoffice را از بسته ها sudo apt-get remove --purge حذف کنیم حجم اشغالی پایین تر میاد یا خیر؟
۳- من سیستم خانه همیشه بروز میشه راهی هست همان بروز رسانی ها رو برای اوبونتو فلش دیسک بدون دانلود گذاشت
فکر کنم فولدری به نام cache/archive بود برای این کار اما دقیقا بگید کدام پوشه را از سیستم بروز شده به اوبونتو بروز نشده انتقال بدم که دیگه نره بسته ها رو دانلود کنه ؟
سپاس
یا علی