انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کمک مالی به پروژه‌های ایرانی مربوط به نرم‌افزار آزاد  (دفعات بازدید: 839 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
سلام. اگر کسی بخواد به پروژه‌های ایرانی نرم‌افزار آزاد کمک مالی بکنه، شما چه شخص/پروژه/گروه/سازمانی رو پیشنهاد می‌کنید که بهش کمک بشه؟

بهانهٔ این پرسش من این نوشته از Jono Bacon بود:
Suggestions for Donating a Speaker fee

مثلاً من خودم چندین نرم‌افزار آزاد ایرانی رو روزانه به کار می‌برم: تقویم جلالی StarCal2 نوشتهٔ سعید رسولی و تقویم جلالی اندروید ساختهٔ ابراهیم بیاگوی. مشتری دائمی رادیو گیک جادی هم هستم. به همهٔ این‌ها بدم نمیاد که کمک مالی کنم. ولی حدس می‌زنم پروژه‌های دیگه‌ای هم باشن که حتی کمک مالی بیشتر براشون مهم باشه.

می‌شه لطفاً کمک کنید و پروژه‌های نرم‌افزار آزاد ایرانی رو معرفی کنید؟ اگر پروژهٔ خودتون یا دوست‌تون هم باشه خیلی عالیه، چون همین جا بیشتر می‌شه دربارهٔ نیازهای پروژه و روش کمک بهش حرف زد.

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
آها مثلاً همین انجمن فارسی اوبونتو که توش هستیم! این انجمن چه هزینه‌هایی داره و این هزینه‌ها الان از کجا تأمین می‌شه؟

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
آها مثلاً همین انجمن فارسی اوبونتو که توش هستیم! این انجمن چه هزینه‌هایی داره و این هزینه‌ها الان از کجا تأمین می‌شه؟
هزینه‌ی اصلی این انجمن، هزینه‌ی نیروی انسانی اون هست که افراد داوطلبانه کمک می‌کنند. سرورها هم قسمتی از طرف Canonical و قسمتی هم شخصی هستند.